sluiten
Home Actueel
Zonnepanelen: een interessante investering voor jouw woning
Nieuws

Zonnepanelen: een interessante investering voor jouw woning

Heb je al gehoord dat dit het moment is om je te verdiepen in duurzame energie? In 2023 lagen er gemiddeld 3,5 panelen per inwoner op onze daken. Zonnepanelen, een van de sleutels tot duurzaam wonen, worden steeds toegankelijker én voordeliger! Waar je vroeger maanden moest wachten, ligt nu de weg open naar een snelle en efficiënte installatie van je zonnepanelen. En het mooiste? Zonnepanelen zijn en blijven een winstgevende investering.

Hypotheek Visie

donderdag 21 maart 2024

  De salderingsregeling blijft

  Goed nieuws voor alle zonnepaneeleigenaren! Op 13 februari 2024 heeft de Eerste Kamer het voorstel van het Kabinet om de salderingsregeling in de komende jaren af te bouwen verworpen. Nu de salderingsregeling waarschijnlijk niet snel zal worden afgebouwd kan je de investering op zonnepanelen sneller terugverdienen.

  Wil je weten of zonnepanelen aanschaffen met jouw persoonlijke situatie haalbaar en voordelig is? Onze ervaren hypotheekadviseurs helpen je hier graag bij. Maak vandaag nog een afspraak voor een vrijblijvend gesprek:

  Afspraak maken? Vul onderstaand formulier in.

  Verkorte terugverdientijd: Meer winst in minder tijd met zonne-energie

  De prijzen van zonnepanelen, een cruciale factor in duurzame huisvesting, zijn spectaculair gedaald. Voorheen kostte een set van 10 panelen ongeveer €7.500, maar nu kun je dezelfde hoeveelheid krijgen voor slechts €5.000!

  Volgens experts leveren zonnepanelen een rendement op dat te vergelijken is met een spaarrekening met 6% rente. Dit maakt zonnepanelen niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je financiën! Met een geschatte levensduur van minimaal 25 jaar, is dit hét perfecte moment om te starten met deze duurzame energiebron!

  Rij groen, bespaar met zon!

  Dankzij het opwekken van je eigen energie via zonnepanelen, kun je de kosten voor het rijden van je elektrische voertuig aanzienlijk verlagen. Stel je eens voor: rijden op de kracht van de zon, waardoor je niet alleen je portemonnee spaart, maar ook bijdraagt aan een schoner milieu. Dit is hét moment om de overstap te maken en te genieten van de voordelen van duurzame energie in combinatie met elektrisch rijden!

  Persoonlijk advies op maat

  Wil jij de stap maken naar een duurzamere toekomst met zonnepanelen? Onze ervaren Hypotheek Visie adviseurs helpen je graag verder! Ontdek jouw mogelijkheden in een vrijblijvend gesprek bij een Hypotheek Visie adviseur bij jou in de buurt.

  Deel deze pagina:

  Meer actueel

  Nieuws Verduurzamen van je woning is geld waard! Nieuws De salderingsregeling blijft Nieuws Verduurzamingsopties voor lagere maandlasten
  Meer actueel