sluiten

Veelgestelde vragen

Hieronder vind je het antwoord op de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan vooral contact met ons op. 

Ondernemerschap en kwaliteit komen samen bij Hypotheek Visie

1. Aan welke voorwaarden moet ik voldoen om franchisenemer te worden?
Als geen ander weet jij de wensen van de klant te vertalen naar financiële producten die het leven van de klant beter en eenvoudiger maken. Je gaat graag een lange relatie aan met de klant. Bovendien ben je integer, proactief, enthousiast en deskundig. Je bent in het bezit van de benodigde WFT diploma’s. Herken je je hierin? Dan voldoe je aan onze basisvoorwaarden en maken we graag kennis met je!

2. Op welke gebieden kunnen jullie mij ondersteunen?
Je krijgt ondersteuning op verschillende vlakken, zoals productkennis, wet- en regelgeving, software en communicatie. De administratie naar de klant nemen we jou ook uit handen. Daarnaast zijn we continue op zoek naar nieuwe kansen en manieren om de klant goed te bedienen. Onze professionals delen hun vak- en productkennis met je en zorgen voor maximale service. Met 40 professionals vanuit Best en 259 collega’s door het land word je optimaal ondersteund en is er altijd iemand die je kan helpen. We doen het tenslotte samen. Maar bovenal ondersteunen we je met leads, leads, leads.

3. Hoe lang duurt het traject om franchisenemer te worden?
Het liefst wil jij zo snel mogelijk aan de slag. Ons streven is binnen 6 tot 8 weken na jouw akkoord jouw Hypotheek Visie winkel te openen. Gezamenlijk doorlopen we daarvoor een zorgvuldig traject, dat net als een financieel advies in doorlooptijd afhankelijk is van de wensen en mogelijkheden. Het gaat erom dat je goed voorbereid van start kunt als franchisenemer van Hypotheek Visie.

4. Wat zijn de kosten voor het openen van een Hypotheek Visie-vestiging?
De kosten zijn afhankelijk van je keuzes en wensen. Met Hypotheek Visie LITE bepaal je zelf de kosten. Wil je precies weten waar je aan toe bent? Maak dan een afspraak. Op basis van je wensen en mogelijkheden kunnen we kijken wat de opties voor je zijn.

5. Kan ik samen met een compagnon een vestiging openen?
We geloven in de kracht van samenwerken. Dus hier zijn zeker mogelijkheden voor. Graag wisselen we hierover van gedachten met jou en je eventuele compagnon.

6. Ik heb momenteel een eigen advieskantoor. Kan ik hier een Hypotheek Visie vestiging van maken?
Hier staan we zeker voor open. Het is onder ander afhankelijk van je locatie en vestigingen van Hypotheek Visie in de buurt. We gaan graag het gesprek met je aan om de mogelijkheden te bespreken.

7. Waar kan ik een Hypotheek Visie-vestiging te starten?
Daar waar klanten zijn is er ruimte voor Hypotheek Visie. We kijken samen met jou met gezond verstand naar de potentie van een locatie en het vestigingennetwerk van Hypotheek Visie. Heb je zelf een locatie op het oog? Bel gerust. We wisselen graag van gedachten met je om jouw vestiging daar kan openen.

8. Hoeveel bedragen de jaarlijkse kosten?
Hypotheek Visie LITE heeft met 15% de laagste afdracht in de markt. Daarnaast hebben we een flexibele kostenstructuur. Je betaalt waar je gebruik van maakt. Hoe dit precies zit? Tijdens een bak koffie lichten we het je graag toe.

Hypotheek Visie LITE

Met Hypotheek Visie LITE is het voor jou mogelijk om tegen lage kosten, de afdracht van 15% is de laagste in de markt, een je eigen bedrijf te runnen. Je kunt ondernemer zijn, én genieten van een concept dat voor jou werkt. Als franchisenemer geniet je de voordelen van een partnership met een gerenommeerde naam in de hypotheekadviesmarkt, je deelt mee met de vooruitstrevende fin-tech-ontwikkelingen van het merk. We werken bij Hypotheek Visie om jou succesvol te laten zijn met omzet, leads, kwaliteit en deskundigheid. Samen met ons team van professionals wordt ondernemen eenvoudiger, leuk en rendabel.