sluiten
Home
Midden Betuwe

Hypotheekadviseur Midden Betuwe

Hypotheek Visie Midden Betuwe

Maak een vrijblijvende afspraak

Welkom bij Hypotheek Visie in Tiel. Je vindt ons op de hoek van de Beatrixlaan en Heilingestraat op de tweede verdieping van een makelaarskantoor. Plan nu snel een vrijblijvende afspraak en ontvang een financiële scan ter waarde van €250,- geheel kosteloos.

Bij wonen hoort cultuur zoals bij Zinder in het hart van de Betuwe
9,8
Advieskeuze logo

(42 beoordelingen)

5,0 in Google

(13 reviews)
Welkom bij Hypotheek Visie Midden Betuwe (Tiel)

Hypotheek Visie Midden Betuwe

 • Franchisenemer Pieter Jan Kolkman heet je welkom.

 • Hypotheek Visie - al sinds 1992 expert in financiële dienstverlening.

 • Onafhankelijke adviseurs. Wij werken niet met afsluitpremies of provisie vanuit hypotheekverstrekkers.

In ons kantoor in Tiel helpen we je graag verder bij het kopen van je woning. Of deze woning nu in Tiel, Geldermalsen of Culemborg ligt, of aan de andere kant van het land.

Het eerste kennismakingsgesprek is volledig gratis. Hierin leggen we je uit hoe wij jou kunnen helpen, en beginnen we bij het schetsen van de mogelijkheden binnen jouw financiële situatie. Dat kan overdag, maar ook in de avonduren na het werk op afspraak.

Erkend hypotheekadviseur

Adres

Prinses Beatrixlaan 21
4001 AG Tiel (Gelderland)

Openingstijden

Maandag t/m donderdag
09:00 - 21:00

Vrijdag en zaterdag
09:00 - 17:30

* 's avonds en zaterdag op afspraak

We helpen je graag met persoonlijk advies

Pieter Jan Kolkman

Hypotheekadviseur

Uitgelicht

Nieuw van Hypotheek Visie: HypotheekBox

Bij het afsluiten van een hypotheek komt een heleboel kijken. Het is voor iedereen een spannend proces, waarin het soms overweldigend kan zijn om het overzicht te bewaren. Om die reden introduceert Hypotheek Visie de nieuwe app HypotheekBox. HypotheekBox helpt jou om het overzicht te bewaren. Door middel van een handig Dashboard, en signalen wanneer het nodig is, weet jij precies wanneer er wat van je wordt verwacht.

Meer weten?

Lees meer nieuwsartikelen

Volledig onafhankelijk hypotheekadvies

Wij vergelijken het aanbod van 40 banken en geldverstrekkers

 • Het grootste aanbod en de scherpste prijs
 • Wij krijgen geen afsluitprovisie voor jouw hypotheek
 • 100% aandacht en tijd voor jouw persoonlijke situatie
Bekijk alle 40 banken en geldverstrekkers
Hypotheekverstrekkers

Veelgestelde vragen

Bekijk alle veelgestelde vragen

Actueel

Lees de laatste marktontwikkelingen en onze Hypotheek Visie Blogs over diverse onderwerpen rondom een huis kopen en een hypotheek

  Starters in Tiel

  Als starter op de huizenmarkt lijkt een hypotheek misschien onhaalbaar, maar geloof ons, er is meer mogelijk dan je denkt. Wist je dat gemeente Tiel bijvoorbeeld een starterslening aanbiedt? Daarnaast is het in veel situaties voordelig om van huur naar koop te gaan. Wij adviseren je graag over de verschillende mogelijkheden en zaken zoals NHG of verduurzaming. Samen kijken we welke hypotheek en welke rente het beste past bij jouw situatie.

  Overwaarde in Midden-Betuwe

  Wanneer de waarde van je woning hoger is dan je hypotheek, dan spreken we over overwaarde. Het is mogelijk de overwaarde te gebruiken voor bijvoorbeeld een verbouwing of extra financiële ruimte. Hier zijn voorwaarden aan verbonden, en het is daarom slim om samen met een financieel adviseur te kijken wat het beste aansluit bij jouw financiële situatie.

  Wil jij ook op een slimme manier je overwaarde benutten of investeren? Neem dan contact op met één van onze financiële experts van kantoor Midden Betuwe, dan helpen wij je verder.

  Verduurzamen in Tiel

  Kan ik mijn hypotheek op mijn woning verhogen voor verduurzamen in de gemeente Tiel?

  Bij het afsluiten van je hypotheek mag je extra lenen voor energiebesparende maatregelen: tot 6 procent van de waarde van je woning, met een maximum van € 9.000 euro. Voor € 9.000 heb je in een gemiddelde eengezinswoning bijvoorbeeld 10 zonnepanelen, spouwmuurisolatie, warmtepomp én vloerisolatie.

  Het Energiebespaarbudget is een bouwdepot van maximaal 106% van de woningwaarde. Het grote voordeel? Er is geen specificatie van kosten of maatregelen vooraf nodig, en heeft een ruimere verstrekking.

  Subsidie via de ISDE regeling overheid ook voor de gemeente Tiel, woningeigenaren en zakelijke gebruikers kunnen subsidie krijgen voor het nemen van besparende en duurzame maatregelen in hun bestaande woning of bedrijfspand.

  Wil jij ook op een slimme manier om met uw hypotheek te verduurzamen? Neem dan contact op met één van onze financiële experts van kantoor Midden Betuwe, dan helpen wij je verder.

  Hypotheek meenemen

  Hypotheek meenemen, de verhuisregeling van je hypotheek.

  Is je huidige hypotheekrente lager dan de rente voor een eventuele nieuwe hypotheek? Dan wil je natuurlijk je huidige rente liever meenemen. Dit is bij alle geldverstrekkers mogelijk. De voorwaarden zijn alleen bij elke geldverstrekker anders. Daarom is het belangrijk om samen met een financieel adviseur te bekijken welke voorwaarden het beste aansluiten bij jouw financiële situatie.

  Wij als financiële experts kunnen bij alle geldverstrekkers terecht om uw verhuisregeling te onderzoeken. Kom gerust eens langs!

  Verhuurhypotheek in Tiel

  Bij Hypotheek Visie in Midden Betuwe kun je verschillende soorten verhuurhypotheken afsluiten om zo te investeren in vastgoed. Met de verhuurhypotheek die vaak tot 90% van de waarde verstrekt, kun je tegen een aantrekkelijke rente een woning financieren om te verhuren aan je familie of aan derden.

  Verhuurhypotheken zijn één van de expertises van onze hypotheekadviseurs in Tiel. Maak daarom snel een afspraak om de mogelijkheden voor jou te bekijken.

  Nieuwbouw in en rondom Tiel

  In en rond de regio Tiel, Geldermalsen en Culemborg worden diverse nieuwbouwprojecten gerealiseerd. Via deze link kun je de nieuwbouwprojecten raadplagen voor verdere info

  https://www.nieuwbouw-tiel.nl/projecten/

  Wij als Hypotheek Visie Midden Betuwe zijn hier ook jouw financiële expert om al uw vragen te beantwoorden.

  Hypotheek oversluiten

  Als de hypotheekrente lager is dan de rente die je nu betaalt voor je hypotheek, dan kan oversluiten van je hypotheek je financieel voordeel opleveren. De lagere rente zorgt voor lagere maandlasten. Aan het oversluiten van je hypotheek zijn echter kosten verbonden, zoals advieskosten, taxatiekosten- en notariskosten. Ook moet je misschien een boete betalen aan je huidige geldverstrekker. Toch kan het ondanks die extra kosten voordelig zijn om je hypotheek over te sluiten. De kosten en boete kun je vaak binnen een paar jaar terugverdienen, doordat je maandelijks minder gaat betalen voor je hypotheek. Bij Hypotheek Visie Midden Betuwe in Tiel zien we deze situatie erg vaak voorbij komen, en kunnen wij je dan ook van passend advies voorzien. Weten of je hypotheek oversluiten voor jou zinvol is? Maak een afspraak.

  Wonen en leven in Midden Betuwe

  Wonen in de Betuwe is aantrekkelijk. En dat is ook niet zo gek. Dankzij de centrale ligging ben je zo in een van de grote steden in de Randstad, maar je woont toch in een landelijke omgeving. De woningen zijn hier vaak ook voordeliger. De Betuwe staat vooral bekend om zijn fruitteelt. Kenmerkend voor het landschap zijn de vele fruitboomgaarden. Bekende gemeenten zijn Tiel en Geldermalsen.

  Wonen in Tiel

  Tiel is het hart van de Betuwe. En wie kent de stad niet? Is het niet van Flipje, de bekende fruitbaas van jamfabriek De Betuwe, dan is het wel van het fruitcorso of Appelpop. Kortom, Tiel is de fruitstad van de Betuwe. Maar Tiel is meer dan alleen fruit. De stad kent een historisch centrum waar je kunt winkelen of op een van de vele terrasjes kunt neerstrijken. Je vindt er diverse restaurants. Een bezoek aan de schouwburg of het filmtheater zorgt voor een gezellige avond.

  Omringd door de rivieren de Waal, de Linge en het Amsterdam Rijnkanaal kent Tiel een prachtig rivierenlandschap waar je kunt genieten van een fijne wandeling of fietstochtje.
  Tiel biedt voor elke woonwens wat wils. Van wonen in de binnenstad tot aan een nieuwbouwwoning. En misschien vind je in een van de omliggende dorpen als Kapel-Avezaath of Wadenoijen je droomwoning.

  Wonen in Geldermalsen

  Een andere bekende plaats in de Betuwe is Geldermalsen. Ook hier is het goed wonen. Je vindt er volop rust. Wil je liever iets meer drukte? Met een half uur ben je in Utrecht of Den Bosch. Tiel draagt de naam fruitstad en Geldermalsen staat bekend als het fruitdorp aan de Linge. Je vindt hier een van de grootste fruitverenigingen in Nederland. In Geldermalsen kun je je prima vermaken. Er zijn leuke winkelstraatjes, een jachthaven aan de Linge, gezellige terrasjes en restaurants en diverse sportmogelijkheden.
  Je vindt er naast bestaande woningen ook nieuwbouw. Er wordt volop gebouwd in de nieuwbouwwijk De Plantage in Meteren, Geldermalsen.

  Wil jij graag een huis kopen in Tiel of Geldermalsen of een van de andere plaatsen in Midden Betuwe? En ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden en naar wat er allemaal bij het afsluiten van een hypotheek komt kijken? Maak dan een afspraak met Hypotheek Visie Midden Betuwe.

  Wat kost hypotheekadvies bij deze vestiging?

  Prijzen over de kosten van hypotheekadvies, risico's afdekken en vermogensopbouw vind je hier.

  Pieter Jan Kolkman zit voor je klaar voor hypotheek advies op maat