sluiten
Home Actueel
Vakantie in eigen huis
Blog

Vakantie in eigen huis

Een eigen huis, een plek onder de zon. De zin uit dit liedje gaat deze zomer meer op dan ooit. Veel Nederlanders hebben hun vakantieplannen uitgesteld, waardoor vakantie dit jaar in eigen huis en tuin wordt gevierd. Het schijnt een warme zomer te worden, dus met dat zonnetje zit het wel goed. Maar hoe zit het met je woning?

Laatst gewijzigd

donderdag 2 juli 2020

De zomerschoonmaak

Helemaal tot rust komen in je eigen woning is het makkelijkst als je in een opgeruimd huis woont. Hoogstwaarschijnlijk heb je de afgelopen maanden aangegrepen om de rommelplekken in huis eens flink onder handen te nemen. Zo niet, gebruik je vrije tijd om je huis gereed te maken voor de vakantie in eigen huis. En als je dan toch bezig bent: neem gelijk even je administratie mee. Zo weet je meteen hoe het met de financiën staat na die grote zomerschoonmaak.

De tuin opknappen

Jouw favoriete plek deze zomer? De achtertuin of je balkon. Hier geniet je de zomermaanden van het zonnetje. Als je tuin nog niet aan je wensen voldoet, zijn er verschillende manieren om ‘m op te knappen. Met kleine aanpassingen kan je al een hele metamorfose teweegbrengen. Denk aan vrolijke bloemetjes, een gezellig zitje en een kussen hier en daar. Maar ga je voor groots, dan is dit misschien wel hét moment voor een veranda of grote tuinverbouwing. Er zijn diverse manieren om je plannen te financieren.

Verbouwen of verhuizen?

Oost west, thuis best. Ja, op dit soort momenten kom je er pas echt achter hoe belangrijk het is om je fijn te voelen in je woning. Als je merkt dat je woning niet meer aan je woonwensen voldoet, heb je simpelweg twee opties. Of je gaat verbouwen óf je gaat verhuizen naar een ander huis. Nu je toch thuisblijft, heb je genoeg tijd om beide opties te overwegen.

Ook tijdens de vakantieperiode staat er een hypotheekadviseur voor je klaar

Verhuizen, verbouwen, de tuin opknappen of vragen over je financiële situatie? Er staat ook tijdens de vakantieperiode gewoon een hypotheekadviseur voor je klaar. En daarvoor hoef jij je heerlijke (vakantie)woning niet te verlaten. Je kunt kiezen voor online advies. Toch langskomen voor een kop koffie en een adviesgesprek? We ontvangen je uiteraard ook met plezier op kantoor.

Maak een afspraak bij een vestiging bij jou in de buurt.

Keyana de Waal is Casemanager bij Hypotheek Visie. Ze is verantwoordelijk voor de voortgang van de aanvragen en heeft dagelijks veel contact met klanten en maatschappijen. In haar blogs vertelt ze over haar ervaringen en werk als Casemanager.

Deel deze pagina:

Meer actueel

Meer actueel