sluiten
Home
Nieuwsbrief december 2022

Nieuwsbrief december 2022

Laatste kans op gebruik jubelton

Je laatste kans om een belastingvrije schenking te ontvangen tot €106.671 voor de aankoop of verbouwing van een huis! Vanaf 1 januari 2023 wordt het plafond voor de belastingvrije schenking verlaagd naar €27.231. Maak nog vóór 31 december 2022 een afspraak met een van onze adviseurs.

jubelton belastingvrij schenken
Wat is de renteverwachting voor de komende tijd? Hypotheek Visie vertelt het je graag

Renteverwachting

Hoe ontwikkelt de hypotheekrente zich de komende tijd? Gaat deze dalen, stijgen of blijft deze gelijk? 

Lees verder
header-je-hypotheek-oversluiten

Wat betekenen de nieuwe leennormen in 2023

In 2023 komen er nieuwe, lagere leennormen. Het lijkt alsof je hierdoor minder kunt lenen, maar de meeste huishoudens kunnen juist iets meer lenen. Wat betekenen de veranderingen voor jou?

Lees verder
woning verduurzamen 2023

Je woning verduurzamen en besparen op je maandlasten

Het verduurzamen van je huis is nog steeds populair. Niet verwonderlijk, want huishoudens kunnen maandelijks een leuk bedrag besparen. In 2023 veranderen er een aantal maatregelen.

Lees verder
Een Financieel Visie Plus abonnement helpt je om het overzicht in je Hypotheek te bewaren.

Financieel Visie+ abonnement

We staan ook na het afsluiten van je hypotheek voor je klaar. Door middel van je persoonlijke digitale omgeving heb je inzicht in je financiële producten en krijg je een signaal als je kunt besparen. Een geruststellend idee! 

Lees verder

Hypotheek Visie gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren