sluiten
Home
Nijmegen

Hypotheekadviseur Nijmegen

Hypotheek Visie Nijmegen

Maak een vrijblijvende afspraak

Welkom bij Hypotheek Visie in Nijmegen. Je vindt ons aan de rand van het Kronenburgpark. Je kan je auto makkelijk en gratis parkeren aan de achterzijde van het pand.

De iconische waalbrug bij Nijmegen.
10
Advieskeuze logo

(202 beoordelingen)

4,9 in Google

(62 reviews)
George Staffhorst staat voor je klaar voor financieel advies

Hypotheek Visie Nijmegen

 • Franchisenemer George Staffhorst en zijn team heet je welkom.

 • Hypotheek Visie - al sinds 1992 expert in financiële dienstverlening.

 • Onafhankelijke adviseurs. Wij werken niet met afsluitpremies of provisie vanuit hypotheekverstrekkers.

In ons kantoor in Nijmegen helpen we je graag verder bij het kopen van je woning. Of deze woning nu in Nijmegen ligt of aan de andere kant van het land.

Het eerste kennismakingsgesprek is volledig gratis. Hierin leggen we je uit hoe wij jou kunnen helpen, en beginnen we bij het schetsen van de mogelijkheden binnen jouw financiële situatie. Dat kan overdag, maar ook in de avonduren na het werk op afspraak.

Erkend hypotheekadviseur
Erkend Financieel adviseur

Adres

Kronenburgersingel 3
6511 AL Nijmegen (Gelderland)

Contact

Openingstijden

Maandag t/m donderdag
09:00 - 18:00

Vrijdag
09:00 - 17:30

Zaterdag
09:00 - 13:00

Zaterdag op afspraak.

Via de slagboom aan de rechterzijde van ons kantoor kun je op onze eigen parkeerplaats komen. Een pasje hiervoor kun je aan onze balie ophalen.

We helpen je graag met persoonlijk advies

George Staffhorst

Franchisenemer, Financieel adviseur

Financieel adviseur George Staffhorst staat bij Hypotheek Visie in Nijmegen voor je klaar

Erik Koopmans

Hypotheekadviseur

Erik Koopmans

Marjon Cruysen- van Ras

Commercieel Assistent

Marjon Cruysen- van Ras

Uitgelicht

Nieuw van Hypotheek Visie: HypotheekBox

Bij het afsluiten van een hypotheek komt een heleboel kijken. Het is voor iedereen een spannend proces, waarin het soms overweldigend kan zijn om het overzicht te bewaren. Om die reden introduceert Hypotheek Visie de nieuwe app HypotheekBox. HypotheekBox helpt jou om het overzicht te bewaren. Door middel van een handig Dashboard, en signalen wanneer het nodig is, weet jij precies wanneer er wat van je wordt verwacht.

Meer weten?

Lees meer nieuwsartikelen

Volledig onafhankelijk hypotheekadvies

Wij vergelijken het aanbod van 40 banken en geldverstrekkers

 • Het grootste aanbod en de scherpste prijs
 • Wij krijgen geen afsluitprovisie voor jouw hypotheek
 • 100% aandacht en tijd voor jouw persoonlijke situatie
Bekijk alle 40 banken en geldverstrekkers
Hypotheekverstrekkers

Veelgestelde vragen

Bekijk alle veelgestelde vragen

Actueel

Lees de laatste marktontwikkelingen en onze Hypotheek Visie Blogs over diverse onderwerpen rondom een huis kopen en een hypotheek

  Starters in Nijmegen

  Hypotheek Visie Nijmegen helpt starters op de huizenmarkt om hun droomwoning te vinden. Wist je dat sommige gemeentes een starterslening aanbieden? Als onafhankelijk hypotheekadviseur helpen wij je graag om te bekijken of jouw gemeente deze ook aanbiedt. Daarnaast is het in veel situaties voordelig om van huur naar koop te gaan. Bij ons kun je terecht voor een persoonlijk advies op maat. We kijken samen naar jouw financiële situatie en helpen je met het vinden van de juiste hypotheek en rente.

  Overwaarde op je huis in Nijmegen

  De afgelopen jaren is de waarde van de woningen in en om Nijmegen behoorlijk toegenomen. Dit geeft eigenaren juist nu de kans om met die overwaarde iets te doen. Wil jij je woning verder verduurzamen of liever bestendig maken voor de toekomst, dan heb je juist nu de kans. Wij helpen je de overwaarde te gebruiken  om jouw dromen te verwezenlijken.
  Ook als je van jouw pensioen geniet of dat binnenkort gaat doen zijn er volop mogelijkheden. Er zijn legio oplossingen zoals een verzilverhypotheek, of een opeethypotheek die het mogelijk maken om langer van je eigen huis te kunnen blijven genieten.

  Verduurzamen van je woning

  Nijmegen staat bekend als een groene stad. Maar ook hier valt er nog veel te doen aan het verduurzamen van woningen. Nijmegen biedt verschillende mogelijkheden onder Toekomstbestendig Wonen om je te helpen jouw woning te voorzien van spouwmuurisolatie, zonnepanelen of zelfs een warmtepomp. Deze regelingen helpen de koper bij het rondkrijgen van de financiering van de maatregelen. Maar deze regelingen moet je maar net kennen! Wij maken de mogelijkheden voor jou inzichtelijk en kijken welke mogelijkheden het beste aansluiten bij jouw persoonlijke situatie.

  Ook kunnen wij via de Energiebespaarders een verduurzamingsrapport aanbieden ter waarde van 189 euro. Dit wordt volledig door ons vergoed. Hiermee kun je precies bepalen wat voor jou het beste werkt.

  Plan een vrijblijvend gesprek in om te bekijken welke mogelijkheden het beste aansluiten bij jouw situatie.

  Je hypotheek meneemen

  Veel mensen in Nijmegen hebben de afgelopen jaren gebruik gemaakt van de lage rente. Dit is niet alleen gunstig in je huidige woning, maar ook als je wil gaan verhuizen. Veel hypotheken hebben namelijk een verhuisvoorwaarde, maar deze is overal verschillend. Mag het nieuwe huis al gekocht zijn als de oude nog niet verkocht is, of moet de oude hypotheek eerst afgelost zijn? En houden we dan altijd de oude lage rente of wordt hij toch aangepast? Wij hebben inzage in alle verschillende verhuisregelingen en kunnen je al vooraf adviseren wat jij bij een voorgenomen verhuizing moet doen om jouw lage rente vast te houden. Zo kom je niet voor een vervelende verrassing te staan bij een verhuizing.

  Hypotheek oversluiten

  De hypotheekrente is op dit moment nog steeds aan de lage kant. Betaal je een hoge rente? Dan kun je misschien je hypotheek oversluiten en zo je maandlasten verlagen. Aan het oversluiten van je hypotheek zijn wel kosten verbonden zoals o.a. advies-, taxatie- en notariskosten. Daarnaast moet je vaak ook een boete betalen. Loopt de einde rentevaste periode van je hypotheek af? Dan kun je meestal oversluiten zonder dat je een boete moet betalen. Je adviseur kan voor je uitrekenen of de extra kosten opwegen tegen lagere maandlasten.

  Of oversluiten verstandig is, is geheel afhankelijk van je persoonlijke situatie en wensen. Laat je goed informeren. Hypotheek Visie Nijmegen maakt het graag inzichtelijk voor je.

  Weten of je hypotheek oversluiten voor jou zinvol is? Maak een afspraak.

  Verhuurhypotheek

  Nijmegen is een studentenstad, dus is het interessant te investeren in verhuurd vastgoed met een verhuurhypotheek. In Nijmegen geldt voor woningen met een WOZ waarde minder dan €350.000 een opkoopbescherming, maar deze is niet van toepassing voor eerste of tweede graads familie. Een woning of appartement kopen voor een zoon of dochter die hier komt studeren is dus nog steeds aantrekkelijk. Bij een verhuurhypotheek geldt wel dat je maar maximaal 50% tot 90% kunt lenen. Je moet dus altijd extra geld meenemen.
  Wij kunnen je adviseren over de verschillende geldverstrekkers maar hebben ook de contacten met de verkoopmakelaars en taxateurs die zich hier mee bezig houden.

  Nieuwbouwwijken in en rondom Nijmegen

  In en rond Nijmegen zijn momenteel nog tal van nieuwbouwprojecten gaande. Hoewel de Waalsprong bijna voltooid is, wordt er nog volop gebouwd rondom het nieuwe centrum. Aan de andere zijde van de rivier wordt er in het Waalfront druk gewerkt aan het transformeren van oude bedrijfslocaties tot nieuwbouwprojecten voor particulieren. Hierbij kun je denken aan de Handelskade, Dijkkwartier, Iris, Part Fort Krayenhoff, Koningsdaal, Zuiderveld, Blent, Home stead Nijmegen en Kopskwartier.

  In het Hart van de Waalsprong worden momenteel ook verschillende nieuwbouwprojecten gerealiseerd, waaronder Iberus, Hosta en Donk & Elft. Wijchen krijgt ook een nieuw gedeelte van het project Huurlingse dam erbij, terwijl Beuningen Hof van Campe en Den Elft verwelkomt. In Huissen vindt nieuwbouw plaats onder de noemer De Landheren en in Elst wordt er gewerkt aan het project Rijzenburg.

  Wanneer je overweegt om een nieuwbouwwoning te kopen, is het verstandig om je te laten adviseren door een onafhankelijke adviseur die niet verbonden is aan het project. Deze expert kan je helpen om alle ins en outs van het project in kaart te brengen en je voorzien van objectief advies.

  Hypotheekadvies op maat

  Een goed hypotheekadvies is belangrijk. Een hypotheek heeft veel invloed op je hele financiële leven. Daarbij is niet alleen de laagste hypotheekrente belangrijk. Ook voorwaarden, de premie, de manier waarop je aflost en de eventuele risico’s die je loopt spelen een rol. Het gaat erom dat je een hypotheek afsluit die past bij jouw wensen. Dat is het vertrekpunt van het hypotheekadvies van Hypotheek Visie Nijmegen. Onze hypotheekadviseur zoekt voor jou de hypotheek die het beste bij je past. Nu maar ook in de toekomst.

  Wonen en leven in Nijmegen

  Zeg je Nijmegen dan zullen veel mensen zeggen Nijmeegse Vierdaagse. Maar de stad biedt meer dan dit unieke wandelevenement met haar Zomerfeesten. Het Kronenburgpark, de Waag, de Waalkade en St. Stevenskerk verraden de rijke historie van de stad. Nijmegen is een echte universiteitsstad met alle bijbehorende voorzieningen. De stad kent vele gezellige kroegen en eetcafés. Liefhebbers van concerten en theater kunnen hun hart ophalen bij de Stadsschouwburg Nijmegen en Concertgebouw De Vereeniging. Houd je van natuur en rust? Ook dat vind je in Nijmegen. De stad ligt aan de rand van natuurgebied de Ooij. Wie wil wonen in Nijmegen kan kiezen uit 9 verschillende stadsdelen met elk hun eigen karakter. Wil jij graag een huis kopen in Nijmegen? En ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden voor een hypotheek? Maak dan een afspraak met Hypotheek Visie Nijmegen.

  Expat and buying a house in the Netherlands

  Are you an expat? And do you want to buy a house in Nijmegen or somewhere else the Netherlands? It’s important that you get yourself well prepared before you start looking. Hypotheek Visie’s financial advisor is happy to explain the possibilities and what you need to look out for. Do you want to buy a house in the Netherlands? Read more >

  Wat kost hypotheekadvies bij deze vestiging?

  Prijzen over de kosten van een hypotheekaanvraag, risico's afdekken en vermogensopbouw vind je hier.

  George Staffhorst is het meest in zijn element bij complexe hypotheekvraagstukken
  vele jaren was Hypotheek Visie de sponsor van de vierdaagse feesten. De vestiging ligt direct aan de wandelroute van de vierdaagse.
  Je nieuwe woning begint met een goed financieel advies