sluiten
Home Actueel
Het regelen van een hypotheek stressvol?
Blog

Het regelen van een hypotheek stressvol?

In het contact met klanten merk ik dit regelmatig. Ze hebben een droomhuis gevonden, maar door de overspannen woningmarkt en het snel ‘moeten’ beslissen, komt er spanning bij kijken. Een huis, een hypotheek – paniek! Zo kreeg ik onlangs een telefoontje van een starter op de woningmarkt. Hij stuitte op zijn droomhuis en moest door de grote belangstelling voor de woning binnen een paar dagen beslissen. Dat is wanneer de spanning toeslaat. Gelukkig kende ik de financiële situatie van de starter al, waardoor de hypotheekadviseur hem snel en kundig kon adviseren over een passende hypotheek.

Laatst gewijzigd

zondag 30 september 2018

Goed begonnen is half gewonnen

De zoektocht naar je droomwoning die voldoet aan al je woonwensen is leuk. Van de zoektocht naar een passende hypotheek gaat je hart niet echt sneller kloppen. Sterker nog, veel mensen vinden die zoektocht tijdrovend en ingewikkeld. Vooral starters ervaren stressgevoelens tijdens dit proces. Dit blijkt uit een onderzoek van PanelWizard in opdracht van SNS. Een tip voor alle starters (en doorstromers): laat je goed adviseren voordat je op huizenjacht gaat. Zo weet je meteen hoeveel je kunt lenen en kun je veel makkelijker door het proces.

Een breed scala aanbieders

Win je hypotheekadvies in bij een bank, dan raden ze je meestal alleen de eigen hypotheek aan. Dit terwijl deze hypotheek misschien wel helemaal niet de voordeligste en beste is voor

jouw situatie. Bij Hypotheek Visie werken we met meerdere geldverstrekkers. We vergelijken de hypotheken van alle geldverstrekkers en adviseren je uiteindelijk de hypotheek die het best past bij jouw financiële situatie, toekomstplannen en gezinssamenstelling. Zo weet je zeker dat je verantwoord leent!

Afspraak maken bij Hypotheek Visie

Met meerdere vestigingen door heel Nederland is er altijd een vestiging bij jou in de buurt. Of kies voor online advies.

Keyana de Waal is Casemanager bij Hypotheek Visie. Ze is verantwoordelijk voor de voortgang van de aanvragen en heeft dagelijks veel contact met klanten en maatschappijen. In haar blogs vertelt ze over haar ervaringen en werk als Casemanager.

Deel deze pagina:

Meer actueel

Meer actueel