sluiten
Home
Amsterdam Vijzelstraat

Hypotheekadviseur Amsterdam Vijzelstraat

Hypotheek Visie Amsterdam Vijzelstraat

Welkom bij Hypotheek Visie Amsterdam Vijzelstraat. Een Flagship store gelegen aan de Vijzelstraat, op de hoek met de Keizersgracht. Het team van Hypotheek Visie Amsterdam Vijzelstraat maakt graag kennis met je.

Maak een vrijblijvende afspraak

Op werkdagen bellen we vaak binnen 4 uur al terug

Bel voor vragen: 020 - 330 07 57
Het oude centrum of elders in de regio Amsterdam. Bespreek met je adviseur jouw mogelijkheden voor hypotheekadvies | fotocredit Gaurav Jain

4,4 in Google

Hypotheek Visie Amsterdam Vijzelstraat

 • Het team van Hypotheek Visie Amsterdam Vijzelstraat heet je welkom.

 • Hypotheek Visie - al sinds 1992 expert in financiële dienstverlening.

 • Onafhankelijke adviseurs. Wij werken niet met afsluitpremies of provisie vanuit hypotheekverstrekkers.

 • Heb je bij deze vestiging hypotheekadvies ontvangen? Dan kun je een bedankje ter waarde van €100,- verdienen met onze klant-werft-klant actie.

Het team van Hypotheek Visie Amsterdam Vijzelstraat helpt je graag verder bij het kopen van je woning. Of deze woning nu in Amsterdam ligt of aan de andere kant van het land. Het eerste kennismakingsgesprek is volledig gratis. Hierin leggen we je uit hoe wij jou kunnen helpen, en beginnen we bij het schetsen van de mogelijkheden binnen jouw financiële situatie. Dat kan overdag, maar ook in de avonduren na het werk op afspraak.

Expat and buying a house in the Netherlands

Are you an expat? And do you want to buy a house in Amsterdam or somewhere else the Netherlands?  It’s important that you get yourself well prepared before you start looking. Hypotheek Visie’s financial advisor is happy to explain the possibilities and what you need to look out for.  Do you want to buy a house in the Netherlands? Read more >

Adres

Vijzelstraat 79C
1017 HG Amsterdam (Noord-Holland)

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
09:00 - 21:00

Zaterdag
10:00 - 16:00

In de avond en zaterdag op afspraak

We helpen je graag met persoonlijk advies

Marcel Deerenberg

Hypotheekadviseur

Angeli Rattu

Managementassistente

Mariska Verlaan

Managementassistente

Uitgelicht

Nieuw van Hypotheek Visie: HypotheekBox

Bij het afsluiten van een hypotheek komt een heleboel kijken. Het is voor iedereen een spannend proces, waarin het soms overweldigend kan zijn om het overzicht te bewaren. Om die reden introduceert Hypotheek Visie de nieuwe app HypotheekBox. HypotheekBox helpt jou om het overzicht te bewaren. Door middel van een handig Dashboard, en signalen wanneer het nodig is, weet jij precies wanneer er wat van je wordt verwacht.

Meer weten?

Lees meer nieuwsartikelen

Volledig onafhankelijk hypotheekadvies

Wij vergelijken het aanbod van 40 banken en geldverstrekkers

 • Het grootste aanbod en de scherpste prijs
 • Wij krijgen geen afsluitprovisie voor jouw hypotheek
 • 100% aandacht en tijd voor jouw persoonlijke situatie
Hypotheekverstrekkers
Bekijk alle 40 banken en geldverstrekkers

Veelgestelde vragen

Bekijk alle veelgestelde vragen

Actueel

Lees de laatste marktontwikkelingen en onze Hypotheek Visie Blogs over diverse onderwerpen rondom een huis kopen en een hypotheek

  Startersmogelijkheden

  Ben jij op zoek naar je eerste eigen woning in het hart van Amsterdam? Dan ben je bij Hypotheek Visie aan het juiste adres. Wist je dat sommige gemeentes startersleningen aanbieden om net dat extra stukje financiering te krijgen? Daarnaast kan het voordeliger zijn om van huur naar koop over te gaan. Bereken hier jouw maximale hypotheek en ontdek welke mogelijkheden er voor jou zijn. Kom gerust langs bij onze vestiging aan de Vijzelstraat in Amsterdam voor een persoonlijk advies op maat.

  Overwaarde in Amsterdam

  In Amsterdam is de gemiddelde WOZ-waarde van huizen in 2010 €261.000 en in 2022 is dit gestegen tot circa €440.000, wat neerkomt op een stijging van 68%. De WOZ-waarde kan een indicatie geven van de waarde van je woning en daarmee ook de verwachte overwaarde. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van de overwaarde van jouw huis? Bij Hypotheek Visie op de Vijzelstraat in Amsterdam kun je terecht voor professioneel advies. Of het nu gaat om verbouwingen, verduurzaming of investeringen, Hypotheek Visie helpt je graag verder.

  Verduurzaming van je woning in Amsterdam

  Ben je op zoek naar financieringsmogelijkheden om je woning in Amsterdam te verduurzamen? Bij Hypotheek Visie Amsterdam Vijzelstraat kun je terecht voor deskundig advies. Je kunt bijvoorbeeld je hypotheek verhogen of je spaargeld inzetten om duurzame verbeteringen zoals zonnepanelen, spouwmuurisolatie of een warmtepomp aan je woning aan te brengen. Dit kan niet alleen je maandlasten verlagen, maar ook de waarde van je huis verhogen. Onze hypotheekadviseurs staan voor je klaar om je kosteloos te informeren over alle mogelijkheden tijdens een kennismakingsgesprek. Ook kunnen wij een kosteloze energiescan via onze samenwerkingspartner bij je thuis verzorgen, zodat je direct inzicht hebt in de subsidies en facturen voor bijvoorbeeld zonnepanelen, warmtepomp of spouwmuurisolatie. Maak nu een afspraak met de hypotheekadviseurs van Hypotheek Visie op de Vijzelstraat in Amsterdam.

  Hypotheek meenemen

  Ben je op zoek naar een nieuwe woning in Amsterdam, maar wil je jouw lage rente behouden? Dan is het mogelijk om je huidige hypotheek mee te verhuizen naar je nieuwe woning. Hypotheek Visie op de Vijzelstraat in Amsterdam heeft ruime ervaring met de verhuisregeling van verschillende aanbieders. Hierdoor kun je mogelijk veel besparen op je maandlasten. Maak kosteloos een afspraak met onze hypotheekadviseurs om te bekijken of het verhuizen van je hypotheek in jouw situatie gunstig is.

  Verhuurhypotheek

  Overweeg je om te investeren in vastgoed in Amsterdam? Dan kan het rendabel zijn om een verhuurhypotheek af te sluiten. Bij Hypotheek Visie Vijzelstraat Amsterdam helpen we je graag met de eerste stappen. Vaak is het bij een verhuurhypotheek mogelijk om een hypotheek op te nemen van 50% tot zelfs 90% van de waarde van de woning. De rente die je betaalt ligt vaak iets hoger dan bij een reguliere hypotheek. Maar daar staat tegenover dat je rendement maakt in de vorm van huurinkomsten. Neem gerust contact op voor meer informatie of het maken van een afspraak.

  Hypotheek Visie op TV

  Onlangs kwam het team van het programma 'Op de Zaak' van RTL 7 langs bij de vestiging van Hypotheek Visie Amsterdam aan de Vijzelstraat.

  Hypotheek oversluiten

  Als de hypotheekrente lager is dan de rente die je nu betaalt voor je hypotheek, dan levert oversluiten van je hypotheek je vaak financiële voordelen op. De lagere rente zorgt voor lagere maandlasten. Aan het oversluiten van je hypotheek zijn echter kosten verbonden, zoals advieskosten, taxatiekosten- en notariskosten. Ook moet je misschien een boete betalen aan je huidige geldverstrekker. Toch kan het ondanks die extra kosten voordelig zijn om je hypotheek over te sluiten. De kosten en boete kun je vaak binnen een paar jaar terugverdienen, doordat je maandelijks minder gaat betalen voor je hypotheek. In Amsterdam denken we graag met je mee over de mogelijkheden voor jou.

  Weten of je hypotheek oversluiten voor jou zinvol is? Maak een afspraak.

  Wat kost hypotheekadvies bij deze vestiging?

  Prijzen over de kosten van hypotheekadvies, risico's afdekken en vermogensopbouw vind je hier.

  Huis kopen in Amsterdam

  Heb je plannen om een huis te kopen in Amsterdam? Ga dan goed voorbereid op pad. Maak een afspraak met een van onze hypotheekadviseurs. Hij zoekt voor jou de hypotheek die het beste bij je past. Nu maar ook in de toekomst. Onze hypotheekadviseur kijkt niet alleen naar de laagste hypotheekrente. Ook voorwaarden, de premie, de manier waarop je aflost en de eventuele risico’s die je loopt spelen een rol. Het gaat erom dat je een hypotheek afsluit die past bij jouw wensen en mogelijkheden, tegen zo laag mogelijke maandlasten. Dat is het vertrekpunt van het hypotheekadvies van Hypotheek Visie Amsterdam Vijzelstraat. 

  Een kijkje binnen bij Hypotheek Visie Amsterdam Vijzelstraat Keizersgracht
  Af je nu in Amsterdam wil wonen of er graag weg wil. De adviseur heeft passend advies, en een passend koffiekopje
  Binnenkijken: het fleurige interieur op de hoek van de Vijzelstraat en Keizersgracht