sluiten
Home
Dronten

Hypotheekadviseur Dronten

Hypotheek Visie Dronten

Welkom bij Hypotheek Visie in Dronten. Ons nieuwe, verbouwde kantoor is de perfecte omgeving om je te voorzien van passend hypotheek advies. Wij zijn gevestigd in het centrum van Dronten en nodigen je graag uit voor een vrijblijvende afspraak om de mogelijkheden eens door te nemen.

Maak een vrijblijvende afspraak

Wij nemen binnen 1-2 werkdagen contact met je op

Bel voor vragen: 0321 - 78 10 10
We staan klaar voor hypotheekadvies in Dronten en omgeving | Door Apdency - Eigen werk, CC0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=22636891

4,9 in Google

Hypotheek Visie Dronten

 • Marcel Hanswijk en zijn team heten je welkom.

 • Hypotheek Visie - al sinds 1992 expert in financiële dienstverlening.

 • Onafhankelijke adviseurs. Wij werken niet met afsluitpremies of provisie vanuit hypotheekverstrekkers.

In ons kantoor in Dronten helpen we je graag verder bij het kopen van je woning. Of deze woning nu in Dronten ligt of aan de andere kant van het land. Het eerste kennismakingsgesprek is volledig gratis. Hierin leggen we je uit hoe wij jou kunnen helpen, en beginnen we bij het schetsen van de mogelijkheden binnen jouw financiële situatie. Dat kan overdag, maar ook in de avonduren na het werk op afspraak.

Adres

De Kiel 17
8254 KS Dronten (Flevoland)

Contact

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
09:00 - 17:30

* Buiten kantooruren en zaterdag op afspraak

We helpen je graag met persoonlijk advies

Peter Vellinga

Franchisenemer, Erkend Hypotheekadviseur

Peter Vellinga

Marcel Hanswijk

Vestigingsleider

Marcel Hanswijk

Evelien van Roekel

Managementassistente

Evelien van Roekel

Marlous Sjerps-Mieremet

Managementassistente

Marous Sjerps-Mieremet

Uitgelicht

Nieuw van Hypotheek Visie: HypotheekBox

Bij het afsluiten van een hypotheek komt een heleboel kijken. Het is voor iedereen een spannend proces, waarin het soms overweldigend kan zijn om het overzicht te bewaren. Om die reden introduceert Hypotheek Visie de nieuwe app HypotheekBox. HypotheekBox helpt jou om het overzicht te bewaren. Door middel van een handig Dashboard, en signalen wanneer het nodig is, weet jij precies wanneer er wat van je wordt verwacht.

Meer weten?

Lees meer nieuwsartikelen

Volledig onafhankelijk hypotheekadvies

Wij vergelijken het aanbod van 40 banken en geldverstrekkers

 • Het grootste aanbod en de scherpste prijs
 • Wij krijgen geen afsluitprovisie voor jouw hypotheek
 • 100% aandacht en tijd voor jouw persoonlijke situatie
Hypotheekverstrekkers
Bekijk alle 40 banken en geldverstrekkers

Hulp bij het vinden van een huis?

Ben je nog op zoek naar je droomwoning? We helpen je graag bij je zoektocht. Als we je droomwoning gevonden hebben, gaan we samen aan de slag om de kansen te vergroten dat jouw bod wordt geaccepteerd. Als dat zo is, sluiten we de meest passende hypotheek voor jou af. Zo heb je het gehele aankoopproces onder één dak. Wel zo gemakkelijk.

Een afspraak maken Meer weten over onze aankoopbegeleiding?

Actueel

Lees de laatste marktontwikkelingen en onze Hypotheek Visie blogs over diverse onderwerpen rondom het kopen van een huis en een hypotheek.

  Starters: wat is er mogelijk?

  Wil jij als starter een eerste huis kopen in Dronten? Dan is het belangrijk om te weten wat jouw mogelijkheden zijn. Wist je dat sommige gemeenten startersleningen aanbieden? Onze adviseurs van Hypotheek Visie Dronten kunnen je hier alles over vertellen en helpen je bij het vinden van de juiste hypotheek. Bereken je maximale hypotheek eenvoudig online en maak een afspraak met één van onze adviseurs voor persoonlijk advies op maat.

  Gebruik de overwaarde op je woning in Dronten

  Als huizenbezitter in Dronten heb je waarschijnlijk flink wat overwaarde opgebouwd. Deze overwaarde kan je gebruiken voor verschillende doeleinden, zoals verduurzaming van je woning of consumptieve uitgaven. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Maak dan vrijblijvend een afspraak met Hypotheek Visie Dronten en onze adviseurs Peter en Marcel bekijken graag samen met jou de mogelijkheden.

  Verduurzamen van je woning in Dronten

  Het verduurzamen van je woning in Dronten biedt verschillende voordelen. Het plaatsen van bijvoorbeeld zonnepanelen, isolatie of een warmtepomp kan leiden tot lagere maandlasten. Daarnaast geven veel geldverstrekkers een rentekorting als je woning naar energielabel A of B gaat. Wil je weten hoe je jouw woning in Dronten kan verduurzamen? Neem dan vrijblijvend contact op met Hypotheek Visie Dronten.

  Hypotheek meenemen naar een nieuwe woning in Dronten

  Ben je van plan om een nieuwe woning te kopen in Dronten en heb je een hypotheek met gunstige voorwaarden? Dan kan het interessant zijn om je rente en hypotheekvoorwaarden mee te nemen naar je nieuwe woning. Bij Hypotheek Visie Dronten hebben we veel ervaring met het meeverhuizen van hypotheken en adviseren we je graag over de mogelijkheden. Maak daarom vrijblijvend een afspraak met ons.

  Investeren in vastgoed in Dronten

  Als je geïnteresseerd bent in het investeren in vastgoed in Dronten, dan kunnen onze adviseurs je alles vertellen over het afsluiten van een vastgoedhypotheek en waar je op moet letten bij het financieren van verhuurde objecten. Bij het afsluiten van een vastgoedhypotheek is het bijvoorbeeld belangrijk om te weten dat een vastgoedbank meestal tussen de 50% en 90% wil financieren en dat je het overige deel uit eigen middelen moet betalen. Maak snel een afspraak met onze adviseurs om je opties te bespreken.

  Hypotheekadviseur Dronten

  Op zoek naar passend en verantwoord hypotheekadvies van een ervaren hypotheekadviseur in de omgeving Dronten? Dan ben je Hypotheek Visie Dronten aan het juiste adres! Wij staan voor je klaar om je te helpen bij het kopen van je eerste huis, als je wilt gaan verhuizen, je hypotheek wilt oversluiten of gaat scheiden; in alle situaties voorzien wij je van advies op maat. Ook kun je bij ons terecht voor je pensioen of verzekeringen. Benieuwd naar wat onze hypotheekadviseurs voor jou kunnen betekenen? Maak dan een afspraak bij onze vestiging in Dronten.

  Persoonlijk hypotheekadvies op maat

  Wanneer je een huis wilt gaan kopen in Dronten of omgeving dan is dit een grote financiële beslissing in je leven. Bij deze grote beslissing wil je van goed advies worden voorzien. Daarom staan de hypotheekadviseurs van Hypotheek Visie voor je klaar om je hierbij te helpen. Wij vergelijken naast de hypotheekrentes ook de voorwaarden, premies, de aflossingswijze en de eventuele risico’s die bij het afsluiten van een hypotheek komen kijken. Het vertrekpunt van Hypotheek Visie is dan ook het vinden van de juiste hypotheek die zowel nu als in de toekomst bij jouw wensen en mogelijkheden past.

  Onafhankelijk hypotheekadvies in regio Dronten

  Onze onafhankelijke hypotheekadviseurs staan voor je klaar om je te voorzien van passend hypotheekadvies in de omgeving Dronten. Naast de laagste hypotheekrente bekijken wij ook de voorwaarden en premies. Daarnaast zijn wij bekend met de kleine lettertjes, hierdoor kunnen we jou van het beste advies voorzien. Onze hypotheekadviseurs vergelijken naast bijna alle banken ook verschillende andere geldverstrekkers om de beste hypotheek voor jouw droomhuis in Dronten of omgeving te vinden. Alle voor- en nadelen worden zorgvuldig tegen elkaar afgewogen om jou van het beste advies te voorzien.

  De maximale hypotheek berekenen

  Hypotheek Visie heeft een rekentool ontwikkeld om iedereen een indicatie te kunnen geven van de maximale hypotheek die zij eventueel zouden kunnen afsluiten. Wil je liever meer inzicht in jouw persoonlijke situatie verkrijgen? Dan adviseren wij je een afspraak te maken om je persoonlijke situatie te bespreken met onze hypotheekadviseur. In welke situatie je je ook bevindt, bij Hypotheek Visie helpen we je graag met passend advies.

  Maak een afspraak voor hypotheekadvies

  Wil je volledig onafhankelijk hypotheekadvies ontvangen van een ervaren hypotheekadviseur nabij Dronten? Dan ben je bij Hypotheek Visie Dronten aan het juiste adres! Maak een afspraak om je persoonlijke situatie en mogelijkheden te bespreken met onze hypotheekadviseur. De eerste afspraak bij Hypotheek Visie is volledig vrijblijvend. Dus twijfel niet en maak snel een afspraak bij onze vestiging in Dronten.

  Wonen en leven in Dronten

  De stad Dronten ligt op een steenworp afstand van Biddinghuizen, bekend van onder andere Walibi Holland en Lowlands. De bouw van Dronten is gestart begin 1950, maar de gemeente Dronten bestaat in de huidige staat pas sinds 1972. In Dronten zijn veel mogelijkheden op het gebied van wonen. De gemiddelde prijs per vierkante meter is €2.998, ongeveer €600 onder het landelijk gemiddelde.

  Nieuwbouw in Dronten

  De nieuwbouwwijk in Ketelhaven, waar momenteel villa's en kavels gebouwd worden, maar ook de nieuwbouwwijk Het Palet in Dronten bieden mogelijkheden voor kopers. Maar ook in de komende jaren worden er nog vele nieuwbouwprojecten in Dronten verwacht: Op het terrein van Flevomanege Dronten wordt binnenkort het project Zuiderwijde gebouwd. En in project "Havenkade" komen woningen aan het water te staan.

  Het NS Station Dronten is gelegen aan de Hanzelijn en biedt rechtstreekse verbindingen naar Zwolle, Amsterdam en Den Haag aan.

  Maak snel een afspraak om de mogelijkheden te bespreken!

  Wat kost hypotheekadvies bij deze vestiging?

  Prijzen over de kosten van hypotheekadvies, risico's afdekken en vermogensopbouw vind je hier.

  Het team van Hypotheek Visie Dronten staat voor je klaar.
  Binnenkijken in de vestiging in Dronten voor hypotheekadvies op maat
  Het interieur van Hypotheek Visie Dronten straalt rust uit.