sluiten
Home
Nijmegen

Hypotheekadviseur Nijmegen

Hypotheek Visie Nijmegen

Welkom bij Hypotheek Visie in Nijmegen. Je vindt ons aan de rand van het Kronenburgpark. Je kan je auto makkelijk en gratis parkeren aan de achterzijde van het pand.

De iconische waalbrug bij Nijmegen.
9,7
Advieskeuze logo

(179 beoordelingen)

4,8 in Google

(29 reviews)
George Staffhorst staat voor je klaar voor financieel advies

We helpen je graag met persoonlijk advies

George Staffhorst

Franchisenemer, Financieel adviseur

Marjon Cruysen- van Ras

Commercieel Assistent

Marjon Cruysen- van Ras

Hypotheek Visie Nijmegen

  • Franchisenemer George Staffhorst en zijn team heet je welkom.

  • Hypotheek Visie - al sinds 1992 expert in financiële dienstverlening.

  • Onafhankelijke adviseurs. Wij werken niet met afsluitpremies of provisie vanuit hypotheekverstrekkers.

In ons kantoor in Nijmegen helpen we je graag verder bij het kopen van je woning. Of deze woning nu in Nijmegen ligt of aan de andere kant van het land.

Het eerste kennismakingsgesprek is volledig gratis. Hierin leggen we je uit hoe wij jou kunnen helpen, en beginnen we bij het schetsen van de mogelijkheden binnen jouw financiële situatie. Dat kan overdag, maar ook in de avonduren na het werk op afspraak.

Erkend hypotheekadviseur
Erkend Financieel adviseur

Adres

Kronenburgersingel 3
6511 AL Nijmegen (Gelderland)

Contact

Openingstijden

Maandag t/m donderdag
09:00 - 18:00

Vrijdag
09:00 - 17:30

Zaterdag
09:00 - 13:00

Zaterdag op afspraak.

Via de slagboom aan de rechterzijde van ons kantoor kun je op onze eigen parkeerplaats komen. Een pasje hiervoor kun je aan onze balie ophalen.

Duurhuur

Uitgelicht

Hypotheek voor duurhuurders

Waarom kan ik wel al jaren zonder problemen mijn hoge huur betalen, maar geen hypotheek krijgen? Het is een vraag die veel klanten hebben als ze bij onze hypotheekadviseurs op gesprek komen. Wanneer je maandelijks meer dan een derde van je maandelijkse netto-inkomen uitgeeft aan huur dan ben je een zogenaamde duurhuurder. Om deze groep meer kans te geven op de woningmarkt zijn vijf geldverstrekkers een pilot ‘Duurhuur’ gestart. Je kunt dan onder een aantal voorwaarden nu wel een hypotheek krijgen.

Leer meer over deze pilot >>

Lees meer nieuwsartikelen

Volledig onafhankelijk hypotheekadvies

Wij vergelijken het aanbod van 40 banken en geldverstrekkers

  • Het grootste aanbod en de scherpste prijs
  • Wij krijgen geen afsluitprovisie voor jouw hypotheek
  • 100% aandacht en tijd voor jouw persoonlijke situatie
Bekijk alle 40 banken en geldverstrekkers
Hypotheekverstrekkers

Veelgestelde vragen

Bekijk alle veelgestelde vragen

Actueel

Lees de laatste marktontwikkelingen en onze Hypotheek Visie Blogs over diverse onderwerpen rondom een huis kopen en een hypotheek

Expat and buying a house in the Netherlands

Are you an expat? And do you want to buy a house in Nijmegen or somewhere else the Netherlands? It’s important that you get yourself well prepared before you start looking. Hypotheek Visie’s financial advisor is happy to explain the possibilities and what you need to look out for. Do you want to buy a house in the Netherlands? Read more >

Hypotheek oversluiten

De hypotheekrente is op dit moment nog steeds aan de lage kant. Betaal je een hoge rente? Dan kun je misschien je hypotheek oversluiten en zo je maandlasten verlagen. Aan het oversluiten van je hypotheek zijn wel kosten verbonden zoals o.a. advies-, taxatie- en notariskosten. Daarnaast moet je vaak ook een boete betalen. Loopt de einde rentevaste periode van je hypotheek af? Dan kun je meestal oversluiten zonder dat je een boete moet betalen. Je adviseur kan voor je uitrekenen of de extra kosten opwegen tegen lagere maandlasten.

Of oversluiten verstandig is, is geheel afhankelijk van je persoonlijke situatie en wensen. Laat je goed informeren. Hypotheek Visie Nijmegen maakt het graag inzichtelijk voor je.


Weten of je hypotheek oversluiten voor jou zinvol is? Maak een afspraak.

Hypotheekadvies op maat

Een goed hypotheekadvies is belangrijk. Een hypotheek heeft veel invloed op je hele financiële leven. Daarbij is niet alleen de laagste hypotheekrente belangrijk. Ook voorwaarden, de premie, de manier waarop je aflost en de eventuele risico’s die je loopt spelen een rol. Het gaat erom dat je een hypotheek afsluit die past bij jouw wensen. Dat is het vertrekpunt van het hypotheekadvies van Hypotheek Visie Nijmegen. Onze hypotheekadviseur zoekt voor jou de hypotheek die het beste bij je past. Nu maar ook in de toekomst.

Wonen en leven in Nijmegen

Zeg je Nijmegen dan zullen veel mensen zeggen Nijmeegse Vierdaagse. Maar de stad biedt meer dan dit unieke wandelevenement met haar Zomerfeesten. Het Kronenburgpark, de Waag, de Waalkade en St. Stevenskerk verraden de rijke historie van de stad. Nijmegen is een echte universiteitsstad met alle bijbehorende voorzieningen. De stad kent vele gezellige kroegen en eetcafés. Liefhebbers van concerten en theater kunnen hun hart ophalen bij de Stadsschouwburg Nijmegen en Concertgebouw De Vereeniging. Houd je van natuur en rust? Ook dat vind je in Nijmegen. De stad ligt aan de rand van natuurgebied de Ooij. Wie wil wonen in Nijmegen kan kiezen uit 9 verschillende stadsdelen met elk hun eigen karakter. Wil jij graag een huis kopen in Nijmegen? En ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden voor een hypotheek? Maak dan een afspraak met Hypotheek Visie Nijmegen.

Nieuwbouwhuis kopen in Nijmegen

Nijmegen groeit! Ieder jaar komen er dus ook verschillende nieuwbouwprojecten bij. Voor 2022 staan verschillende projecten in Nijmegen op de planning: Havenkade, Kops Kwartier, Lloyd en Park Avenue . Een van de grote nieuwbouwprojecten is Hart van de Waalsprong. Heb je plannen om je in te schrijven voor een van de projecten of een ander nieuwbouwproject, dan geven wij je graag een advies op maat. Er komt veel kijken bij het afsluiten van een hypotheek voor een nieuwbouwhuis. Daarom is het aan te raden om een hypotheekadviseur in te schakelen die je kan voorzien van een deskundig en persoonlijk advies.

Ook voor het maken van een financiële check ben je bij ons aan het juiste adres. De hypotheekadviseurs van Hypotheek Visie Nijmegen hebben veel ervaring met hypotheken voor nieuwbouw en kunnen je dus uitstekend helpen bij het afsluiten van een passende hypotheek. Zo kan jij zorgeloos genieten van de voorpret van het kopen van een nieuwbouwwoning.

George Staffhorst is het meest in zijn element bij complexe hypotheekvraagstukken
vele jaren was Hypotheek Visie de sponsor van de vierdaagse feesten. De vestiging ligt direct aan de wandelroute van de vierdaagse.
Je nieuwe woning begint met een goed financieel advies

Hypotheek Visie gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren