sluiten
Home
Leeuwarden

Hypotheekadviseur Leeuwarden

Hypotheek Visie Leeuwarden

Welkom bij Hypotheek Visie in Leeuwarden. In het centrum ligt hun fraaie, historische kantoor met hoge muren. Sinds 2002 is Hypotheek Visie hier gevestigd.

Emmakade in het hartje van Leeuwarden
10
Advieskeuze logo

(168 beoordelingen)

5,0 in Google

(17 reviews)
Mient Kobes en Bas de Jong steane foar jo klear by Hypotheekfisy Leeuwarden

Hypotheek Visie Leeuwarden

  • Franchisenemers Bas de Jong en Mient Kobes en hun team heten je welkom.

  • Hypotheek Visie - al sinds 1992 expert in financiële dienstverlening.

  • Onafhankelijke adviseurs. Wij werken niet met afsluitpremies of provisie vanuit hypotheekverstrekkers.

In ons kantoor in Leeuwarden helpen we je graag verder bij het kopen van je woning. Of deze woning nu in Leeuwarden ligt of aan de andere kant van het land.

Het eerste kennismakingsgesprek is volledig gratis. Hierin leggen we je uit hoe wij jou kunnen helpen, en beginnen we bij het schetsen van de mogelijkheden binnen jouw financiële situatie. Dat kan overdag, maar ook in de avonduren na het werk op afspraak.

Erkend hypotheekadviseur
Erkend Financieel adviseur

Adres

Eewal 89
8911 GS Leeuwarden (Friesland)

Contact

Openingstijden

Maandag t/m woensdag
09:00 - 17:30

Donderdag
09:00 - 22:00

Vrijdag
09:00 - 17:30

We helpen je graag met persoonlijk advies

Bas de Jong

Franchisenemer, Financieel Aviseur

Bas de Jong

Mient Kobes

Franchisenemer, Financieel Adviseur

Mient Kobes

Martin de Jong

Managementassistent

Martin de Jong
Duurhuur

Uitgelicht

Hypotheek voor duurhuurders

Waarom kan ik wel al jaren zonder problemen mijn hoge huur betalen, maar geen hypotheek krijgen? Het is een vraag die veel klanten hebben als ze bij onze hypotheekadviseurs op gesprek komen. Wanneer je maandelijks meer dan een derde van je maandelijkse netto-inkomen uitgeeft aan huur dan ben je een zogenaamde duurhuurder. Om deze groep meer kans te geven op de woningmarkt zijn vijf geldverstrekkers een pilot ‘Duurhuur’ gestart. Je kunt dan onder een aantal voorwaarden nu wel een hypotheek krijgen.

Leer meer over deze pilot >>

Lees meer nieuwsartikelen

Volledig onafhankelijk hypotheekadvies

Wij vergelijken het aanbod van 40 banken en geldverstrekkers

  • Het grootste aanbod en de scherpste prijs
  • Wij krijgen geen afsluitprovisie voor jouw hypotheek
  • 100% aandacht en tijd voor jouw persoonlijke situatie
Bekijk alle 40 banken en geldverstrekkers
Hypotheekverstrekkers

Veelgestelde vragen

Bekijk alle veelgestelde vragen

Actueel

Lees de laatste marktontwikkelingen en onze Hypotheek Visie Blogs over diverse onderwerpen rondom een huis kopen en een hypotheek

Over Hypotheek Visie Leeuwarden

Wonen en leven in Leeuwarden

Leeuwarden is de hoofdstad van Friesland. Het is een stad met een rijke historie. Dat blijkt wel uit het feit dat Leeuwarden maar liefst 617 rijksmonumentinschrijvingen telt. Daarmee staat het in de top-15 van Nederlandse monumentengemeenten. Leeuwarden is de grootste van de ‘Friese elf steden’. Het is de start en aankomstplaats van de Elfstedentocht. Kenmerkend voor de stad is ook de Oldehove. Deze scheve toren biedt een fraai overzicht op de stad. De historische binnenstad, de vele horecagelegenheden maar ook de aanwezigheid van diverse parken maken Leeuwarden een geliefde stad. Leeuwarden is onderverdeeld in 24 wijken, elk met hun eigen karakter. De stad biedt voor elke woonwens wat wils. Wil jij graag een huis kopen in Leeuwarden? En ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden voor een hypotheek? Voor hypotheekadvies ben je bij Hypotheek Visie Leeuwarden aan het juiste adres. Een van onze adviseurs maakt het graag voor jou inzichtelijk.

Hypotheek oversluiten

Je kunt tussentijds je hypotheek oversluiten naar een hypotheek met een lagere rente. Het oversluiten van je hypotheek houdt in dat je je huidige hypotheek aflost en een nieuwe hypothecaire lening afsluit. Door over te sluiten kun je de hypotheekrente weer voor een lange periode vastzetten en dus profiteren van de lagere rente. Oversluiten brengt alleen wel extra kosten en vaak ook een boete met zich mee. Toch kan het voordelig zijn om je hypotheek over te sluiten. Als je oversluit betaal je elke maand minder voor je hypotheek. De kosten en de boeterente kun je vaak binnen een paar jaar terugverdienen.

Wil je weten of jij kunt besparen op je maandlasten? Hypotheek Visie Leeuwarden maakt het graag inzichtelijk voor je. Weten of je hypotheek oversluiten voor jou zinvol is? Maak een afspraak.

Een hypotheek die bij je past

Heb je plannen om een huis te kopen? Ga dan goed voorbereid op pad. Bij het afsluiten van een hypotheek komt namelijk veel kijken. Het is belangrijk dat je goed wordt geadviseerd. Maak voor een onafhankelijk hypotheekadvies een afspraak met Hypotheek Leeuwarden. Wij kijken niet alleen naar de laagste hypotheekrente maar vergelijken ook de voorwaarden, de premie, de manier waarop je aflost en de eventuele risico’s die je loopt. Uiteindelijk gaat het erom dat je een hypotheek afsluit die past bij jouw wensen en mogelijkheden. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst. Dat is het vertrekpunt van ons hypotheekadvies.

Het team van Hypotheek Visie Leeuwarden / It team fan Hypotheekfisy Leeuwarden
De entree van de vesting voor financieel advies in leeuwarden
persoonlijk advies in leeuwarden

Hypotheek Visie gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren