sluiten
Home Hypotheek en rente
Hypotheekadvies Woonplan+

Hypotheekadvies Woonplan+

Stap 1: Informeren en inventariseren

Hypotheek Visie brengt samen met jou je huidige financiële en persoonlijke situatie in kaart. Ook bespreken we je wensen en mogelijkheden voor de toekomst. De juiste hypotheekoplossing bestaat uit meerdere bouwstenen.
Er moet een sterke fundering liggen. Daarom staat de adviseur bij allerlei zaken stil. Alleen zo krijg je waarop je kunt vertrouwen.

Stap 2: Analyseren en adviseren

De adviseurs van Hypotheek Visie wegen uitgebreid voor- en nadelen tegen elkaar af, lezen alle kleine lettertjes, vergelijken premies, rentes, voorwaarden en doorlooptijden.

Ook onderzoeken we welk hypotheekproduct het beste bij je wensen, inkomen en toekomst past. De hypotheekadviseur bespreekt de voorstellen met je. Samen kiezen jullie het voorstel dat het beste bij jou past.

Stap 3: Productkeuze en aanvraag

Wanneer je hebt gekozen voor een financiële oplossing, zet Hypotheek Visie de aanvraagprocedure in gang. De adviseur helpt je bij het afsluiten en neemt zoveel mogelijk werk uit handen. Zo weet je zeker dat alles goed geregeld is en dat je niets over het hoofd ziet. De adviseur loopt alles met je na.

Stap 4: HypotheekBox Premium

Hypotheek Visie staat ook na het afsluiten van je hypotheek voor je klaar. Wij verlenen een unieke doorlopende service. Met HypotheekBox Premium zorgt Hypotheek Visie ervoor dat je hypotheek en de bij de hypotheek gesloten producten bij jouw persoonlijke situatie blijven passen.

Hypotheekadvies?

Maak vrijblijvend een afspraak bij een hypotheekadviseur voor een hypotheekadvies op maat. Het eerste gesprek is gratis.