sluiten
Home
Deventer

Hypotheekadviseur Deventer

Hypotheek Visie Deventer

Welkom bij Hypotheek Visie in Deventer. Je vindt ons aan de Kazernestraat in een prachtig nieuw pand langs de N344. Je parkeert je auto makkelijk in de parkeergarage tegenover ons kantoor.

De skyline van Hanzestad Deventer. Bespreek met je adviseur wat jouw financiële mogelijkheden zijn
9,7
Advieskeuze logo

(456 beoordelingen)

5,0 in Google

(81 reviews)
Stefano Schepers heet je van harte welkom

Hypotheek Visie Deventer

  • Franchisenemer Stefano Schepers en zijn team heten je welkom.

  • Hypotheek Visie - al sinds 1992 expert in financiële dienstverlening.

  • Onafhankelijke adviseurs. Wij werken niet met afsluitpremies of provisie vanuit hypotheekverstrekkers.

In ons kantoor in Deventer helpen we je graag verder bij het kopen van je woning. Of deze woning nu in Deventer ligt of aan de andere kant van het land.

Het eerste kennismakingsgesprek is volledig gratis. Hierin leggen we je uit hoe wij jou kunnen helpen, en beginnen we bij het schetsen van de mogelijkheden binnen jouw financiële situatie. Dat kan overdag, maar ook in de avonduren na het werk op afspraak.

Adres

Kazernestraat 64-68
7411 CJ Deventer (Overijssel)

Contact

Openingstijden

Maandag en dinsdag
09:00 - 20:00

Woensdag
09:00 - 17:30

Donderdag
09:00 - 20:00

Vrijdag
09:00 - 17:30

Zaterdag
09:00 - 14:00

Maandag, dinsdag- en donderdagavond op afspraak.

We helpen je graag met persoonlijk advies

Stefano Schepers

Franchisenemer / Hypotheekadviseur

Stefano Schepers

Kristian ter Hove

Hypotheekadviseur

Kristian ter Hove

Luuk van Oorspronk

Hypotheekadviseur

Luuk van Oorspronk

Jaimy van Meeteren

Managementassistente

Jaimy van Meeteren

Lisa van Kleunen

Managementassistente

Lisa van Kleunen

Tiffany Steegink

Managementassistente

Tiffany Steegink
Duurhuur

Uitgelicht

Hypotheek voor duurhuurders

Waarom kan ik wel al jaren zonder problemen mijn hoge huur betalen, maar geen hypotheek krijgen? Het is een vraag die veel klanten hebben als ze bij onze hypotheekadviseurs op gesprek komen. Wanneer je maandelijks meer dan een derde van je maandelijkse netto-inkomen uitgeeft aan huur dan ben je een zogenaamde duurhuurder. Om deze groep meer kans te geven op de woningmarkt zijn vijf geldverstrekkers een pilot ‘Duurhuur’ gestart. Je kunt dan onder een aantal voorwaarden nu wel een hypotheek krijgen.

Leer meer over deze pilot >>

Lees meer nieuwsartikelen

Volledig onafhankelijk hypotheekadvies

Wij vergelijken het aanbod van 40 banken en geldverstrekkers

  • Het grootste aanbod en de scherpste prijs
  • Wij krijgen geen afsluitprovisie voor jouw hypotheek
  • 100% aandacht en tijd voor jouw persoonlijke situatie
Bekijk alle 40 banken en geldverstrekkers
Hypotheekverstrekkers

Veelgestelde vragen

Bekijk alle veelgestelde vragen

Actueel

Lees de laatste marktontwikkelingen en onze Hypotheek Visie Blogs over diverse onderwerpen rondom een huis kopen en een hypotheek.

Maak kennis met franchisenemer Stefano Schepers

Stefano Schepers is al een aantal jaar hypotheekadviseur bij Hypotheek Visie Deventer. Sinds 1 juli 2021 is hij franchisenemer.  Maak kennis met franchisenemer Stefano Schepers.

Hypotheek die bij je past

Heb je een huis gevonden in Deventer of heb je plannen om een huis te kopen? Voor een hypotheek ga je naar Hypotheek Visie Deventer. Onze hypotheekadviseurs gaan voor jou op zoek naar de beste hypotheek. Daarbij kijken we niet alleen naar de laagste hypotheekrente maar vergelijken we ook de voorwaarden, de premie, de manier waarop je aflost en de eventuele risico’s die je loopt. De adviseur zoekt de hypotheek die het beste bij jouw wensen en mogelijkheden past. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst. Dat is het vertrekpunt van het hypotheekadvies van Hypotheek Visie Deventer. Maak nu een afspraak.

Hypotheek oversluiten

Door je hypotheek over te sluiten kun je je maandlasten te verlagen. Als de hypotheekrente lager is dan de rente die je nu betaalt voor je hypotheek, dan kan het oversluiten van je hypotheek je financieel voordeel opleveren. 

Het oversluiten van je hypotheek houdt in dat je je huidige hypotheek aflost en een nieuwe hypothecaire lening afsluit. Door je hypotheek over te sluiten kun je de hypotheekrente weer voor een lange periode vastzetten en dus profiteren van de lage rente. Oversluiten brengt alleen wel extra kosten en vaak ook een boete met zich mee. Toch kan het voordelig zijn om je hypotheek over te sluiten. Als je oversluit betaal je elke maand minder voor je hypotheek. De kosten en de boeterente kun je vaak binnen een paar jaar terugverdienen. In Deventer helpen we je graag met de eerste stappen. Weten of je hypotheek oversluiten voor jou zinvol is? Maak een afspraak.

Wonen en leven in Deventer

Deventer, gelegen aan de rivier de IJssel, is een van de oudste steden van Nederland. Dat proef je als je door de stad heen loopt. In de stad is er voldoende te doen. Op de Brink, het centrale plein in de oude binnenstad, wemelt het van de terrasjes en andere horecagelegenheden. Deventer biedt ook een breed aanbod evenementen waarvan de Deventer Boekenmarkt en het Dickens Festijn de grootste zijn. Op het gebied van wonen zijn er veel mogelijkheden. Of je nu op zoek bent naar een woning met een historische uitstraling in de binnenstad, een huis in een omgeving met een dorps karakter of juist een nieuwbouwwoning. In Deventer vind je het allemaal. Heb je plannen om een huis te kopen in Deventer? En ben je benieuwd naar jouw financiële mogelijkheden? Maak dan een afspraak voor hypotheekadvies met Hypotheek Visie Deventer. Een van onze adviseurs maakt het graag voor jou inzichtelijk.

Nieuwbouw in Deventer

Opzoek naar een woning in een nieuwbouwwijk in Deventer? Dan helpen we je graag verder. Onder andere nieuwbouwdorp Steenbrugge heeft binnenkort weer nieuwe woningen die in de verkoop gaan. Dit typisch Sallandse dorp ligt tussen Deventer en Diepenveen en zal in de komende jaren nog veel meer gaan groeien.

Geïnteresseerd of je de financiering van een woning in nieuwbouwdorp Steenbrugge rond kunt krijgen? Plan vrijblijvend een afspraak met Hypotheek Visie Deventer!

Franchisenemer Stefano Schepers en zijn team heten je welkom.
binnenkijken bij het hypotheekadvies
opvallend in de vestiging is de grote tribune naast de welkomstbalie

Hypotheek Visie gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren