sluiten
Home
Deventer

Hypotheekadviseur Deventer

Hypotheek Visie Deventer

Maak een vrijblijvende afspraak

Welkom bij Hypotheek Visie in Deventer. Je vindt ons aan de Kazernestraat in een prachtig nieuw pand langs de N344. Je parkeert je auto makkelijk in de parkeergarage tegenover ons kantoor.

De skyline van Hanzestad Deventer. Bespreek met je adviseur wat jouw financiële mogelijkheden zijn
9,9
Advieskeuze logo

(644 beoordelingen)

5,0 in Google

(136 reviews)
Hypotheek Visie Devente

Hypotheek Visie Deventer

 • Franchisenemer Stefano Schepers en zijn team heten je welkom.

 • Hypotheek Visie - al sinds 1992 expert in financiële dienstverlening.

 • Onafhankelijke adviseurs. Wij werken niet met afsluitpremies of provisie vanuit hypotheekverstrekkers.

In ons kantoor in Deventer helpen we je graag verder bij het kopen van je woning. Of deze woning nu in Deventer ligt of aan de andere kant van het land.

Het eerste kennismakingsgesprek is volledig gratis. Hierin leggen we je uit hoe wij jou kunnen helpen, en beginnen we bij het schetsen van de mogelijkheden binnen jouw financiële situatie. Dat kan overdag, maar ook in de avonduren na het werk op afspraak.

Adres

Kazernestraat 64-68
7411 CJ Deventer (Overijssel)

Contact

Openingstijden

Maandag
09:00 - 17:30

Dinsdag t/m donderdag
09:00 - 20:00

Vrijdag
09:00 - 17:30

Zaterdag
09:00 - 14:00

Dinsdag-, woensdag en donderdagavond op afspraak.

We helpen je graag met persoonlijk advies

Stefano Schepers

Franchisenemer / Hypotheekadviseur

Stefano Schepers

Heleen Schepers-Bosch

Hypotheekadviseur

Heleen Schepers-Bosch

Kristian ter Hove

Hypotheekadviseur

Kristian ter Hove

Anthara Kiemeney

Managementassistente

Jaimy van Meeteren

Managementassistente

Jaimy van Meeteren

Lisa van Kleunen

Managementassistente

Lisa van Kleunen

Tiffany Steegink

Managementassistente

Tiffany Steegink

Uitgelicht

Nieuw van Hypotheek Visie: HypotheekBox

Bij het afsluiten van een hypotheek komt een heleboel kijken. Het is voor iedereen een spannend proces, waarin het soms overweldigend kan zijn om het overzicht te bewaren. Om die reden introduceert Hypotheek Visie de nieuwe app HypotheekBox. HypotheekBox helpt jou om het overzicht te bewaren. Door middel van een handig Dashboard, en signalen wanneer het nodig is, weet jij precies wanneer er wat van je wordt verwacht.

Meer weten?

Lees meer nieuwsartikelen

Volledig onafhankelijk hypotheekadvies

Wij vergelijken het aanbod van 40 banken en geldverstrekkers

 • Het grootste aanbod en de scherpste prijs
 • Wij krijgen geen afsluitprovisie voor jouw hypotheek
 • 100% aandacht en tijd voor jouw persoonlijke situatie
Bekijk alle 40 banken en geldverstrekkers
Hypotheekverstrekkers

Veelgestelde vragen

Bekijk alle veelgestelde vragen

Actueel

Lees de laatste marktontwikkelingen en onze Hypotheek Visie Blogs over diverse onderwerpen rondom een huis kopen en een hypotheek.

  Nieuwbouw in Deventer

  Ben je op zoek naar een nieuwbouwwoning in Deventer? Ook dan helpen we je graag verder. Ken je bijvoorbeeld Buitenhuys al? Buitenhuys betekent heerlijk wonen, omarmd door groen en tegelijk dicht bij het stadse leven. Of past Geertruiden NXT, De Rielertuin, Park Nova of De Groene Gaard goed bij jou? Onze hypotheekadviseurs voorzien je graag van passend financieel advies. Maak online een afspraak om jouw mogelijkheden vrijblijvend te bespreken.

  Ook onder andere nieuwbouwdorp Steenbrugge heeft binnenkort weer nieuwe woningen die in de verkoop gaan. Dit typisch Sallandse dorp ligt tussen Deventer en Diepenveen en zal in de komende jaren nog veel meer gaan groeien. Ben je benieuwd of je de financiering van een woning in nieuwbouwdorp Steenbrugge rond kunt krijgen? Plan vrijblijvend een afspraak met Hypotheek Visie Deventer!

  Ook projecten zoals Plan G, Nieuw Larenstein en Johannes Aupingkwartier zijn grote projecten van de afgelopen tijd. Wij hebben al veel van onze klanten kunnen helpen bij het vinden van een woning in deze wijken.

  Vaak is er voor nieuwbouw juist op financieel gebied meer mogelijk dan bij bestaande bouw. Ben je benieuwd naar deze extra mogelijkheden? Plan gratis een vrijblijvende afspraak!

  Starters in Deventer

  Als starter wil je natuurlijk graag een eigen woning, maar het vinden van een passende hypotheek kan lastig zijn. Gelukkig bieden sommige gemeentes een starterslening aan waardoor je net wat meer kunt lenen. Ook kan het financieel voordelig zijn om van huur naar koop te gaan. Bij Hypotheek Visie Deventer helpen we je graag bij het berekenen van je maximale hypotheek en het vinden van de beste hypotheek voor jouw situatie. Wacht niet langer en maak snel een afspraak!.

  Overwaarde op je huis

  De overwaarde van een huis is het verschil tussen de taxatiewaarde van een woning en de nog openstaande hypotheek. Als je genoeg inkomen hebt kun je deze overwaarde opnemen voor een verbouwing, verduurzamen van de woning, of op een andere manier te investeren.

  Onze ervaring is dat veel mensen die al met pensioen zijn of 10 jaar voor hun pensioen zitten denken dat ze de overwaarde niet meer kunnen opnemen. Maar juist voor deze groep is er de afgelopen jaren steeds meer mogelijk geworden.

  In Deventer werken wij in het voortraject altijd vrijblijvend, dus plan eens een afspraak om te kijken wat er voor jou mogelijk is.

  Verduurzamen: wat is er mogelijk in Deventer?

  Verduurzamen is tegenwoordig een 'hot topic'. En dat is niet gek. In een tijd met hoge energie- en gasprijzen kan het al vrij snel rendabel zijn om je huis te verduurzamen. Het is alleen soms lastig om te starten met het traject. Neem daarom eens vrijblijvend contact op met Hypotheek Visie Deventer. De laatste jaren hebben wij ons namelijk steeds meer gespecialiseerd in verduurzaming. Niet alleen kunnen wij voorzien in een advies welke maatregelen er getroffen kunnen worden, maar wij vergelijk ook op welke manieren deze maatregelen het beste gefinancierd kunnen worden. Bijvoorbeeld oor de hypotheek te verhogen of regelingen te treffen met de gemeente.

  Verder hebben wij in Deventer connecties met veel lokale partijen voor zonnepanelen, warmtepompen, elektrische ketels en allerlei soorten isolatie. We hebben afspraken met deze partijen om goed geïnformeerd te blijven zodat wij jullie als extra service kunnen helpen bij de subsidie aanvraag.

  En verduurzamen loont echt. Dit zien wij regelmatig bij onze klanten. Voor een verduurzaamheidsregeling of hypotheek betaal je €5.000. Dit betaalt zich in zo'n +/- € 16,50 per maand. Hiermee kun je met zonnepanelen alleen al genoeg kWh opwekken om met het prijsplafond +/- € 50,- per maand op te wekken (afhankelijk van ligging van dak). Naast deze besparing kijken wij ook mee naar het energie contract. Ook hier valt vaak veel in te doen! Neem vooral contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Dan kijken wij met je mee.

  Je hypotheek meenemen

  Verhuizen hoeft ook tegenwoordig niet duur te zijn als de rente van je huidige hypotheek nog vast staat. Dan kan deze namelijk in veel gevallen meegenomen worden naar je nieuwe woning. Bij welke geldverstrekkers dit allemaal kan, kunnen wij voor je inzichtelijk maken.

  Wij krijgen in Deventer vaak vragen over de hypotheek verhogen voor een verbouwing. Soms komen we er vervolgens achter dat mensen dit eigenlijk helemaal niet willen. Veel mensen willen eigenlijk namelijk verhuizen, maar durven dit niet door de huidige rentestanden. Inmiddels hebben we al een aantal mensen hiermee geholpen door hun vorige hypotheek mee te nemen naar het nieuwe huis.

  Wonen en leven in Deventer

  Deventer, gelegen aan de rivier de IJssel, is een van de oudste steden van Nederland. Dat proef je als je door de stad heen loopt. In de stad is er voldoende te doen. Op de Brink, het centrale plein in de oude binnenstad, wemelt het van de terrasjes en andere horecagelegenheden. Deventer biedt ook een breed aanbod evenementen waarvan de Deventer Boekenmarkt en het Dickens Festijn de grootste zijn. Op het gebied van wonen zijn er veel mogelijkheden. Of je nu op zoek bent naar een woning met een historische uitstraling in de binnenstad, een huis in een omgeving met een dorps karakter of juist een nieuwbouwwoning. In Deventer vind je het allemaal. Heb je plannen om een huis te kopen in Deventer? En ben je benieuwd naar jouw financiële mogelijkheden? Maak dan een afspraak voor hypotheekadvies met Hypotheek Visie Deventer. Een van onze adviseurs maakt het graag voor jou inzichtelijk.

  Een hypotheek die bij je past

  Heb je een huis gevonden in Deventer of heb je plannen om een huis te kopen? Voor een hypotheek ga je naar Hypotheek Visie Deventer. Onze hypotheekadviseurs gaan voor jou op zoek naar de beste hypotheek. Daarbij kijken we niet alleen naar de laagste hypotheekrente maar vergelijken we ook de voorwaarden, de premie, de manier waarop je aflost en de eventuele risico’s die je loopt. De adviseur zoekt de hypotheek die het beste bij jouw wensen en mogelijkheden past. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst. Dat is het vertrekpunt van het hypotheekadvies van Hypotheek Visie Deventer

  Wat kost hypotheekadvies bij deze vestiging?

  Prijzen over de kosten van hypotheekadvies, risico's afdekken en vermogensopbouw vind je hier.

  Maak kennis met franchisenemer Stefano Schepers

  Stefano Schepers is al een aantal jaar hypotheekadviseur bij Hypotheek Visie Deventer. Sinds 1 juli 2021 is hij franchisenemer.  Maak kennis met franchisenemer Stefano Schepers.