sluiten
Home
Heemskerk

Hypotheekadviseur Heemskerk

Hypotheek Visie Heemskerk

Welkom bij Hypotheek Visie Heemskerk. Je vindt ons aan de Rijksstraatweg, de doorgaande weg tussen Beverwijk en Castricum. Gelegen aan de duinrand van Heemskerk ontvangen wij u graag om te kijken naar de meest passende hypotheek voor u.

Voor hypotheekadvies op maat kan je in Heemskerk terecht | Door Michielverbeek - Eigen werk, CC BY-SA 3.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=17978099
9,9
Advieskeuze logo

(391 beoordelingen)

5,0 in Google

(19 reviews)
Bart Beentjes heet je welkom bij Hypotheek Visie Heemskerk

We helpen je graag met persoonlijk advies

Bart Beentjes

Franchisenemer, Financieel Adviseur

Bart Beentjes

Andelka Nikolic

Managementassistente

Andelka Nikolic
Duurhuur

Uitgelicht

Hypotheek voor duurhuurders

Waarom kan ik wel al jaren zonder problemen mijn hoge huur betalen, maar geen hypotheek krijgen? Het is een vraag die veel klanten hebben als ze bij onze hypotheekadviseurs op gesprek komen. Wanneer je maandelijks meer dan een derde van je maandelijkse netto-inkomen uitgeeft aan huur dan ben je een zogenaamde duurhuurder. Om deze groep meer kans te geven op de woningmarkt zijn vijf geldverstrekkers een pilot ‘Duurhuur’ gestart. Je kunt dan onder een aantal voorwaarden nu wel een hypotheek krijgen.

Leer meer over deze pilot >>

Lees meer nieuwsartikelen

Volledig onafhankelijk hypotheekadvies

Wij vergelijken het aanbod van 40 banken en geldverstrekkers

 • Het grootste aanbod en de scherpste prijs
 • Wij krijgen geen afsluitprovisie voor jouw hypotheek
 • 100% Aandacht en tijd voor jouw persoonlijke situatie
Bekijk alle 40 banken en geldverstrekkers
Hypotheekverstrekkers

Veelgestelde vragen

Bekijk alle veelgestelde vragen

Actueel

Lees de laatste marktontwikkelingen en onze Hypotheek Visie Blogs over diverse onderwerpen rondom een huis kopen en een hypotheek

Vacature voor vestiging Heemskerk

Commercieel Assistent Hypotheken Heemskerk

Ben jij bezig om jouw eerste stappen in de hypotheekwereld te zetten of liggen jouw ambities bij de backoffice? Dan is dit een interessante uitdaging voor jou! Kom werken in het mooie Heemskerk en maak samen met je collega’s elke dag weer tot een succes door de klanten op de juiste weg te helpen. Iemand mogen helpen met één van de grootste aankopen in hun leven, wat is er nou mooier dan dat? Lees snel verder!

Locatie: Heemskerk

Geplaatst op: 3 februari 2023

  Overwaarde van je woning in Heemskerk

  De overwaarde van een huis is het verschil tussen de verkoopwaarde van je huis en je huidige hypotheek. Deze overwaarde kun je opnemen. Bijvoorbeeld om te besteden aan de verbouwing van je huis, of aan verduurzamingsmaatregelen. Maar je kunt het ook gebruiken als extraatje. De gemiddelde WOZ-waarde in Heemskerk was in 2005 nog € 207.000. In 2022 stond deze al op € 339.000, wat er voor zorgt dat veel woningen met overwaarde zitten. Voor Senioren is er ook de zogeheten opeethypotheek, ook wel verzilverhypotheek genoemd.

  Wil jij ook op een slimme manier je overwaarde benutten of investeren? Neem dan contact op met Bart Beentjes.

  Verduurzaming in Heemskerk

  Om je woning verduurzamen zijn er verschillende mogelijkheden. Zo kan je je huis isoleren, zonnepanelen plaatsen of een (hybride) warmtepomp installeren. Allemaal maatregelen die ervoor zorgen dat je energie, en daarmee maandelijks geld bespaart. Voor een aantal maatregelen is het mogelijk om subsidie te krijgen. Maar het overige bedrag moet je vaak zelf financieren. Dit kan met spaargeld, via een duurzaamheidslening van de gemeente Heemskerk, via een hypothecaire lening of via een persoonlijke lening. Maar er is vaak meer mogelijk dan je denkt!

  Wit u weten wat verduurzaming betekent voor uw persoonlijke situatie? Loop dan eens binnen voor een persoonlijk gesprek met uw Hypotheek Visie adviseur Bart Beentjes of bel voor een afspraak.

  Je hypotheek meenemen

  Heb je momenteel een hypotheek met een lage rente? En wil je graag verhuizen? Dan is het vaak verstandig om je hypotheek mee te nemen naar je nieuwe huis. Hier bestaan zogeheten verhuisregelingen voor. Het is in veel gevallen voordeliger om je hypotheek bij je huidige hypotheekverstrekker uit te breiden en mee te verhuizen.

  Wit u weten wat verhuizing betekent voor uw persoonlijke situatie? Loop dan eens binnen voor een persoonlijk gesprek met uw Hypotheek Visie adviseur Bart Beentjes of maak een afspraak.

  Duurhuur in Heemskerk

  Ben je momenteel huurder in Heemskerk of Beverwijk? En geef je meer dan een derde van je maandelijkse inkomen uit aan huur? Dan ben je een zogenaamde ‘duurhuurder’ en kom je in aanmerking voor de pilot Duurhuur. Door deze pilot kun je onder een aantal voorwaarden nu wel een hypotheek krijgen.

  De gemiddelde huurprijs in Heemskerk is circa € 22,- per vierkante meter. Dit komt neer op een gemiddelde van € 1.320,- voor een huurwoning van 60 vierkante meter. Als starter is het in veel gevallen dus verstandig om over te stappen van een huurwoning naar een koopwoning. De pilot Duurhuur kan je hier misschien mee helpen. Financieel adviseur Bart Beentjes kan jou op weg helpen met de eerste stappen voor je eerste huis.

  Investeren in vastgoed in Heemskerk

  In Heemskerk en Beverwijk kan het aantrekkelijk zijn om te investeren in vastgoed met een zogeheten verhuurhypotheek. Een verhuurhypotheek (of investeringshypotheek) geeft je de mogelijkheid om een woning te kopen en deze vervolgens te verhuren. Met een verhuurhypotheek kun je 50 tot 90% van de waarde van de woning lenen. Het is dus belangrijk dat je extra geld meeneemt.

  Wil je weten wat de verhuurhypotheek betekent voor jouw persoonlijke situatie? Loop dan eens binnen voor een persoonlijk gesprek met je Hypotheek Visie adviseur Bart Beentjes of maak een afspraak.

  Scheiden? Wij staan voor je klaar

  Als je gaat scheiden komt er veel op je af. Naast de emoties die hoog kunnen opspelen moet je veel zaken regelen. Heb je samen een huis dan spelen er veel vragen waar je een antwoord op wilt. Wie blijft er in het huis wonen? Is dit financieel mogelijk? Of ga je het huis verkopen? En hoe zit het met de hypotheek, wanneer één van jullie een ander huis gaat zoeken? Je wilt snel duidelijkheid. Hypotheek Visie Heemskerk is er voor je om zo vroeg mogelijk in het proces je te helpen een antwoord te geven op alle vragen omtrent je woning en hypotheek.

  Samen met Scheidingsexpert Nederland staan we voor je klaar

  Scheiden brengt veel onzekerheid met zich mee. Je moet de scheiding regelen maar ook je financiële zaken. Hypotheek Visie Heemskerk werkt samen met Scheidingsexpert Nederland. Dit is een onafhankelijke partij die je volledig kan begeleiden bij het in onderling overleg uit elkaar gaan en het compleet afwikkelen van de scheiding, in het belang van beide ex-partners en eventueel betrokken kinderen. Ga je scheiden? Laat je dan bijstaan door een goede adviseur, zodat je niets over het hoofd ziet of voor verrassingen komt te staan. Hypotheek Visie Heemskerk en Scheidingsexpert helpen je graag verder. 

  Hypotheek oversluiten

  De hypotheekrente staat momenteel nog steeds aan de lage kant. Ook als je al een hypotheek hebt kun je hiervan profiteren. Je kunt namelijk tussentijds je hypotheek oversluiten naar een hypotheek met een lagere rente.
  Het oversluiten van je hypotheek houdt in dat je je huidige hypotheek aflost en een nieuwe hypothecaire lening afsluit. Door over te sluiten kun je de hypotheekrente weer voor een lange periode vastzetten en dus profiteren van de lage rente. Oversluiten brengt alleen wel extra kosten en vaak ook een boete met zich mee. Toch kan het voordelig zijn om je hypotheek over te sluiten. Als je oversluit betaal je elke maand minder voor je hypotheek. De kosten en de boeterente kun je vaak binnen een paar jaar terugverdienen.

  Wil je weten of jij kunt besparen op je maandlasten? Hypotheek Visie Heemskerk maakt het graag inzichtelijk voor je. 
  Weten of je hypotheek oversluiten voor jou zinvol is? Maak een afspraak.

  Hypotheekadvies op maat

  Een goed hypotheekadvies is belangrijk. Het kopen van een huis is tenslotte een grote financiële beslissing in je leven. Hypotheek Visie Heemskerk helpt je graag verder. Uiteindelijk gaat het erom dat je een hypotheek kiest, die aansluit bij jouw wensen, tegen zo laag mogelijke maandlasten. Onze hypotheekadviseur zoekt precies uit welke hypotheek het beste bij je huidige situatie past, maar ook bij je toekomst.

  Wonen en leven in Heemskerk

  In Heemskerk is het goed wonen. Dichtbij de grote stad, de duinen en het strand in een groene omgeving. De ligging in een uniek natuur- en recreatiegebied maakt de gemeente aantrekkelijk. Vanuit de gemeente ben je zo in het naast gelegen Beverwijk, Castricum of Uitgeest. Heemskerk heeft een dorpskarakter maar wel bijna alle voorzieningen van een stad. Er zijn genoeg winkels en restaurantjes.
  Wil je graag wonen in Heemskerk? En ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden voor een hypotheek? Maak dan een afspraak met Hypotheek Visie Heemskerk voor financieel advies.

  Het team van Hypotheek Visie Heemskerk staat voor je klaar
  Leuk detail in het interieur van ons kantoor voor Hypotheekadvies in Heemskerk
  Een bloemetje op de balie in de ontvangstruimte voor financieel advies

  Hypotheek Visie gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

  Accepteren