sluiten
Home
Midden Betuwe

Hypotheekadviseur Midden Betuwe

Hypotheek Visie Midden Betuwe

Welkom bij Hypotheek Visie in Tiel. Je vindt ons op de hoek van de Beatrixlaan en Heilingestraat op de tweede verdieping van een makelaarskantoor

Bij wonen hoort cultuur zoals bij Zinder in het hart van de Betuwe
9,8
Advieskeuze logo

(27 beoordelingen)

5,0 in Google

(6 reviews)

We helpen je graag met persoonlijk advies

Pieter Jan Kolkman

Hypotheekadviseur

Pieter Jan Kolkman

Hypotheek Visie Midden Betuwe

  • Franchisenemer Pieter Jan Kolkman heet je welkom.

  • Hypotheek Visie - al sinds 1992 expert in financiële dienstverlening.

  • Onafhankelijke adviseurs. Wij werken niet met afsluitpremies of provisie vanuit hypotheekverstrekkers.

In ons kantoor in Tiel helpen we je graag verder bij het kopen van je woning. Of deze woning nu in Tiel ligt of aan de andere kant van het land.

Het eerste kennismakingsgesprek is volledig gratis. Hierin leggen we je uit hoe wij jou kunnen helpen, en beginnen we bij het schetsen van de mogelijkheden binnen jouw financiële situatie. Dat kan overdag, maar ook in de avonduren na het werk op afspraak.

Erkend hypotheekadviseur

Adres

Prinses Beatrixlaan 21
4001 AG Tiel (Gelderland)

Contact

Openingstijden

Maandag t/m donderdag
09:00 - 21:00

Vrijdag en zaterdag
09:00 - 17:30

* 's avonds en zaterdag op afspraak

Uitgelicht

Hypotheek voor duurhuurders

Waarom kan ik wel al jaren zonder problemen mijn hoge huur betalen, maar geen hypotheek krijgen? Het is een vraag die veel klanten hebben als ze bij onze hypotheekadviseurs op gesprek komen. Wanneer je maandelijks meer dan een derde van je maandelijkse netto-inkomen uitgeeft aan huur dan ben je een zogenaamde duurhuurder. Om deze groep meer kans te geven op de woningmarkt zijn vijf geldverstrekkers een pilot ‘Duurhuur’ gestart. Je kunt dan onder een aantal voorwaarden nu wel een hypotheek krijgen.

Leer meer over deze pilot >>

Lees meer nieuwsartikelen

Volledig onafhankelijk hypotheekadvies

Wij vergelijken het aanbod van 40 banken en geldverstrekkers

  • Het grootste aanbod en de scherpste prijs
  • Wij krijgen geen afsluitprovisie voor jouw hypotheek
  • 100% Aandacht en tijd voor jouw persoonlijke situatie
Bekijk alle 40 banken en geldverstrekkers
Hypotheekverstrekkers

Veelgestelde vragen

Bekijk alle veelgestelde vragen

Actueel

Lees de laatste marktontwikkelingen en onze Hypotheek Visie Blogs over diverse onderwerpen rondom een huis kopen en een hypoteek

Over Hypotheek Visie Midden Betuwe

Hypotheek oversluiten

Als de hypotheekrente lager is dan de rente die je nu betaalt voor je hypotheek, dan kan oversluiten van je hypotheek je financieel voordeel opleveren. De lagere rente zorgt voor lagere maandlasten. Aan het oversluiten van je hypotheek zijn echter kosten verbonden, zoals advieskosten, taxatiekosten- en notariskosten. Ook moet je misschien een boete betalen aan je huidige geldverstrekker. Toch kan het ondanks die extra kosten voordelig zijn om je hypotheek over te sluiten. De kosten en boete kun je vaak binnen een paar jaar terugverdienen, doordat je maandelijks minder gaat betalen voor je hypotheek. Bij Hypotheek Visie Midden Betuwe in Tiel zien we deze situatie erg vaak voorbij komen, en kunnen wij je dan ook van passend advies voorzien.

Weten of je hypotheek oversluiten voor jou zinvol is? Maak een afspraak.

Wonen en leven in Midden Betuwe

Wonen in de Betuwe is aantrekkelijk. En dat is ook niet zo gek. Dankzij de centrale ligging ben je zo in een van de grote steden in de Randstad, maar je woont toch in een landelijke omgeving. De woningen zijn hier vaak ook voordeliger. De Betuwe staat vooral bekend om zijn fruitteelt. Kenmerkend voor het landschap zijn de vele fruitboomgaarden. Bekende gemeenten zijn Tiel en Geldermalsen.

Wonen in Tiel

Tiel is het hart van de Betuwe. En wie kent de stad niet? Is het niet van Flipje, de bekende fruitbaas van jamfabriek De Betuwe, dan is het wel van het fruitcorso of Appelpop. Kortom, Tiel is de fruitstad van de Betuwe. Maar Tiel is meer dan alleen fruit. De stad kent een historisch centrum waar je kunt winkelen of op een van de vele terrasjes kunt neerstrijken. Je vindt er diverse restaurants. Een bezoek aan de schouwburg of het filmtheater zorgt voor een gezellige avond.
Omringd door de rivieren de Waal, de Linge en het Amsterdam Rijnkanaal kent Tiel een prachtig rivierenlandschap waar je kunt genieten van een fijne wandeling of fietstochtje.
Tiel biedt voor elke woonwens wat wils. Van wonen in de binnenstad tot aan een nieuwbouwwoning. En misschien vind je in een van de omliggende dorpen als Kapel-Avezaath of Wadenoijen je droomwoning.

Wonen in Geldermalsen

Een andere bekende plaats in de Betuwe is Geldermalsen. Ook hier is het goed wonen. Je vindt er volop rust. Wil je liever iets meer drukte? Met een half uur ben je in Utrecht of Den Bosch. Tiel draagt de naam fruitstad en Geldermalsen staat bekend als het fruitdorp aan de Linge. Je vindt hier een van de grootste fruitverenigingen in Nederland. In Geldermalsen kun je je prima vermaken. Er zijn leuke winkelstraatjes, een jachthaven aan de Linge, gezellige terrasjes en restaurants en diverse sportmogelijkheden.
Je vindt er naast bestaande woningen ook nieuwbouw. Er wordt volop gebouwd in de nieuwbouwwijk De Plantage in Meteren, Geldermalsen.

Wil jij graag een huis kopen in Tiel of Geldermalsen of een van de andere plaatsen in Midden Betuwe? En ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden en naar wat er allemaal bij het afsluiten van een hypotheek komt kijken? Maak dan een afspraak met Hypotheek Visie Midden Betuwe.

Pieter Jan Kolkman zit voor je klaar voor hypotheek advies op maat

Hypotheek Visie gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren