sluiten
Home
Westland

Hypotheekadviseur Westland

Hypotheek Visie Westland

Welkom bij Hypotheek Visie Westland in Honselersdijk. Onze ervaren Hypotheekadviseur Nathalie van der Hoeven helpt je graag bij het afsluiten van een hypotheek voor jouw droomwoning. Je bent welkom in Honselersdijk, de koffie staat voor je klaar.

Maak een vrijblijvende afspraak

Op werkdagen bellen we vaak binnen 4 uur al terug

Bel voor vragen: 0174 - 79 29 29
Hypotheekadvies in Honselersdijk, Naaldwijk, De Lier, Monster, Terheijden, Wateringen of Kwintsheul

5,0 in Google

Hypotheek Visie Westland

 • Franchisenemer Nathalie van der Hoeven heet je welkom.

 • Hypotheek Visie - al sinds 1992 expert in financiële dienstverlening.

 • Onafhankelijke adviseurs. Wij werken niet met afsluitpremies of provisie vanuit hypotheekverstrekkers.

In ons kantoor in Westland helpen we je graag verder bij het kopen van je woning. Of deze woning nu in Westland ligt of aan de andere kant van het land.

Het eerste kennismakingsgesprek is volledig gratis. Hierin leggen we je uit hoe wij jou kunnen helpen, en beginnen we bij het schetsen van de mogelijkheden binnen jouw financiële situatie. Dat kan overdag, maar ook in de avonduren na het werk op afspraak.

Erkend hypotheekadviseur
Erkend Financieel adviseur

Adres

Dijkstraat 93 D
2675 AW Honselersdijk (Zuid-Holland)

Contact

Openingstijden

Maandag t/m woensdag
09:00 - 17:30

Donderdag
09:00 - 21:00

Vrijdag
09:00 - 17:30

* Buiten openingstijden afspraak in overleg

We helpen je graag met persoonlijk advies

Nathalie van der Hoeven

Franchisenemer / Financieel Adviseur

Nathalie van der Hoeven

Robyn Goldsmith

Commercieel Assistent

Robyn Goldsmith

Uitgelicht

Nieuw van Hypotheek Visie: HypotheekBox

Bij het afsluiten van een hypotheek komt een heleboel kijken. Het is voor iedereen een spannend proces, waarin het soms overweldigend kan zijn om het overzicht te bewaren. Om die reden introduceert Hypotheek Visie de nieuwe app HypotheekBox. HypotheekBox helpt jou om het overzicht te bewaren. Door middel van een handig Dashboard, en signalen wanneer het nodig is, weet jij precies wanneer er wat van je wordt verwacht.

Meer weten?

Lees meer nieuwsartikelen

Volledig onafhankelijk hypotheekadvies

Wij vergelijken het aanbod van 40 banken en geldverstrekkers

 • Het grootste aanbod en de scherpste prijs
 • Wij krijgen geen afsluitprovisie voor jouw hypotheek
 • 100% Aandacht en tijd voor jouw persoonlijke situatie
Hypotheekverstrekkers
Bekijk alle 40 banken en geldverstrekkers

Veelgestelde vragen

Bekijk alle veelgestelde vragen

Actueel

Lees de laatste marktontwikkelingen en onze Hypotheek Visie Blogs over diverse onderwerpen rondom een huis kopen en een hypotheek

  Starters in Westland

  Als starter is het kopen van een eerste huis een grote stap. Maar met de juiste ondersteuning en informatie wordt het een stuk makkelijker. Wij kunnen je helpen om te kijken of er een starterslening beschikbaar is in jouw gemeente, en welke hypotheek het beste bij jou past. Wist je dat het in veel gevallen voordeliger is om van huur naar koop te gaan? Onze tip voor starters is om je goed te laten adviseren en niet overhaast te werk te gaan bij het kopen van je eerste huis. Wij staan voor je klaar om je te helpen bij het vergelijken van hypotheekrentes en het vinden van de beste deal.

  Overwaarde op je huis in Westland

  De waarde van woningen in Westland heeft een positieve trend laten zien, wat wellicht heeft geresulteerd in een aantrekkelijke overwaarde voor jouw woning - het verschil tussen de marktwaarde en je huidige hypotheekschuld. Deze financiële ruimte kan strategisch worden ingezet, bijvoorbeeld voor het verduurzamen van je woning of andere uitgaven. Ontdek de mogelijkheden tijdens een kosteloos gesprek bij Hypotheek Visie Westland, waar we samen de opties doornemen.

  Duurzaam wonen in Westland: een verstandige investering

  Het verduurzamen van je woning in Westland kan diverse voordelen opleveren, zoals het verminderen van energiekosten en mogelijk zelfs het verkrijgen van een rentekorting bij sommige hypotheekverstrekkers. Of je nu kiest voor zonnepanelen, isolatie, of een warmtepomp, duurzame oplossingen kunnen bijdragen aan een lagere energierekening en een hoger energielabel. Meer weten? Neem contact op met Hypotheek Visie Westland voor vrijblijvend advies.

  Je hypotheek meenemen bij verhuizing

  Heb je plannen om te verhuizen binnen Westland en wil je je huidige hypotheek met gunstige voorwaarden behouden? Veel hypotheekverstrekkers bieden een verhuisregeling aan waarmee je je huidige rente en hypotheekvoorwaarden kunt meenemen naar je nieuwe woning. Laat je adviseren door de experts van Hypotheek Visie Westland en ontdek samen de mogelijkheden en voordelen van het meenemen van je hypotheek.


  Investeren in vastgoed met een verhuurhypotheek in Westland

  Overweeg je om te investeren in verhuur vastgoed in Westland? Het financieren van verhuurobjecten kan enige complexiteit met zich meebrengen, zoals de financieringsverhouding tussen eigen middelen en de hypotheek. Hypotheek Visie Westland kan je adviseren over verhuurhypotheken en waar je op moet letten bij het financieren van verhuurde objecten. Maak een afspraak en ontdek samen met onze adviseurs de mogelijkheden voor jouw investering in vastgoed.

  Hypotheek oversluiten

  De hypotheekrente is op dit moment nog steeds niet erg hoog. Betaal je een hogere rente? Dan kun je misschien je hypotheek oversluiten en zo je maandlasten verlagen. Bij Hypotheek Visie Westland weten we hoe dit zit. Aan het oversluiten van je hypotheek zijn wel kosten verbonden zoals o.a. advies-, taxatie- en notariskosten. Daarnaast moet je vaak ook een boete betalen. Loopt de einde rentevaste periode van je hypotheek af? Dan kun je meestal oversluiten zonder dat je een boete moet betalen. Je adviseur kan voor je uitrekenen of de extra kosten opwegen tegen lagere maandlasten. Of oversluiten verstandig is, is geheel afhankelijk van je persoonlijke situatie en wensen. Laat je goed informeren. De adviseur van Hypotheek Visie Westland maakt het graag inzichtelijk voor je. Weten of je hypotheek oversluiten voor jou zinvol is?


  Weten of je hypotheek oversluiten voor jou zinvol is? Maak een afspraak.


  Wonen en leven in Westland

  De gemeente Westland is een van de 30 grootste gemeente van Nederland. De gemeente is op 1 januari 2004 ontstaan door een gemeentelijke herindeling. Het bestaat uit de dorpen: De Lier, 's-Gravenzande, Heenweg, Honselersdijk, Kwintsheul, Maasdijk, Monster, Naaldwijk, Poeldijk, Ter Heijde en Wateringen. Ook de buurtschappen Baakwoning, Blaker, Mariëndijk, Nieuwe Tuinen, Oostbuurt, Rolpaal, Westerlee en Westerhonk behoren tot de gemeente Westland.

  De meeste dorpen hebben voldoende voorzieningen. Grote steden als Den Haag, Delft en Rotterdam liggen echter op kleine afstand. Wie af en toe toch graag de drukte op zoekt is hier zo. Dit maakt het Westland ideaal om te wonen: rustig maar de drukte kun je opzoeken.

  Ook is er natuur waar je heerlijk kunt wandelen of fietsen: de omgeving langs rivier de Zweth, de Zeven Gaten in de Lier en het Staelduinsebos. En wat te denken van het duingebied De Banken of natuurgebied Solleveld.

  Op het gebied van wonen zijn er in het Westland veel mogelijkheden. Kies je voor een bestaande woning of wil je liever nieuwbouw? Het Westland biedt het allemaal. Waar je ook een huis wilt kopen, Hypotheek Visie Westland helpt je graag? Maak een afspraak met Hypotheek Visie Westland.

  Wat kost hypotheekadvies bij deze vestiging?

  Prijzen over de kosten van hypotheekadvies, risico's afdekken en vermogensopbouw vind je hier.

  In deze spreekkamers worden de persoonlijke adviesrapporten samen met de klant besproken
  De vlag hangt hier in top bij Hypotheek Visie Westland
  De buitenkant van het kantoor voor financieel en hypotheekadvies