sluiten
Home
Nieuwsbrief februari 2023

Nieuwsbrief februari 2023

Starters op de woningmarkt: wat is er mogelijk?

Starters krijgen op de woningmarkt moeilijk voet aan de grond. Hypotheek Visie kijkt daar niet raar van op. Toch is er meer mogelijk dan je denkt. Als je tweeverdiener bent bijvoorbeeld, of als je valt binnen de normen van de starterslening. Ook zijn er veel gemeentes die betaalbare woningen voor starters hebben. Wij zeggen altijd zo: het is net de liefde, je hebt maar één stulpje nodig.

Onze financieel experts helpen starters graag verder. Het eerste gesprek is altijd kosteloos. Maak een afspraak bij jou in de buurt! 

Wat is de renteverwachting voor de komende tijd? Hypotheek Visie vertelt het je graag

Renteverwachting

Hoe ontwikkelt de hypotheekrente zich de komende tijd? Gaat deze dalen, stijgen of blijft deze gelijk? 

Lees verder

De impact van een scheiding op je hypotheek

Als je gaat scheiden, komt er veel op je af. Buiten de emotionele gevolgen kan een scheiding ook financiële gevolgen hebben. Maar waar moet je beginnen? Het is altijd slim om de impact van je scheiding te bespreken met een expert. Zo kun je met zekerheid verder met je toekomst.

Lees verder

Wat is je maximale hypotheek in 2023?

Het bedrag dat je maximaal als hypotheek kunt lenen, kan soms verschuiven. Zaken als huidige rentes, maar ook eventuele inkomensveranderingen hebben hier invloed op. Onze rekentool geeft je een globale indicatie hoeveel je kunt lenen.

Lees verder
Een Financieel Visie Plus abonnement helpt je om het overzicht in je Hypotheek te bewaren.

Financieel Visie+ abonnement

We staan ook na het afsluiten van je hypotheek voor je klaar. Door middel van je persoonlijke digitale omgeving heb je inzicht in je financiële producten en krijg je een signaal als je kunt besparen. Een geruststellend idee! 

Lees verder

Hypotheek Visie gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren