sluiten
Home
in Rotterdam

Hypotheekadviseur in Rotterdam

Hypotheekadvies bij Hypotheek Visie Rotterdam

De Rotterdamse woningmarkt is volop in beweging. Wil je een huis kopen in Rotterdam? Dan is het verstandig om goed voorbereid op pad te gaan. Dit maakt de zoektocht een stuk makkelijker. De hypotheekadviseurs van Hypotheek Visie in Rotterdam helpen je graag bij het inzichtelijk maken van je financiële mogelijkheden. Hypotheek Visie heeft 2 vestigingen in Rotterdam, waardoor wij altijd bij je in de buurt zijn.

Meer dan 50 vestigingen

Altijd bij jou in de buurt

Persoonlijk advies

We helpen je in begrijpelijke taal

40+ Hypotheekverstrekkers

Grootste aanbod en de scherpste prijs

Vestigingen van Hypotheek Visie in Rotterdam

Edwin Tuijt van Hypotheek Visie Rotterdam Vasteland helpt je graag aan de hypotheek die het beste aansluit bij jouw wensen.

Rotterdam Vasteland

Vasteland 44, Rotterdam

Bij Hypotheek Visie Rotterdam Weena gaan we graag me je opzoek naar de hypotheek die het beste aansluit bij jouw wensen

Rotterdam Weena

Binnenkort meer informatie over ons nieuwe adres!,

Jouw hypotheekadviseur in Rotterdam

Onze financieel adviseurs helpen je graag met het kiezen van een hypotheek, verzekeringspakket en pensioenplan. Het uitgangspunt daarbij? Jouw persoonlijke situatie. Onze adviseurs nemen de tijd om jou en je wensen te begrijpen. Zo kunnen we je het allerbeste advies geven.

In ons gratis en vrijblijvende eerste gesprek bespreken we jouw situatie. We kijken niet alleen naar je huidige situatie, maar houden ook rekening met zaken die in de toekomst (kunnen) gaan spelen. Samen met je hypotheekadviseur kies je vervolgens de hypotheek die het beste bij jou past. Onze adviseur regelt vervolgens het afsluiten van jouw hypotheek in Rotterdam.

Wonen en leven in Rotterdam

Wereldstad. Havenstad. Maasstad. We hebben het over Rotterdam. Een stad met opvallende gebouwen zoals de Markthal, de Rotterdam, de Euromast en het nieuwe Centraal Station. En wie kent de Kubuswoningen niet. Of wat te denken van de Erasmusbrug.

Rotterdam is een stad die volop leeft. Houd je van winkelen? Dan kun je je hart hier ophalen. De Lijnbaan, Beurstraverse (Koopgoot), De van Oldenbarneveltstraat, De Nieuwe Binnenweg, dit zijn slechts een paar plekken waar je goed kunt shoppen.

Ook uitgaan kan goed in Rotterdam. Je vindt er genoeg discotheken, clubs, cafés en restaurants. Voor wie liever een rustige plek zoekt in het groen, biedt de stad ook voldoende mogelijkheden. Er zijn diverse parken als Het Park en Kralingse Bos.

Wie wil wonen in Rotterdam kan kiezen uit verschillende stadsdelen met elk hun eigen karakter. De stad biedt voor elke woonwens wat wils: een karakteristieke woning in de binnenstad, een woning in een rustige woonwijk nabij veel voorzieningen, een huis aan het water of liever een nieuwbouwhuis? Je vindt het in Rotterdam.

Je eerste huis kopen in Rotterdam

Je eerste huis kopen is leuk maar ook wel spannend. Er leven waarschijnlijk veel vragen bij je. Hoeveel hypotheek kan ik krijgen? Hoe zit het met de verschillende hypotheekvormen? Een huis kopen doe je stap voor stap. In het grote doolhof wijzen de hypotheekadviseurs van Hypotheek Visie in Rotterdam je graag de weg.

Hoeveel kun je lenen?

Voordat je de zoektocht naar een huis start, is het verstandig om eerst te weten hoeveel je kunt lenen. Zo kun je gericht zoeken in een bepaalde prijsklasse. Je voorkomt zo dat je verliefd wordt op een woning die je eigenlijk niet kunt betalen. Hoeveel hypotheek je kunt krijgen, maakt een adviseur van Hypotheek Visie in Rotterdam graag voor je inzichtelijk.

Hypotheekadvies in Rotterdam

Op verschillende momenten in je leven kun je hypotheekadvies nodig hebben. Niet alleen bij het kopen van je eerste huis. Maar ook als je wilt verhuizen naar een ander koopwoning, als je verbouwplannen hebt of als je wilt besparen op je maandlasten. De hypotheekadviseurs van Hypotheek Visie in Rotterdam helpen je graag bij het in kaart brengen van jouw mogelijkheden. Ook bij minder leuke gebeurtenissen zoals een scheiding of het overlijden van je partner kun je voor hypotheekadvies bij ons terecht.

Veelgestelde vragen

Bekijk alle veelgestelde vragen

Om deze redenen kies je voor Hypotheek Visie in Rotterdam

  • Persoonlijk hypotheekadvies

  • Een hypotheek die past bij jouw wensen en mogelijkheden tegen een zo laag mogelijke maandlast

  • 100% onafhankelijk, we vergelijken meer dan 40 aanbieders en ontvangen géén provisie

  • Deskundige en gediplomeerde adviseurs

  • Afspraak in de avond en online advies is mogelijk

Afspraak Hypotheek Visie Rotterdam

Wil jij graag een huis kopen in Rotterdam of omgeving? En ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden voor een hypotheek? Voor onafhankelijk advies ben je bij een van de vestigingen van Hypotheek Visie in Rotterdam aan het juiste adres.

Hypotheek Rotterdam
Financieel adviseur Rotterdam
Hypotheekadvies Rotterdam