sluiten
Home
Amsterdam Vijzelstraat

Hypotheekadviseur Amsterdam Vijzelstraat

Hypotheek Visie Amsterdam Vijzelstraat

Welkom bij Hypotheek Visie Amsterdam Vijzelstraat. Een Flagship store gelegen aan de Vijzelstraat, op de hoek met de Keizersgracht. Vestigingsleider Maurice Wilts en zijn team maken graag kennis met je.

Het oude centrum of elders in de regio Amsterdam. Bespreek met je adviseur jouw mogelijkheden voor hypotheekadvies | fotocredit Gaurav Jain
9,6
Advieskeuze logo

(256 beoordelingen)

4,6 in Google

(48 reviews)
Het team van Amsterdam Vijzelstraat heet je welkom.

Hypotheek Visie Amsterdam Vijzelstraat

  • Vestigingsleider Maurice Wilts en zijn team heten je welkom.

  • Hypotheek Visie - al sinds 1992 expert in financiële dienstverlening.

  • Onafhankelijke adviseurs. Wij werken niet met afsluitpremies of provisie vanuit hypotheekverstrekkers.

Vestigingsleider Maurice Wilts en zijn team onafhankelijke adviseurs helpen je graag verder bij het kopen van je woning. Of deze woning nu in Amsterdam ligt of aan de andere kant van het land. Het eerste kennismakingsgesprek is volledig gratis. Hierin leggen we je uit hoe wij jou kunnen helpen, en beginnen we bij het schetsen van de mogelijkheden binnen jouw financiële situatie. Dat kan overdag, maar ook in de avonduren na het werk op afspraak.

Expat and buying a house in the Netherlands

Are you an expat? And do you want to buy a house in Amsterdam or somewhere else the Netherlands?  It’s important that you get yourself well prepared before you start looking. Hypotheek Visie’s financial advisor is happy to explain the possibilities and what you need to look out for.  Do you want to buy a house in the Netherlands? Read more >

Adres

Vijzelstraat 79C
1017 HG Amsterdam (Noord-Holland)

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
09:00 - 21:00

Zaterdag
10:00 - 16:00

In de avond en zaterdag op afspraak

Duurhuur

Uitgelicht

Hypotheek voor duurhuurders

Waarom kan ik wel al jaren zonder problemen mijn hoge huur betalen, maar geen hypotheek krijgen? Het is een vraag die veel klanten hebben als ze bij onze hypotheekadviseurs op gesprek komen. Wanneer je maandelijks meer dan een derde van je maandelijkse netto-inkomen uitgeeft aan huur dan ben je een zogenaamde duurhuurder. Om deze groep meer kans te geven op de woningmarkt zijn vijf geldverstrekkers een pilot ‘Duurhuur’ gestart. Je kunt dan onder een aantal voorwaarden nu wel een hypotheek krijgen.

Leer meer over deze pilot >>

Lees meer nieuwsartikelen

Volledig onafhankelijk hypotheekadvies

Wij vergelijken het aanbod van 40 banken en geldverstrekkers

  • Het grootste aanbod en de scherpste prijs
  • Wij krijgen geen afsluitprovisie voor jouw hypotheek
  • 100% aandacht en tijd voor jouw persoonlijke situatie
Bekijk alle 40 banken en geldverstrekkers
Hypotheekverstrekkers

Veelgestelde vragen

Bekijk alle veelgestelde vragen

Wij werken samen met

Actueel

Lees de laatste marktontwikkelingen en onze Hypotheek Visie Blogs over diverse onderwerpen rondom een huis kopen en een hypotheek

Vacature voor vestiging Amsterdam Vijzelstraat

Financieel Adviseur Amsterdam

Op onze eigen vestiging, gelegen in hartje Amsterdam aan de Vijzelstraat zoeken wij een ervaren en energieke financieel adviseur die geen uitdaging uit de weg gaat!

Locatie: Amsterdam

Geplaatst op: 4 november 2022

Over Hypotheek Visie Amsterdam Vijzelstraat

Hypotheek Visie op TV

Onlangs kwam het team van het programma 'Op de Zaak' van RTL 7 langs bij de vestiging van Hypotheek Visie Amsterdam aan de Vijzelstraat. Vestigingsleider Marcel Hanswijk vertelt enthousiast over de dienstverlening van Hypotheek Visie en de vestiging in Amsterdam. 

Hypotheek oversluiten

Als de hypotheekrente lager is dan de rente die je nu betaalt voor je hypotheek, dan levert oversluiten van je hypotheek je vaak financiële voordelen op. De lagere rente zorgt voor lagere maandlasten. Aan het oversluiten van je hypotheek zijn echter kosten verbonden, zoals advieskosten, taxatiekosten- en notariskosten. Ook moet je misschien een boete betalen aan je huidige geldverstrekker. Toch kan het ondanks die extra kosten voordelig zijn om je hypotheek over te sluiten. De kosten en boete kun je vaak binnen een paar jaar terugverdienen, doordat je maandelijks minder gaat betalen voor je hypotheek. In Amsterdam denken we graag met je mee over de mogelijkheden voor jou.

Weten of je hypotheek oversluiten voor jou zinvol is? Maak een afspraak.

Huis kopen in Amsterdam

Heb je plannen om een huis te kopen in Amsterdam? Ga dan goed voorbereid op pad. Maak een afspraak met een van onze hypotheekadviseurs. Hij zoekt voor jou de hypotheek die het beste bij je past. Nu maar ook in de toekomst. Onze hypotheekadviseur kijkt niet alleen naar de laagste hypotheekrente. Ook voorwaarden, de premie, de manier waarop je aflost en de eventuele risico’s die je loopt spelen een rol. Het gaat erom dat je een hypotheek afsluit die past bij jouw wensen en mogelijkheden, tegen zo laag mogelijke maandlasten. Dat is het vertrekpunt van het hypotheekadvies van Hypotheek Visie Amsterdam Vijzelstraat. 

Een kijkje binnen bij Hypotheek Visie Amsterdam Vijzelstraat Keizersgracht
Af je nu in Amsterdam wil wonen of er graag weg wil. De adviseur heeft passend advies, en een passend koffiekopje
Binnenkijken: het fleurige interieur op de hoek van de Vijzelstraat en Keizersgracht

Hypotheek Visie gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren