sluiten
Home
Maastricht

Hypotheekadviseur Maastricht

Hypotheek Visie Maastricht

Welkom bij Hypotheek Visie in het oude centrum van Maastricht. Het monumentale pand bevindt zich aan de singel dat rond 1900 een deftige woonstraat met voornamelijk herenhuizen voor welgestelden was.

10
Advieskeuze logo

(124 beoordelingen)

4,3 in Google

(12 reviews)

Hypotheek Visie Maastricht

 • Franchisenemer Jos Brouwers en zijn team heten je welkom.

 • Hypotheek Visie - al sinds 1992 expert in financiële dienstverlening.

 • Onafhankelijke adviseurs. Wij werken niet met afsluitpremies of provisie vanuit hypotheekverstrekkers.

In ons kantoor in Maastricht helpen we je graag verder bij het kopen van je woning. Of deze woning nu in Maastricht ligt of aan de andere kant van het land.

Het eerste kennismakingsgesprek is volledig gratis. Hierin leggen we je uit hoe wij jou kunnen helpen, en beginnen we bij het schetsen van de mogelijkheden binnen jouw financiële situatie. Dat kan overdag, maar ook in de avonduren na het werk op afspraak.

Erkend hypotheekadviseur
Erkend Financieel adviseur

Adres

Wilhelminasingel 70
6221 BL Maastricht (Limburg)

Contact

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
09:00 - 17:30

Zaterdag
09:00 - 12:30

* Buiten kantooruren op afspraak

We helpen je graag met persoonlijk advies

Jos Brouwers

Franchisenemer, Financieel Adviseur

Jos Brouwers

Paul Schneiders

Financieel Adviseur

Paul Schneiders

Richard Raeven

Financieel Adviseur

Richard Raeven

Lisanne Jessen

Managementassistente

Lisanne Jessen
marktontwikkelingen hypotheek cijfers

Uitgelicht

Minder hypotheekaanvragen, meenemen hypotheek toegenomen

De invloed van de stijgende hypotheekrente is duidelijk merkbaar in de hypotheekmarkt. Hypotheek Visie informeert je over de recente ontwikkelingen in deze markt en presenteert de woningmarktcijfers van het eerste kwartaal van dit jaar, die afkomstig zijn van het Hypotheken Data Netwerk. Hierdoor krijg je inzicht in de actuele stand van zaken.

Leer meer

Lees meer nieuwsartikelen

Volledig onafhankelijk hypotheekadvies

Wij vergelijken het aanbod van 40 banken en geldverstrekkers

 • Het grootste aanbod en de scherpste prijs
 • Wij krijgen geen afsluitprovisie voor jouw hypotheek
 • 100% Aandacht en tijd voor jouw persoonlijke situatie
Bekijk alle 40 banken en geldverstrekkers
Hypotheekverstrekkers

Veelgestelde vragen

Bekijk alle veelgestelde vragen

Actueel

Lees de laatste marktontwikkelingen en onze Hypotheek Visie Blogs over diverse onderwerpen rondom een huis kopen en een hypotheek

  Starters in Maastricht

  Als starter op de huizenmarkt is het belangrijk om te weten dat er mogelijkheden zijn om een starterslening te krijgen. Bij Hypotheek Visie kunnen we je helpen om te bekijken of jouw gemeente deze ook aanbiedt. Bovendien kan het van huur naar koop gaan in veel situaties voordelig zijn en je meer vrijheid geven in het inrichten van je eigen huis. Bij ons ben je aan het juiste adres voor het vinden van een hypotheek en rente die past bij jouw situatie. Daarnaast helpen we je graag met het verkrijgen van inzicht in bijkomende kosten zoals notaris- en makelaarskosten.

  Optimaal benutten van de waarde van je woning

  De overwaarde van je woning is het verschil tussen de marktwaarde van je huis en je huidige hypotheek. In de regio Maastricht zijn de huizenprijzen de afgelopen jaren flink gestegen. Mogelijk heb je al een deel van je hypotheek afgelost en wil je graag profiteren van de opgebouwde overwaarde. Deze extra financiële middelen kunnen bijvoorbeeld geïnvesteerd worden in het verduurzamen van je woning of voor andere persoonlijke doeleinden. Denk aan de aanschaf van een nieuwe auto, een camper of een andere grote uitgave of investering. Vaak zijn er meer mogelijkheden dan je in eerste instantie denkt. Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek de verschillende opties. Het eerste gesprek is geheel vrijblijvend.

  Duurzaamheid als slimme keuze

  Woon je in Maastricht of omgeving en overweeg je om je woning te verduurzamen? Het verduurzamen van je huis biedt diverse voordelen. Door bijvoorbeeld zonnepanelen, een warmtepomp of spouwmuurisolatie te installeren, kun je het energieverbruik aanzienlijk verminderen. Dit resulteert vaak in lagere maandelijkse kosten. Daarnaast geven veel geldverstrekkers een rentekorting wanneer je woning een A of B energielabel heeft. Voor meer informatie kun je vrijblijvend contact met ons opnemen.

  Hypotheekadvies op maat

  Een goed hypotheekadvies is belangrijk. Het kopen van een huis is tenslotte een grote financiële beslissing in je leven. Bij het afsluiten van een hypotheek komt veel kijken. Hypotheek Visie Maastricht helpt je graag verder. Wij kijken niet alleen naar de laagste hypotheekrente maar vergelijken ook de voorwaarden, de premie, de manier waarop je aflost en de eventuele risico’s die je loopt. Uiteindelijk gaat het erom dat je een hypotheek afsluit die past bij jouw wensen en mogelijkheden. Nu maar ook in de toekomst. Dat is het vertrekpunt van ons hypotheekadvies.

  Hypotheek meeverhuizen

  Wanneer je een nieuwe woning wilt kopen in Maastricht, maar je hebt momenteel een gunstige hypotheek met voorwaarden die je graag wilt behouden, kan het interessant zijn om je rente en hypotheek mee te nemen. Veel geldverstrekkers bieden een verhuisregeling aan. Het is verstandig om hierover goed geïnformeerd te worden door een specialist. Een specialist heeft namelijk kennis van alle mogelijkheden en kan goed inschatten welke situatie het beste past bij jouw wensen en behoeften. Bij Hypotheek Visie in Maastricht helpen Jos, Paul en Richard je graag verder. Maak een vrijblijvende afspraak en we zien elkaar binnenkort.

  Pilot Duurhuur

  Ben je als huurder op zoek naar je eerste eigen woning, maar is het lastig om voldoende geld te lenen voor jouw droomhuis? Besteed je een groot deel van je inkomen aan huur en heb je altijd netjes je huur betaald? Dan ben je een zogenoemde 'duurhuurder' en zijn er vaak meer mogelijkheden dan je denkt. Laat je adviseren over deze extra mogelijkheden door ons team. Wellicht kom je in aanmerking voor een hypotheek onder speciale voorwaarden, waardoor je wel je eerste huis kunt kopen!

  Investeren in vastgoed met een verhuurhypotheek

  Wil je investeren in vastgoed in Maastricht? Overweeg dan een verhuurhypotheek, waarmee je doorgaans tot 90% van de woningwaarde kunt financieren. Hoewel de rente iets hoger is dan bij een reguliere hypotheek, kun je rendement genereren met huurinkomsten. Verschillende geldverstrekkers hanteren eigen voorwaarden voor verhuurhypotheken.

  Bij Hypotheek Visie in Maastricht helpen onze adviseurs Jos, Paul en Richard je graag met het vinden van de juiste verhuurhypotheek die aansluit bij jouw wensen en doelen. Maak snel een afspraak voor een persoonlijk gesprek over de mogelijkheden. Samen kunnen we de beste strategie bepalen voor jouw vastgoedinvesteringen.

  Hypotheek oversluiten

  De hypotheekrente staat momenteel nog steeds aan de lage kant. Ook als je al een hypotheek hebt kun je hiervan profiteren. Je kunt namelijk tussentijds je hypotheek oversluiten naar een hypotheek met een lagere rente.
  Het oversluiten van je hypotheek houdt in dat je je huidige hypotheek aflost en een nieuwe hypothecaire lening afsluit. Door over te sluiten kun je de hypotheekrente weer voor een lange periode vastzetten en dus profiteren van de lagere rente. Oversluiten brengt alleen wel extra kosten en vaak ook een boete met zich mee. Toch kan het voordelig zijn om je hypotheek over te sluiten. Als je oversluit betaal je elke maand minder voor je hypotheek. De kosten en de boeterente kun je vaak binnen een paar jaar terugverdienen.

  Wil je weten of jij kunt besparen op je maandlasten? Hypotheek Visie Maastricht maakt het graag inzichtelijk voor je. Maak een afspraak.

  Wonen en leven in Maastricht

  Wie houdt van het bourgondische leven kan in Maastricht zijn of haar hart ophalen. De hoofdstad van de provincie Limburg kent vele caféetjes, terrasjes en heeft culinaire mogelijkheden in overvloed. De rijke historie geeft de stad een sfeervol beeld. Het Vrijthof vormt het bruisende hart van de stad. Hier vinden vele evenementen plaats. Gelegen in het Limburgse Heuvelland biedt de stad ook een goede uitvalsbasis voor het maken van wandel en fietstochten. Dit alles maakt Maastricht een fijne stad om te wonen en leven. Wil je graag een huis kopen in Maastricht. Ga dan goed voorbereid op pad. De hypotheekadviseurs geven je graag advies over je mogelijkheden om een huis te kopen.

  binnenkijken bij de gemoedelijke gesprekstafel
  Aan dit pand aan de Wilhelminasingel vind je het kantoor voor financieel advies.
  Persoonlijk financieel advies tot in alle details. Je gaat pas naar buiten als je alles begrijpt

  Hypotheek Visie gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

  Accepteren