sluiten
Home
Oss

Hypotheekadviseur Oss

Hypotheek Visie Oss

Welkom bij Hypotheek Visie in Oss. Je vindt ons, net iets buiten het centrum, aan de Kruisstraat als onderdeel van een vrij nieuw appartementencomplex. Als je op de parkeergarage voor ons kantoor staat zie je nog net de wieken van de molen Zeldenrust. Deze molen is op zaterdagen geopend voor het publiek.

Maak een vrijblijvende afspraak

Wij nemen binnen 1-2 werkdagen contact met je op

Bel voor vragen: 0412 - 61 44 19
Met het financiële advies van Hypotheek Visie kan je mooi wonen en leven in Oss | Door Iusd - Eigen werk, CC BY-SA 3.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=4322073

4,9 in Google

Hypotheek Visie Oss

 • Franchisenemer André Strik en zijn team heet je welkom.

 • Hypotheek Visie - al sinds 1992 expert in financiële dienstverlening.

 • Onafhankelijke adviseurs. Wij werken niet met afsluitpremies of provisie vanuit hypotheekverstrekkers.

In ons kantoor in Oss helpen we je graag verder bij het kopen van je woning. Of deze woning nu in Oss ligt of aan de andere kant van het land.

Het eerste kennismakingsgesprek is volledig gratis. Hierin leggen we je uit hoe wij jou kunnen helpen, en beginnen we bij het schetsen van de mogelijkheden binnen jouw financiële situatie. Dat kan overdag, maar ook in de avonduren na het werk op afspraak.

Erkend hypotheekadviseur
Erkend Financieel adviseur

Adres

Kruisstraat 56
5341 HE Oss (Noord-Brabant)

Contact

Openingstijden

Maandag t/m donderdag
09:00 - 21:00

Vrijdag
09:00 - 17:30

Zaterdag
10:00 - 14:00

* maandag- t/m donderdagavond op afspraak

We helpen je graag met persoonlijk advies

André Strik

Franchisenemer, Financieel Adviseur

André Strik

Heidi Duijkers

Managementassistente

Heidi Duijkers

Uitgelicht

Nieuw van Hypotheek Visie: HypotheekBox

Bij het afsluiten van een hypotheek komt een heleboel kijken. Het is voor iedereen een spannend proces, waarin het soms overweldigend kan zijn om het overzicht te bewaren. Om die reden introduceert Hypotheek Visie de nieuwe app HypotheekBox. HypotheekBox helpt jou om het overzicht te bewaren. Door middel van een handig Dashboard, en signalen wanneer het nodig is, weet jij precies wanneer er wat van je wordt verwacht.

Meer weten?

Lees meer nieuwsartikelen

Volledig onafhankelijk hypotheekadvies

Wij vergelijken het aanbod van 40 banken en geldverstrekkers

 • Het grootste aanbod en de scherpste prijs
 • Wij krijgen geen afsluitprovisie voor jouw hypotheek
 • 100% aandacht en tijd voor jouw persoonlijke situatie
Hypotheekverstrekkers
Bekijk alle 40 banken en geldverstrekkers

Hulp bij het vinden van een huis?

Ben je nog op zoek naar je droomwoning? We helpen je graag bij je zoektocht. Als we je droomwoning gevonden hebben, gaan we samen aan de slag om de kansen te vergroten dat jouw bod wordt geaccepteerd. Als dat zo is, sluiten we de meest passende hypotheek voor jou af. Zo heb je het gehele aankoopproces onder één dak. Wel zo gemakkelijk.

Een afspraak maken Meer weten over onze aankoopbegeleiding?

Veelgestelde vragen

Bekijk alle veelgestelde vragen

Actueel

Lees de laatste marktontwikkelingen en onze Hypotheek Visie Blogs over diverse onderwerpen rondom een huis kopen en een hypotheek

  Starters in Oss

  Voor Hypotheek Visie Oss is het onze missie om starters te helpen met het krijgen van een hypotheek voor hun eerste woning. Wist je dat sommige gemeenten startersleningen aanbieden? Wij helpen je graag bij het bekijken of jouw gemeente deze ook heeft. Van huur naar koop gaan kan in veel situaties voordelig zijn, wij vertellen je hier graag meer over. Ook kunnen wij je adviseren over de mogelijkheid van, bijvoorbeeld, een familiehypotheek. Onze adviseurs helpen je bij het vinden van de hypotheek en rente die het beste bij jouw situatie passen.

  Je woning in Oss verduurzamen

  Tegenwoordig hoor je steeds meer mensen over de voordelen van het verduurzamen van je woning. Maar het verduurzamen van je woning kan soms een ingewikkelde puzzel zijn. Met een onafhankelijke benadering kijken wij graag met je mee naar jouw mogelijkheden. Zo weet je zeker of verduurzaming voor jou wel een rendabele oplossing biedt. Daarnaast hebben we verschillende samenwerkingen lopen, met onder andere de Energiebespaarders en EDIT BV, waardoor je zelf niet hoeft te 'shoppen' naar je maatregelen. Zo krijg je altijd de beste deals en weet je meteen hoe je ze moet financieren!

  Overwaarde

  Ook in Oss zijn de huizenprijzen afgelopen jaren flink gestegen. De gemiddelde WOZ waarde steeg van €205.000 in 2016 naar €262.000 in 2021. Hierdoor is de kans groot dat jij ook overwaarde hebt op je woning. Deze overwaarde kun jij inzetten voor verduurzamingsmaatregelen, levensloopbestendig maken, schenken aan je kinderen, en soms zelfs verzilveren als 'extraatje'. Wil jij weten wat er mogelijk is met jouw overwaarde? Maak snel een afspraak met André.

  Ander huis op het oog?

  Heb je momenteel een hypotheek lopen op je woning maar wil je toch verhuizen? Dan kun je verschillende kanten op. Je kunt bijvoorbeeld je hypotheek oversluiten. Sinds 2023 is de rente weer wat aan het stijgen. Om die reden kan tegenwoordig het meenemen van je huidige hypotheek juist handig zijn. Zo kun jij een nieuwe woning aanschaffen maar blijven profiteren van jouw lagere rente.

  Wil je weten wat het handigst is in jouw situatie? We helpen je graag verder.

  Verhuurhypotheek

  Spaargeld geeft je tegenwoordig vaak maar een laag rendement. Om die reden investeren steeds meer mensen in een woning om te verhuren. Speciaal voor deze investeringen kun je een verhuurhypotheek afsluiten. We kijken graag met je mee of een verhuurhypotheek voor jou rendabel is.

  Nieuwbouwwijken in Oss

  In Oss wordt flink gebouwd. Een aantal grote projecten gaan er voor zorgen dat er veel nieuwe woningen worden gerealiseerd. Zo worden er door project Raadhuislaan Noord zo'n 200 woningen gerealiseerd. De start van de bouw begint op z'n vroegst in 2024.

  Op Amsteleind wordt een nieuwe wijk gebouwd. Vooralsnog is bekend dat in deze wijk minimaal zo'n 3.000 woningen worden gerealiseerd tot 2040. In 2026 zal aan de eerste fase worden begonnen.

  Bij Stationskwartier Ravenstein worden in 10 jaar zo'n 300 koop- en huurwoningen opgeleverd. In 2023/2024 wordt de verkoop en bouw gestart.

  Hypotheek oversluiten

  Betaal je een hoge rente? Dan kun je misschien je hypotheek oversluiten en zo je maandlasten verlagen. Aan het oversluiten van je hypotheek zijn wel kosten verbonden zoals o.a. advies-, taxatie- en notariskosten. Daarnaast moet je vaak ook een boete betalen. Loopt de einde rentevaste periode van je hypotheek af? Dan kun je meestal oversluiten zonder dat je een boete moet betalen. Je adviseur kan voor je uitrekenen of de extra kosten opwegen tegen lagere maandlasten.

  Of oversluiten verstandig is, is geheel afhankelijk van je persoonlijke situatie en wensen. Laat je goed informeren. Hypotheek Visie Oss maakt het graag inzichtelijk voor je. Weten of je hypotheek oversluiten voor jou zinvol is? Maak een afspraak.

  Een hypotheek die bij je past

  Een goed hypotheekadvies is belangrijk. Het kopen van een huis is tenslotte een grote financiële beslissing in je leven. Bij het afsluiten van een hypotheek komt veel kijken. Hypotheek Visie Oss helpt je graag verder. Wij kijken niet alleen naar de laagste hypotheekrente maar vergelijken ook de voorwaarden, de premie, de manier waarop je aflost en de eventuele risico’s die je loopt. Uiteindelijk gaat het erom dat je een hypotheek afsluit die past bij jouw wensen en mogelijkheden. Nu maar ook in de toekomst. Dat is het vertrekpunt van ons hypotheekadvies.

  Wonen en leven in Oss

  Oss is een moderne stad in de provincie Brabant. De gemeente bestaat uit 23 kernen en wordt begrensd door de rivier de Maas. Wonen in Oss kan in de historische kern, een levendige wijk of een van de gemoedelijke dorpen om de stad als Berghem, Oijen, Lithoijen en de middeleeuwse stadjes Megen en Ravenstein. Oss kent een bruisend centrum en grenst aan fraaie landschappen. Wil je graag wonen in de gemeente Oss wonen? En ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden voor een hypotheek? Maak dan een afspraak met Hypotheek Visie Oss voor financieel advies.

  Wat kost hypotheekadvies bij deze vestiging?

  Prijzen over de kosten van hypotheekadvies, risico's afdekken en vermogensopbouw vind je hier.

  Het team van Hypotheek Visie Oss staat voor je klaar