sluiten
Home
Dronten

Hypotheekadviseur Dronten

Hypotheek Visie Dronten

Welkom bij Hypotheek Visie in Dronten. Ons nieuwe, verbouwde kantoor is de perfecte omgeving om je te voorzien van passend hypotheek advies. Wij zijn gevestigd in het centrum van Dronten en nodigen je graag uit voor een vrijblijvende afspraak om de mogelijkheden eens door te nemen.

We staan klaar voor hypotheekadvies in Dronten en omgeving | Door Apdency - Eigen werk, CC0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=22636891
Mede-eigenaar Marcel Hanswijk heet je welkom bij Hypotheek Visie Dronten voor hypotheekadvies op maat

Hypotheek Visie Dronten

  • Marcel Hanswijk en zijn team heten je welkom.

  • Hypotheek Visie - al sinds 1992 expert in financiële dienstverlening.

  • Onafhankelijke adviseurs. Wij werken niet met afsluitpremies of provisie vanuit hypotheekverstrekkers.

In ons kantoor in Dronten helpen we je graag verder bij het kopen van je woning. Of deze woning nu in Dronten ligt of aan de andere kant van het land. Het eerste kennismakingsgesprek is volledig gratis. Hierin leggen we je uit hoe wij jou kunnen helpen, en beginnen we bij het schetsen van de mogelijkheden binnen jouw financiële situatie. Dat kan overdag, maar ook in de avonduren na het werk op afspraak.

Adres

De Kiel 17
8254 KS Dronten (Flevoland)

Contact

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
09:00 - 17:30

* Buiten kantooruren en zaterdag op afspraak

We helpen je graag met persoonlijk advies

Peter Vellinga

Franchisenemer, Erkend Hypotheekadviseur

Peter Vellinga

Marcel Hanswijk

Vestigingsleider

Marcel Hanswijk

Sandra Hilbrands

Verzekeringsadviseur/Managementassistente

Sandra Hilbrands

Evelien van Roekel

Managementassistente

Evelien van Roekel
Duurhuur

Uitgelicht

Hypotheek voor duurhuurders

Waarom kan ik wel al jaren zonder problemen mijn hoge huur betalen, maar geen hypotheek krijgen? Het is een vraag die veel klanten hebben als ze bij onze hypotheekadviseurs op gesprek komen. Wanneer je maandelijks meer dan een derde van je maandelijkse netto-inkomen uitgeeft aan huur dan ben je een zogenaamde duurhuurder. Om deze groep meer kans te geven op de woningmarkt zijn vijf geldverstrekkers een pilot ‘Duurhuur’ gestart. Je kunt dan onder een aantal voorwaarden nu wel een hypotheek krijgen.

Leer meer over deze pilot >>

Lees meer nieuwsartikelen

Volledig onafhankelijk hypotheekadvies

Wij vergelijken het aanbod van 40 banken en geldverstrekkers

  • Het grootste aanbod en de scherpste prijs
  • Wij krijgen geen afsluitprovisie voor jouw hypotheek
  • 100% aandacht en tijd voor jouw persoonlijke situatie
Bekijk alle 40 banken en geldverstrekkers
Hypotheekverstrekkers

Actueel

Lees de laatste marktontwikkelingen en onze Hypotheek Visie blogs over diverse onderwerpen rondom het kopen van een huis en een hypotheek.

Hypotheekadviseur Dronten

Op zoek naar passend en verantwoord hypotheekadvies van een ervaren hypotheekadviseur in de omgeving Dronten? Dan ben je Hypotheek Visie Dronten aan het juiste adres! Wij staan voor je klaar om je te helpen bij het kopen van je eerste huis, als je wilt gaan verhuizen, je hypotheek wilt oversluiten of gaat scheiden; in alle situaties voorzien wij je van advies op maat. Ook kun je bij ons terecht voor je pensioen of verzekeringen. Benieuwd naar wat onze hypotheekadviseurs voor jou kunnen betekenen? Maak dan een afspraak bij onze vestiging in Dronten.

Persoonlijk hypotheekadvies op maat

Wanneer je een huis wilt gaan kopen in Dronten of omgeving dan is dit een grote financiële beslissing in je leven. Bij deze grote beslissing wil je van goed advies worden voorzien. Daarom staan de hypotheekadviseurs van Hypotheek Visie voor je klaar om je hierbij te helpen. Wij vergelijken naast de hypotheekrentes ook de voorwaarden, premies, de aflossingswijze en de eventuele risico’s die bij het afsluiten van een hypotheek komen kijken. Het vertrekpunt van Hypotheek Visie is dan ook het vinden van de juiste hypotheek die zowel nu als in de toekomst bij jouw wensen en mogelijkheden past.

Onafhankelijk hypotheekadvies in regio Dronten

Onze onafhankelijke hypotheekadviseurs staan voor je klaar om je te voorzien van passend hypotheekadvies in de omgeving Dronten. Naast de laagste hypotheekrente bekijken wij ook de voorwaarden en premies. Daarnaast zijn wij bekend met de kleine lettertjes, hierdoor kunnen we jou van het beste advies voorzien. Onze hypotheekadviseurs vergelijken naast bijna alle banken ook verschillende andere geldverstrekkers om de beste hypotheek voor jouw droomhuis in Dronten of omgeving te vinden. Alle voor- en nadelen worden zorgvuldig tegen elkaar afgewogen om jou van het beste advies te voorzien.

De maximale hypotheek berekenen

Hypotheek Visie heeft een rekentool ontwikkeld om iedereen een indicatie te kunnen geven van de maximale hypotheek die zij eventueel zouden kunnen afsluiten. Wil je liever meer inzicht in jouw persoonlijke situatie verkrijgen? Dan adviseren wij je een afspraak te maken om je persoonlijke situatie te bespreken met onze hypotheekadviseur. In welke situatie je je ook bevindt, bij Hypotheek Visie helpen we je graag met passend advies.

Maak een afspraak voor hypotheekadvies

Wil je volledig onafhankelijk hypotheekadvies ontvangen van een ervaren hypotheekadviseur nabij Dronten? Dan ben je bij Hypotheek Visie Dronten aan het juiste adres! Maak een afspraak om je persoonlijke situatie en mogelijkheden te bespreken met onze hypotheekadviseur. De eerste afspraak bij Hypotheek Visie is volledig vrijblijvend. Dus twijfel niet en maak snel een afspraak bij onze vestiging in Dronten.

Wonen en leven in Dronten

De stad Dronten ligt op een steenworp afstand van Biddinghuizen, bekend van onder andere Walibi Holland en Lowlands. De bouw van Dronten is gestart begin 1950, maar de gemeente Dronten bestaat in de huidige staat pas sinds 1972. In Dronten zijn veel mogelijkheden op het gebied van wonen. De gemiddelde prijs per vierkante meter is €2.998, ongeveer €600 onder het landelijk gemiddelde.

De nieuwbouwwijk in Ketelhaven, waar momenteel villa's en kavels gebouwd worden, maar ook de nieuwbouwwijk Het Palet in Dronten bieden mogelijkheden voor kopers. Maar ook in de komende jaren worden er nog vele nieuwbouwprojecten in Dronten verwacht: Op het terrein van Flevomanege Dronten wordt binnenkort het project Zuiderwijde gebouwd. En in project "Havenkade" komen woningen aan het water te staan.

Het NS Station Dronten is gelegen aan de Hanzelijn en biedt rechtstreekse verbindingen naar Zwolle, Amsterdam en Den Haag aan.

Maak snel een afspraak om de mogelijkheden te bespreken!

Het team van Hypotheek Visie Dronten staat voor je klaar.
Binnenkijken in de vestiging in Dronten voor hypotheekadvies op maat
Het interieur van Hypotheek Visie Dronten straalt rust uit.

Hypotheek Visie gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren