sluiten
Home
Oss

Hypotheekadviseur Oss

Hypotheek Visie Oss

Welkom bij Hypotheek Visie in Oss. Je vindt ons, net iets buiten het centrum, aan de Kruisstraat als onderdeel van een vrij nieuw appartementencomplex. Als je op de parkeergarage voor ons kantoor staat zie je nog net de wieken van de molen Zeldenrust. Deze molen is op zaterdagen geopend voor het publiek.

Met het financiële advies van Hypotheek Visie kan je mooi wonen en leven in Oss | Door Iusd - Eigen werk, CC BY-SA 3.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=4322073
9,9
Advieskeuze logo

(330 beoordelingen)

4,5 in Google

(6 reviews)
André Strik staat voor je klaar

Hypotheek Visie Oss

  • Franchisenemer André Strik en zijn team heet je welkom.

  • Hypotheek Visie - al sinds 1992 expert in financiële dienstverlening.

  • Onafhankelijke adviseurs. Wij werken niet met afsluitpremies of provisie vanuit hypotheekverstrekkers.

In ons kantoor in Oss helpen we je graag verder bij het kopen van je woning. Of deze woning nu in Oss ligt of aan de andere kant van het land.

Het eerste kennismakingsgesprek is volledig gratis. Hierin leggen we je uit hoe wij jou kunnen helpen, en beginnen we bij het schetsen van de mogelijkheden binnen jouw financiële situatie. Dat kan overdag, maar ook in de avonduren na het werk op afspraak.

Erkend hypotheekadviseur
Erkend Financieel adviseur

Adres

Kruisstraat 56
5341 HE Oss (Noord-Brabant)

Contact

Openingstijden

Maandag t/m donderdag
09:00 - 21:00

Vrijdag
09:00 - 17:30

Zaterdag
10:00 - 14:00

* maandag- t/m donderdagavond op afspraak

We helpen je graag met persoonlijk advies

André Strik

Franchisenemer, Financieel Adviseur

André Strik

Heidi Duijkers

Managementassistente

Heidi Duijkers
Duurhuur

Uitgelicht

Hypotheek voor duurhuurders

Waarom kan ik wel al jaren zonder problemen mijn hoge huur betalen, maar geen hypotheek krijgen? Het is een vraag die veel klanten hebben als ze bij onze hypotheekadviseurs op gesprek komen. Wanneer je maandelijks meer dan een derde van je maandelijkse netto-inkomen uitgeeft aan huur dan ben je een zogenaamde duurhuurder. Om deze groep meer kans te geven op de woningmarkt zijn vijf geldverstrekkers een pilot ‘Duurhuur’ gestart. Je kunt dan onder een aantal voorwaarden nu wel een hypotheek krijgen.

Leer meer over deze pilot >>

Lees meer nieuwsartikelen

Volledig onafhankelijk hypotheekadvies

Wij vergelijken het aanbod van 40 banken en geldverstrekkers

  • Het grootste aanbod en de scherpste prijs
  • Wij krijgen geen afsluitprovisie voor jouw hypotheek
  • 100% aandacht en tijd voor jouw persoonlijke situatie
Bekijk alle 40 banken en geldverstrekkers
Hypotheekverstrekkers

Veelgestelde vragen

Bekijk alle veelgestelde vragen

Actueel

Lees de laatste marktontwikkelingen en onze Hypotheek Visie Blogs over diverse onderwerpen rondom een huis kopen en een hypotheek

Hypotheek oversluiten

Betaal je een hoge rente? Dan kun je misschien je hypotheek oversluiten en zo je maandlasten verlagen. Aan het oversluiten van je hypotheek zijn wel kosten verbonden zoals o.a. advies-, taxatie- en notariskosten. Daarnaast moet je vaak ook een boete betalen. Loopt de einde rentevaste periode van je hypotheek af? Dan kun je meestal oversluiten zonder dat je een boete moet betalen. Je adviseur kan voor je uitrekenen of de extra kosten opwegen tegen lagere maandlasten.

Of oversluiten verstandig is, is geheel afhankelijk van je persoonlijke situatie en wensen. Laat je goed informeren. Hypotheek Visie Oss maakt het graag inzichtelijk voor je. Weten of je hypotheek oversluiten voor jou zinvol is? Maak een afspraak.

Een hypotheek die bij je past

Een goed hypotheekadvies is belangrijk. Het kopen van een huis is tenslotte een grote financiële beslissing in je leven. Bij het afsluiten van een hypotheek komt veel kijken. Hypotheek Visie Oss helpt je graag verder. Wij kijken niet alleen naar de laagste hypotheekrente maar vergelijken ook de voorwaarden, de premie, de manier waarop je aflost en de eventuele risico’s die je loopt. Uiteindelijk gaat het erom dat je een hypotheek afsluit die past bij jouw wensen en mogelijkheden. Nu maar ook in de toekomst. Dat is het vertrekpunt van ons hypotheekadvies.

Wonen en leven in Oss

Oss is een moderne stad in de provincie Brabant. De gemeente bestaat uit 23 kernen en wordt begrensd door de rivier de Maas. Wonen in Oss kan in de historische kern, een levendige wijk of een van de gemoedelijke dorpen om de stad als Berghem, Oijen, Lithoijen en de middeleeuwse stadjes Megen en Ravenstein. Oss kent een bruisend centrum en grenst aan fraaie landschappen. Wil je graag wonen in de gemeente Oss wonen? En ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden voor een hypotheek? Maak dan een afspraak met Hypotheek Visie Oss voor financieel advies.

Het team van Hypotheek Visie Oss staat voor je klaar

Hypotheek Visie gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren