sluiten
Home
Westland

Hypotheekadviseur Westland

Hypotheek Visie Westland

Welkom bij Hypotheek Visie Westland in Honselersdijk. Je vindt mij samen met een accountantskantoorin honselersdijk in het pand MB67 Offices. Als je langskomt staat de koffie klaar.

Hypotheekadvies in Honselersdijk, Naaldwijk, De Lier, Monster, Terheijden, Wateringen of Kwintsheul
9,8
Advieskeuze logo

(18 beoordelingen)

5,0 in Google

(16 reviews)
Nathalie van der Hoeven heet je welkom bij Hypotheek Visie Westland

Hypotheek Visie Westland

  • Franchisenemer Nathalie van der Hoeven heet je welkom.

  • Hypotheek Visie - al sinds 1992 expert in financiële dienstverlening.

  • Onafhankelijke adviseurs. Wij werken niet met afsluitpremies of provisie vanuit hypotheekverstrekkers.

In ons kantoor in Westland helpen we je graag verder bij het kopen van je woning. Of deze woning nu in Westland ligt of aan de andere kant van het land.

Het eerste kennismakingsgesprek is volledig gratis. Hierin leggen we je uit hoe wij jou kunnen helpen, en beginnen we bij het schetsen van de mogelijkheden binnen jouw financiële situatie. Dat kan overdag, maar ook in de avonduren na het werk op afspraak.

Erkend hypotheekadviseur
Erkend Financieel adviseur

Adres

Middel Broekweg 67
2675 KG Honselersdijk (Zuid-Holland)

Contact

Openingstijden

Maandag
Gesloten

Dinsdag t/m vrijdag
09:00 - 18:00

* Buiten openingstijden afspraak in overleg

We helpen je graag met persoonlijk advies

Nathalie van der Hoeven

Adviseur

Nathalie van der Hoeven
Duurhuur

Uitgelicht

Hypotheek voor duurhuurders

Waarom kan ik wel al jaren zonder problemen mijn hoge huur betalen, maar geen hypotheek krijgen? Het is een vraag die veel klanten hebben als ze bij onze hypotheekadviseurs op gesprek komen. Wanneer je maandelijks meer dan een derde van je maandelijkse netto-inkomen uitgeeft aan huur dan ben je een zogenaamde duurhuurder. Om deze groep meer kans te geven op de woningmarkt zijn vijf geldverstrekkers een pilot ‘Duurhuur’ gestart. Je kunt dan onder een aantal voorwaarden nu wel een hypotheek krijgen.

Leer meer over deze pilot >>

Lees meer nieuwsartikelen

Volledig onafhankelijk hypotheekadvies

Wij vergelijken het aanbod van 40 banken en geldverstrekkers

  • Het grootste aanbod en de scherpste prijs
  • Wij krijgen geen afsluitprovisie voor jouw hypotheek
  • 100% Aandacht en tijd voor jouw persoonlijke situatie
Bekijk alle 40 banken en geldverstrekkers
Hypotheekverstrekkers

Veelgestelde vragen

Bekijk alle veelgestelde vragen

Actueel

Lees de laatste marktontwikkelingen en onze Hypotheek Visie Blogs over diverse onderwerpen rondom een huis kopen en een hypotheek

Hypotheek oversluiten

De hypotheekrente is op dit moment nog steeds niet erg hoog. Betaal je een hogere rente? Dan kun je misschien je hypotheek oversluiten en zo je maandlasten verlagen. Bij Hypotheek Visie Westland weten we hoe dit zit. Aan het oversluiten van je hypotheek zijn wel kosten verbonden zoals o.a. advies-, taxatie- en notariskosten. Daarnaast moet je vaak ook een boete betalen. Loopt de einde rentevaste periode van je hypotheek af? Dan kun je meestal oversluiten zonder dat je een boete moet betalen. Je adviseur kan voor je uitrekenen of de extra kosten opwegen tegen lagere maandlasten. Of oversluiten verstandig is, is geheel afhankelijk van je persoonlijke situatie en wensen. Laat je goed informeren. De adviseur van Hypotheek Visie Westland maakt het graag inzichtelijk voor je. Weten of je hypotheek oversluiten voor jou zinvol is?


Weten of je hypotheek oversluiten voor jou zinvol is? Maak een afspraak.


Wonen en leven in Westland

De gemeente Westland is een van de 30 grootste gemeente van Nederland. De gemeente is op 1 januari 2004 ontstaan door een gemeentelijke herindeling. Het bestaat uit de dorpen: De Lier, 's-Gravenzande, Heenweg, Honselersdijk, Kwintsheul, Maasdijk, Monster, Naaldwijk, Poeldijk, Ter Heijde en Wateringen. Ook de buurtschappen Baakwoning, Blaker, Mariëndijk, Nieuwe Tuinen, Oostbuurt, Rolpaal, Westerlee en Westerhonk behoren tot de gemeente Westland.

De meeste dorpen hebben voldoende voorzieningen. Grote steden als Den Haag, Delft en Rotterdam liggen echter op kleine afstand. Wie af en toe toch graag de drukte op zoekt is hier zo. Dit maakt het Westland ideaal om te wonen: rustig maar de drukte kun je opzoeken.

Ook is er natuur waar je heerlijk kunt wandelen of fietsen: de omgeving langs rivier de Zweth, de Zeven Gaten in de Lier en het Staelduinsebos. En wat te denken van het duingebied De Banken of natuurgebied Solleveld.

Op het gebied van wonen zijn er in het Westland veel mogelijkheden. Kies je voor een bestaande woning of wil je liever nieuwbouw? Het Westland biedt het allemaal. Waar je ook een huis wilt kopen, Hypotheek Visie Westland helpt je graag? Maak een afspraak met Hypotheek Visie Westland.

In deze spreekkamers worden de persoonlijke adviesrapporten samen met de klant besproken
De vlag hangt hier in top bij Hypotheek Visie Westland
De buitenkant van het kantoor voor financieel en hypotheekadvies

Hypotheek Visie gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren