sluiten
Home
Heerlen

Hypotheekadviseur Heerlen

Hypotheek Visie Heerlen

Welkom bij Hypotheek Visie in Heerlen. Je vindt ons net buiten het centrum aan de Geerstraat in appartementencomplex Op De Geer, waar we graag samen met jou opzoek gaan naar de hypotheek die het beste bij je past.

Hypotheekadvies in Heerlen
9,8
Advieskeuze logo

(56 beoordelingen)

5,0 in Google

(10 reviews)
Raymond en Daniël heten je welkom bij Hypotheek Visie Heerlen

We helpen je graag met persoonlijk advies

Daniël Dizy

Adviseur

Daniël Dizy

Raymond Pascaud

Financieel Adviseur

Raymond Pascaud

Lisanne Jessen

Managementassistente

Lisanne Jessen

Manon Ebus

Managementassistente

Manon Ebus

Romy Friedrichs

Managementassistente

Romy Friedrichs

Hypotheek Visie Heerlen

  • Franchisenemer Raymond Pascaud, Vestigingsleider Daniël Dizy en hun team heten je welkom.

  • Hypotheek Visie - al sinds 1992 expert in financiële dienstverlening.

  • Onafhankelijke adviseurs. Wij werken niet met afsluitpremies of provisie vanuit hypotheekverstrekkers.

In ons kantoor in Heerlen helpen we je graag verder bij het kopen van je woning. Of deze woning nu in Heerlen ligt of aan de andere kant van het land.

Het eerste kennismakingsgesprek is volledig gratis. Hierin leggen we je uit hoe wij jou kunnen helpen, en beginnen we bij het schetsen van de mogelijkheden binnen jouw financiële situatie. Dat kan overdag, maar ook in de avonduren na het werk op afspraak.

Erkend hypotheekadviseur
Erkend Financieel adviseur

Adres

Geerstraat 48
6411 NS Heerlen (Limburg)

Contact

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
09:00 - 17:00

's avonds en zaterdag op afspraak

Duurhuur

Uitgelicht

Hypotheek voor duurhuurders

Waarom kan ik wel al jaren zonder problemen mijn hoge huur betalen, maar geen hypotheek krijgen? Het is een vraag die veel klanten hebben als ze bij onze hypotheekadviseurs op gesprek komen. Wanneer je maandelijks meer dan een derde van je maandelijkse netto-inkomen uitgeeft aan huur dan ben je een zogenaamde duurhuurder. Om deze groep meer kans te geven op de woningmarkt zijn vijf geldverstrekkers een pilot ‘Duurhuur’ gestart. Je kunt dan onder een aantal voorwaarden nu wel een hypotheek krijgen.

Leer meer over deze pilot >>

Lees meer nieuwsartikelen

Volledig onafhankelijk hypotheekadvies

Wij vergelijken het aanbod van 40 banken en geldverstrekkers

  • Het grootste aanbod en de scherpste prijs
  • Wij krijgen geen afsluitprovisie voor jouw hypotheek
  • 100% Aandacht en tijd voor jouw persoonlijke situatie
Bekijk alle 40 banken en geldverstrekkers
Hypotheekverstrekkers

Veelgestelde vragen

Bekijk alle veelgestelde vragen

Actueel

Lees de laatste marktontwikkelingen en onze Hypotheek Visie Blogs over diverse onderwerpen rondom een huis kopen en een hypotheek

Over Hypotheek Visie Heerlen

Maak kennis met franchisenemer Raymond Pascaud

Na een hele tijd in de randstad te hebben gewoond, keerde Raymond Pascaud terug naar zijn geboortestad Geleen om zijn carrière als Financieel Adviseur voort te zetten. Hij startte als hypotheekadviseur bij Hypotheek Visie Maastricht en nam later Hypotheek Visie Sittard over als franchisenemer. Maak kennis met franchisenemer Raymond Pascaud.

 

Hypotheek oversluiten

De hypotheekrente is op dit moment nog steeds aan de lage kant Betaal je een hoge rente? Dan kun je misschien je hypotheek oversluiten en zo je maandlasten verlagen. Bij Hypotheek Visie Heerlen weten we precies hoe je dit het beste aan kunt pakken. Aan het oversluiten van je hypotheek zijn wel kosten verbonden zoals o.a. advies-, taxatie- en notariskosten. Daarnaast moet je vaak ook een boete betalen. Loopt de einde rentevaste periode van je hypotheek af? Dan kun je meestal oversluiten zonder dat je een boete moet betalen. Je adviseur kan voor je uitrekenen of de extra kosten opwegen tegen lagere maandlasten. Meestal kan het namelijk alsnog voordelig voor je zijn om je hypotheek te oversluiten.

Of oversluiten verstandig is, is geheel afhankelijk van je persoonlijke situatie en wensen. Laat je goed informeren. Hypotheek Visie Heerlen maakt het graag inzichtelijk voor je.


Weten of je hypotheek oversluiten voor jou zinvol is? Maak een afspraak.

Hypotheekadvies op maat

Heb je plannen om een huis te kopen? Ga dan goed voorbereid op pad. Bij het afsluiten van een hypotheek komt namelijk veel kijken. Maak voor een hypotheekadvies een afspraak met Hypotheek Visie Sittard. Onze hypotheekadviseur zoekt voor jou de hypotheek die het beste bij je past. Nu maar ook in de toekomst. Hij kijkt niet alleen naar de laagste hypotheekrente. Ook voorwaarden, de premie, de manier waarop je aflost en de eventuele risico’s die je loopt spelen een rol. Het gaat erom dat je een hypotheek afsluit die past bij jouw wensen. Nu en in de toekomst.

Wonen en leven in Heerlen

Heerlen is prachtig gelegen in het mooie Limburgse Heuvelland. Het is de centrumgemeente van Parkstad; een bestuurlijke samenwerking tussen de plaatsen Brunssum, Heerlen, Kerkrade, Landgraaf, Beekdaelen, Simpelveld en Voerendaal. De stad biedt volop vertier, leuke evenementen en diverse bezienswaardigheden. Heerelen heeft de grootste woonboulevard van Nederland, een autoboulevard en je kunt er heerlijk shoppen in de binnenstad of in een van de twee overdekte winkelcentra. Wil je even weg van de drukte dan kun je fijn wandelen in het natuurgebied Brunssummerheide. Heerlen heeft haar inwoners dus veel te bieden.

De stad is onderverdeeld in de stadsdelen Heerlerheide, Hoensbroek, Heerlen-stad en Heerlerbaan. Elk stadsdeel heeft zijn eigen karakter. Op het gebied van wonen zijn er veel mogelijkheden. Een jaren 30 woning of liever een nieuwbouwhuis? Of woon je graag in een appartement. In Heerlen vind je het allemaal. Wil jij graag een huis kopen in Heerlen? En ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden voor een hypotheek? Maak dan een afspraak met een van onze hypotheekadviseurs voor financieel advies.

Hypotheek Visie gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren