sluiten
Home
Heerlen

Hypotheekadviseur Heerlen

Hypotheek Visie Heerlen

Welkom bij Hypotheek Visie in Heerlen. Je vindt ons net buiten het centrum aan de Akerstraat 32a, waar we graag samen met jou opzoek gaan naar de hypotheek die het beste bij je past.

Maak een vrijblijvende afspraak

Op werkdagen bellen we vaak binnen 4 uur al terug

Bel voor vragen: 045 - 205 58 01
Hypotheekadvies in Heerlen

5,0 in Google

Hypotheek Visie Heerlen

 • Franchisenemer Raymond Pascaud, Vestigingsleider Daniël Dizy en hun team heten je welkom.

 • Hypotheek Visie - al sinds 1992 expert in financiële dienstverlening.

 • Onafhankelijke adviseurs. Wij werken niet met afsluitpremies of provisie vanuit hypotheekverstrekkers.

In ons kantoor in Heerlen helpen we je graag verder bij het kopen van je woning. Of deze woning nu in Heerlen ligt of aan de andere kant van het land.

Het eerste kennismakingsgesprek is volledig gratis. Hierin leggen we je uit hoe wij jou kunnen helpen, en beginnen we bij het schetsen van de mogelijkheden binnen jouw financiële situatie. Dat kan overdag, maar ook in de avonduren na het werk op afspraak.

Erkend hypotheekadviseur
Erkend Financieel adviseur

Adres

Akerstraat 32a
6411 HB Heerlen (Limburg)

Contact

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
09:00 - 17:00

's avonds en zaterdag op afspraak

We helpen je graag met persoonlijk advies

Daniël Dizy

Adviseur

Daniël Dizy

Raymond Pascaud

Financieel Adviseur

Raymond Pascaud

Romy Friedrichs

Managementassistente

Romy Friedrichs

Uitgelicht

Nieuw van Hypotheek Visie: HypotheekBox

Bij het afsluiten van een hypotheek komt een heleboel kijken. Het is voor iedereen een spannend proces, waarin het soms overweldigend kan zijn om het overzicht te bewaren. Om die reden introduceert Hypotheek Visie de nieuwe app HypotheekBox. HypotheekBox helpt jou om het overzicht te bewaren. Door middel van een handig Dashboard, en signalen wanneer het nodig is, weet jij precies wanneer er wat van je wordt verwacht.

Meer weten?

Lees meer nieuwsartikelen

Volledig onafhankelijk hypotheekadvies

Wij vergelijken het aanbod van 40 banken en geldverstrekkers

 • Het grootste aanbod en de scherpste prijs
 • Wij krijgen geen afsluitprovisie voor jouw hypotheek
 • 100% Aandacht en tijd voor jouw persoonlijke situatie
Hypotheekverstrekkers
Bekijk alle 40 banken en geldverstrekkers

Veelgestelde vragen

Bekijk alle veelgestelde vragen

Actueel

Lees de laatste marktontwikkelingen en onze Hypotheek Visie Blogs over diverse onderwerpen rondom een huis kopen en een hypotheek

  Overwaarde in Heerlen

  Als huizenbezitter in Heerlen heb je mogelijk aanzienlijke overwaarde opgebouwd op je woning. Dit is het verschil tussen de marktwaarde en de hypotheekschuld op je woning. Je kunt deze overwaarde gebruiken voor verschillende doeleinden, zoals investeren in verduurzaming van je woning of voor consumptieve uitgaven. Ook kun je deze overwaarde schenken aan je (klein)kinderen, in 2023 voor het laatst onder de huidige eenmalige hogere vrijstelling. Bij Hypotheek Visie Heerlen geven we je graag advies over de mogelijkheden die bij jouw situatie passen.

  Verduurzamen: een slimme keuze

  Wil je jouw woning in Heerlen verduurzamen? Dan profiteer je niet alleen van een duurzamere woning, maar ook van lagere maandlasten. Met bijvoorbeeld zonnepanelen, een warmtepomp of isolatie verminder je jouw energieverbruik, wat vaak leidt tot lagere maandlasten. Bovendien geven veel geldverstrekkers een rentekorting als je woning naar energielabel A of B gaat. Onze adviseurs Daniël en Raymond vertellen je graag meer over de mogelijkheden om je woning te verduurzamen.

  Hypotheek meenemen

  Ga je verhuizen naar een nieuwe woning, maar heb je momenteel een hypotheek met gunstige voorwaarden? Dan kan het interessant zijn om je rente en hypotheekvoorwaarden mee te nemen naar je nieuwe woning. Bij Hypotheek Visie Heerlen hebben we veel ervaring met het meeverhuizen van hypotheken. Onze adviseurs helpen je graag om jouw mogelijkheden te bespreken en de beste keuze te maken voor jouw situatie.

  Starters in Heerlen

  Ben je starter en wil je een hypotheek afsluiten? Dan kan het lastig zijn om dit voor elkaar te krijgen. Gelukkig zijn er wel mogelijkheden. Zo bieden sommige gemeentes een starterslening aan. Wil je weten of dit ook in jouw gemeente het geval is? Wij helpen je graag verder! Daarnaast kun je bij ons jouw maximale hypotheek berekenen. Zo weet je precies waar je aan toe bent en kunnen wij jou helpen bij het vinden van de perfecte hypotheek die past bij jouw situatie. De WOZ waarde in Heerlen bedroeg in 2022 €171.000, een stuk lager dan het landelijk gemiddelde. Dit biedt veel kansen voor starters.

  Verhuurhypotheek in Heerlen

  Wil je investeren in vastgoed in Heerlen? Dan heb je een verhuurhypotheek nodig. Onze adviseurs vertellen je alles over het afsluiten van een verhuurhypotheek en waar je op moet letten bij het financieren van verhuurde objecten. Zo is het bijvoorbeeld belangrijk om te weten dat een vastgoedbank meestal tussen de 50% en 90% wil financieren en dat je het overige gedeelte uit eigen middelen moet betalen. Maak snel een afspraak met Daniël of Raymond om je opties te bespreken.

  Hypotheek oversluiten

  De hypotheekrente is op dit moment nog steeds aan de lage kant Betaal je een hoge rente? Dan kun je misschien je hypotheek oversluiten en zo je maandlasten verlagen. Bij Hypotheek Visie Heerlen weten we precies hoe je dit het beste aan kunt pakken. Aan het oversluiten van je hypotheek zijn wel kosten verbonden zoals o.a. advies-, taxatie- en notariskosten. Daarnaast moet je vaak ook een boete betalen. Loopt de einde rentevaste periode van je hypotheek af? Dan kun je meestal oversluiten zonder dat je een boete moet betalen. Je adviseur kan voor je uitrekenen of de extra kosten opwegen tegen lagere maandlasten. Meestal kan het namelijk alsnog voordelig voor je zijn om je hypotheek te oversluiten.

  Of oversluiten verstandig is, is geheel afhankelijk van je persoonlijke situatie en wensen. Laat je goed informeren. Hypotheek Visie Heerlen maakt het graag inzichtelijk voor je.


  Weten of je hypotheek oversluiten voor jou zinvol is? Maak een afspraak.

  Hypotheekadvies op maat

  Heb je plannen om een huis te kopen? Ga dan goed voorbereid op pad. Bij het afsluiten van een hypotheek komt namelijk veel kijken. Maak voor een hypotheekadvies een afspraak met Hypotheek Visie Sittard. Onze hypotheekadviseur zoekt voor jou de hypotheek die het beste bij je past. Nu maar ook in de toekomst. Hij kijkt niet alleen naar de laagste hypotheekrente. Ook voorwaarden, de premie, de manier waarop je aflost en de eventuele risico’s die je loopt spelen een rol. Het gaat erom dat je een hypotheek afsluit die past bij jouw wensen. Nu en in de toekomst.

  Wat kost hypotheekadvies bij deze vestiging?

  Prijzen over de kosten van hypotheekadvies, risico's afdekken en vermogensopbouw vind je hier.

  Wonen en leven in Heerlen

  Heerlen is prachtig gelegen in het mooie Limburgse Heuvelland. Het is de centrumgemeente van Parkstad; een bestuurlijke samenwerking tussen de plaatsen Brunssum, Heerlen, Kerkrade, Landgraaf, Beekdaelen, Simpelveld en Voerendaal. De stad biedt volop vertier, leuke evenementen en diverse bezienswaardigheden. Heerelen heeft de grootste woonboulevard van Nederland, een autoboulevard en je kunt er heerlijk shoppen in de binnenstad of in een van de twee overdekte winkelcentra. Wil je even weg van de drukte dan kun je fijn wandelen in het natuurgebied Brunssummerheide. Heerlen heeft haar inwoners dus veel te bieden.

  De stad is onderverdeeld in de stadsdelen Heerlerheide, Hoensbroek, Heerlen-stad en Heerlerbaan. Elk stadsdeel heeft zijn eigen karakter. Op het gebied van wonen zijn er veel mogelijkheden. Een jaren 30 woning of liever een nieuwbouwhuis? Of woon je graag in een appartement. In Heerlen vind je het allemaal. Wil jij graag een huis kopen in Heerlen? En ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden voor een hypotheek? Maak dan een afspraak met een van onze hypotheekadviseurs voor financieel advies.

  Hypotheek Visie Heerlen voor het beste Hypotheekadvies