sluiten
Home
Emmen

Hypotheekadviseur Emmen

Hypotheek Visie Emmen

Welkom bij Hypotheek Visie in Emmen aan de Wilhelminastraat. Het nieuwe, frisse pand heeft een zeer open karakter dankzij haar ramen rondom. We nodigen je graag eens een keer uit om kennis te maken.

Wonen en leven in Emmen | Foto door Gouwenaar - Eigen werk, CC0
9,6
Advieskeuze logo

(199 beoordelingen)

4,8 in Google

(11 reviews)
Adviseur Remko Klein heet je welkom voor hypotheekadvies

We helpen je graag met persoonlijk advies

Remko Klein

Franchisenemer, Financieel Adviseur

Remko Klein

Maurice Biard

Hypotheekadviseur

Maurice Biard

Natasja Bos

Managementassistente

0591-653533

Hypotheek Visie Emmen

  • Franchisenemer Remko Klein en zijn team heten je welkom.

  • Hypotheek Visie - al sinds 1992 expert in financiële dienstverlening.

  • Onafhankelijke adviseurs. Wij werken niet met afsluitpremies of provisie vanuit hypotheekverstrekkers.

In ons kantoor in Emmen helpen we je graag verder bij het kopen van je woning. Of deze woning nu in Emmen ligt of aan de andere kant van het land.

Het eerste kennismakingsgesprek is volledig gratis. Hierin leggen we je uit hoe wij jou kunnen helpen, en beginnen we bij het schetsen van de mogelijkheden binnen jouw financiële situatie. Dat kan overdag, maar ook in de avonduren na het werk op afspraak.

Adres

Wilhelminastraat 58
7811 JG Emmen (Drenthe)

Contact

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
09:00 - 21:00

Zaterdag
09:00 - 17:00

's avonds en op zaterdag op afspraak

Duurhuur

Uitgelicht

Hypotheek voor duurhuurders

Waarom kan ik wel al jaren zonder problemen mijn hoge huur betalen, maar geen hypotheek krijgen? Het is een vraag die veel klanten hebben als ze bij onze hypotheekadviseurs op gesprek komen. Wanneer je maandelijks meer dan een derde van je maandelijkse netto-inkomen uitgeeft aan huur dan ben je een zogenaamde duurhuurder. Om deze groep meer kans te geven op de woningmarkt zijn vijf geldverstrekkers een pilot ‘Duurhuur’ gestart. Je kunt dan onder een aantal voorwaarden nu wel een hypotheek krijgen.

Leer meer over deze pilot >>

Lees meer nieuwsartikelen

Volledig onafhankelijk hypotheekadvies

Wij vergelijken het aanbod van 40 banken en geldverstrekkers

  • Het grootste aanbod en de scherpste prijs
  • Wij krijgen geen afsluitprovisie voor jouw hypotheek
  • 100% Aandacht en tijd voor jouw persoonlijke situatie
Bekijk alle 40 banken en geldverstrekkers
Hypotheekverstrekkers

Veelgestelde vragen

Bekijk alle veelgestelde vragen

Wij werken samen met

Actueel

Lees de laatste marktontwikkelingen en onze Hypotheek Visie Blogs over diverse onderwerpen rondom een huis kopen en een hypotheek

Over Hypotheek Visie Emmen

Hypotheek oversluiten

De hypotheekrente is op dit moment nog steeds aan de lage kant. Betaal je een hoge rente? Dan kun je misschien je hypotheek oversluiten en zo je maandlasten verlagen. Aan het oversluiten van je hypotheek zijn wel kosten verbonden zoals o.a. advies-, taxatie- en notariskosten. Daarnaast moet je vaak ook een boete betalen. Loopt de einde rentevaste periode van je hypotheek af? Dan kun je meestal oversluiten zonder dat je een boete moet betalen. Je adviseur kan voor je uitrekenen of de extra kosten opwegen tegen lagere maandlasten.

Of oversluiten verstandig is, is geheel afhankelijk van je persoonlijke situatie en wensen. Hypotheek Visie Emmen helpt je graag bij het inzichtelijk maken van de mogelijkheden.

Een hypotheek die bij je past

Een goed hypotheekadvies is belangrijk. Het kopen van een huis is tenslotte een grote financiële beslissing in je leven. Bij het afsluiten van een hypotheek komt veel kijken. Hypotheek Visie Emmen helpt je graag verder. Wij kijken niet alleen naar de laagste hypotheekrente maar vergelijken ook de voorwaarden, de premie, de manier waarop je aflost en de eventuele risico’s die je loopt. Uiteindelijk gaat het erom dat je een hypotheek afsluit die past bij jouw wensen en mogelijkheden. Nu maar ook in de toekomst. Dat is het vertrekpunt van ons hypotheekadvies.

Het team van hypotheek Visie Emmen heet je welkom voor hypotheekadvies
Interieurfoto van het kantoor voor hypotheekadvies
Detail van het interieur in Emmen

Hypotheek Visie gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren