sluiten
Home
Meppel

Hypotheekadviseur Meppel

Hypotheek Visie Meppel

Welkom bij Hypotheek Visie in Meppel. Aan de rand van een gezellig dorpsplein, tussen boetiekjes en op loopafstand van het centrum, vind je mijn kantoorpand. Het is een sfeervol ingericht kantoor en bij binnenkomst maak je kennis met onze kantoorhond Nova, een Tervuerense herder.

wonen en leven in de regio Meppel is mogelijk met het advies van onze hypotheekadviseur | By Michielverbeek - Own work, CC BY-SA 3.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=18059611
9,2
Advieskeuze logo

(23 beoordelingen)

4,8 in Google

(17 reviews)
Margeet Modderman staat voor je klaar in Meppel

Hypotheek Visie Meppel

  • Franchisenemer Margreet Modderman en haar team heet je welkom.

  • Hypotheek Visie - al sinds 1992 expert in financiële dienstverlening.

  • Onafhankelijke adviseurs. Wij werken niet met afsluitpremies of provisie vanuit hypotheekverstrekkers.

In ons kantoor in Meppel helpen we je graag verder bij het kopen van je woning. Of deze woning nu in Meppel ligt of aan de andere kant van het land.

Het eerste kennismakingsgesprek is volledig gratis. Hierin leggen we je uit hoe wij jou kunnen helpen, en beginnen we bij het schetsen van de mogelijkheden binnen jouw financiële situatie. Dat kan overdag, maar ook in de avonduren na het werk op afspraak.

Erkend Financieel adviseur

Adres

Prinsenstraat 8
7941 KX Meppel (Drenthe)

Contact

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
09:00 - 17:00

We helpen je graag met persoonlijk advies

Margreet Modderman

Hypotheekadviseur

Margreet Modderman

Iris Geeve

Managementassistente

iris-geeve
Duurhuur

Uitgelicht

Hypotheek voor duurhuurders

Waarom kan ik wel al jaren zonder problemen mijn hoge huur betalen, maar geen hypotheek krijgen? Het is een vraag die veel klanten hebben als ze bij onze hypotheekadviseurs op gesprek komen. Wanneer je maandelijks meer dan een derde van je maandelijkse netto-inkomen uitgeeft aan huur dan ben je een zogenaamde duurhuurder. Om deze groep meer kans te geven op de woningmarkt zijn vijf geldverstrekkers een pilot ‘Duurhuur’ gestart. Je kunt dan onder een aantal voorwaarden nu wel een hypotheek krijgen.

Leer meer over deze pilot >>

Lees meer nieuwsartikelen

Volledig onafhankelijk hypotheekadvies

Wij vergelijken het aanbod van 40 banken en geldverstrekkers

  • Het grootste aanbod en de scherpste prijs
  • Wij krijgen geen afsluitprovisie voor jouw hypotheek
  • 100% Aandacht en tijd voor jouw persoonlijke situatie
Bekijk alle 40 banken en geldverstrekkers
Hypotheekverstrekkers

Veelgestelde vragen

Bekijk alle veelgestelde vragen

Actueel

Lees de laatste marktontwikkelingen en onze Hypotheek Visie Blogs over diverse onderwerpen rondom een huis kopen en een hypotheek

Over Hypotheek Visie Meppel

Hypotheek oversluiten

De hypotheekrente is op dit moment nog steeds aan de lage kant. Betaal je een hogere rente? Dan kun je misschien je hypotheek oversluiten en zo je maandlasten verlagen. Aan het oversluiten van je hypotheek zijn wel kosten verbonden zoals o.a. advies-, taxatie- en notariskosten. Daarnaast moet je vaak ook een boete betalen. Loopt de einde rentevaste periode van je hypotheek af? Dan kun je meestal oversluiten zonder dat je een boete moet betalen. Je adviseur in Meppel kan voor je uitrekenen of de extra kosten opwegen tegen lagere maandlasten.

Of oversluiten verstandig is, is geheel afhankelijk van je persoonlijke situatie en wensen. Laat je goed informeren. Hypotheek Visie Meppel maakt het graag inzichtelijk voor je.


Weten of je hypotheek oversluiten voor jou zinvol is? Maak een afspraak. Dan bekijken wij de mogelijkheden voor je.

Een hypotheek die bij je past

Heb je plannen om een huis te kopen? Ga dan goed voorbereid op pad. Bij het afsluiten van een hypotheek komt namelijk veel kijken. Maak een afspraak met Hypotheek Visie Meppel. Onze hypotheekadviseur zoekt voor jou de hypotheek die het beste bij je past. Nu maar ook in de toekomst. Hij kijkt niet alleen naar de laagste hypotheekrente. Ook voorwaarden, de premie, de manier waarop je aflost en de eventuele risico’s die je loopt spelen een rol. Het gaat erom dat je een hypotheek afsluit die past bij jouw wensen. Dat is het vertrekpunt van het hypotheekadvies van Hypotheek Visie Meppel.

Wonen en leven in Meppel

Meppel ligt aan de grens bij Overijssel en Drenthe. De stad kent een rijke historie. Dat bewijzen de monumentale panden en karakteristieke huizen. Maar ook de grachten en pleinen die de stad heeft.

In de stad is er genoeg te beleven: je kunt goed winkel, er zijn gezellige cafés en restaurants en er worden volop evenementen georganiseerd. Genieten van de natuur? Ook dat kan in Meppel en omgeving. Je vindt er vele gezellige parken. De stad ligt vlakbij Nationaal Park Weerribben-Wieden. Hier kun je heerlijk fietsen, wandelen en varen. Meppel is onderdeel van de gemeente Meppel dat verder bestaat uit de plaatsen Broekhuizen, Nijeveen, Rogat en De Schiphorst.

Meppel biedt voor elke woonwens wat wils: wonen midden in de stad in een karakteristieke woning, in de Watertorenbuurt, in een jaren ’70 woning in Koedijkslanden of juist de redelijk nieuwe wijk Nieuwveens Landen.

Wil jij graag een huis kopen in de gemeente Meppel of omgeving? En ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden voor een hypotheek? Maak dan een afspraak met een van onze hypotheekadviseurs voor financieel advies.

binnenkijken in Meppel
Onder dit gevel bord vind je het kantoor voor hypotheekadvies
soms luistert onze kantoorhond Nova, een Tervuerense herder, mee bij het financieel adviesgesprek

Hypotheek Visie gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren