sluiten
Home Actueel
Vergroot je kansen op de woningmarkt!
Blog

Vergroot je kansen op de woningmarkt!

Laatst gewijzigd

maandag 3 augustus 2020

Financieringsmogelijkheden op een rij

Het Hypotheekbelofterapport geeft zekerheid over jouw financieringsmogelijkheden. Simpel gezegd is het een document dat voortkomt uit de bevindingen van een financieel expert. Deze expert kijkt naar jouw financiële situatie en de diverse opties die je hebt in hypotheekland. Hij of zij onderzoekt hoeveel je kunt lenen voor een woning. Het Hypotheekbelofterapport geeft dus meer zekerheid dat je het gewenste bedrag daadwerkelijk kunt lenen. Je kunt het rapport aanvragen als je al een huis op het oog hebt, maar ook als je nog geen huis in het vizier hebt.

De voordelen van het Hypotheekbelofterapport

Wat is nou het grootste voordeel, hoor ik je denken. Het grote voordeel van het Hypotheekbelofterapport is dat je dus meer zekerheid hebt en kunt aantonen dat je het bod

kunt betalen. Dit terwijl andere geïnteresseerden misschien slechts online een berekening hebben gemaakt. Als jij een bod doet op een woning en dat bod wordt geaccepteerd, dan mogen jij en de verkopende partij er vrijwel zeker van zijn dat de koop plaatsvindt. Dat is voor beide partijen gunstig.

Heb je nog geen woning op het oog? Ook dan is het Hypotheekbelofterapport een welkome aanvulling. Zo weet je namelijk precies wat je kunt lenen en welke huizen binnen jouw budget passen. Vraag het Hypotheekbelofterapport aan. Fijne huizenjacht!

Keyana de Waal is Casemanager bij Hypotheek Visie. Ze is verantwoordelijk voor de voortgang van de aanvragen en heeft dagelijks veel contact met klanten en maatschappijen. In haar blogs vertelt ze over haar ervaringen en werk als Casemanager.

Deel deze pagina:

Meer actueel

Meer actueel