sluiten
Home
Eindhoven

Hypotheekadviseur Eindhoven

Hypotheek Visie Eindhoven

Welkom bij Hypotheek Visie Eindhoven. Je vindt ons aan de Pastoriestraat in de Gildebuurt. De sfeer rondom ons kantoor is net zo gemoedelijk als binnen. Neem plaats in een van onze heerlijke, comfortabele stoelen.

Eindhoven, Lampegat de gekste! Vraag de adviseur voor je persoonlijk hypotheek advies
9,8
Advieskeuze logo

(556 beoordelingen)

4,9 in Google

(155 reviews)
Gudie en Lucas heten je welkom bij Hypotheek Visie Eindhoven

Hypotheek Visie Eindhoven

  • Franchisenemers Lukas Erens en Gudie Kusters en hun team heten je welkom.

  • Hypotheek Visie - al sinds 1992 expert in financiële dienstverlening.

  • Onafhankelijke adviseurs. Wij werken niet met afsluitpremies of provisie vanuit hypotheekverstrekkers.

In ons kantoor in Eindhoven helpen we je graag verder bij het kopen van je woning. Of deze woning nu in Eindhoven ligt of aan de andere kant van het land.

Het eerste kennismakingsgesprek is volledig gratis. Hierin leggen we je uit hoe wij jou kunnen helpen, en beginnen we bij het schetsen van de mogelijkheden binnen jouw financiële situatie. Dat kan overdag, maar ook in de avonduren na het werk op afspraak.

Expat and buying a house in the Netherlands 

Are you an expat? And do you want to buy a house in Eindhoven or somewhere else in the Netherlands? It’s important that you get yourself well prepared before you start looking. Hypotheek Visie’s financial advisor is happy to explain the possibilities and what you need to look out for. Read more about buying a house in the Netherlands >

Erkend hypotheekadviseur
Erkend Financieel adviseur
CFP

Adres

Pastoriestraat 153
5612 EK Eindhoven (Noord-Brabant)

Contact

Openingstijden

Maandag t/m donderdag
08:15 - 20:00

Vrijdag
08:15 - 17:30

Zaterdag
09:00 - 16:00

Buiten kantooruren en op zondag op afspraak

We helpen je graag met persoonlijk advies

Gudie Kusters

Franchisenemer, Financieel Adviseur

Gudie Kusters

Lukas Erens

Franchisenemer, Financieel Adviseur

Lukas Erens

Dennis van den Oord

Financieel Adviseur

Dennis van den Oord

Huub Goosen

Financieel adviseur

Huub Goosen

Niels van Gemert

Assurantie- en Kredietadviseur

Niels van Gemert

Jacqueline Uiterwijk

Managementassistente

Jacqueline Uiterwijk

Kelly Segers

Managementassistente

Kelly Segers

Marieke van Oss

Managementassistente

Marieke van Oss

Sanne Krouwels

Senior Managementassistente

Sanne Krouwels

Hilde Mennen

Administratief Medewerkster

Hilde Mennen

Monique Erkelens

Administratief Medewerkster

Monique Erkelens
Duurhuur

Uitgelicht

Hypotheek voor duurhuurders

Waarom kan ik wel al jaren zonder problemen mijn hoge huur betalen, maar geen hypotheek krijgen? Het is een vraag die veel klanten hebben als ze bij onze hypotheekadviseurs op gesprek komen. Wanneer je maandelijks meer dan een derde van je maandelijkse netto-inkomen uitgeeft aan huur dan ben je een zogenaamde duurhuurder. Om deze groep meer kans te geven op de woningmarkt zijn vijf geldverstrekkers een pilot ‘Duurhuur’ gestart. Je kunt dan onder een aantal voorwaarden nu wel een hypotheek krijgen.

Leer meer over deze pilot >>

Lees meer nieuwsartikelen

Volledig onafhankelijk hypotheekadvies

Wij vergelijken het aanbod van 40 banken en geldverstrekkers

  • Het grootste aanbod en de scherpste prijs
  • Wij krijgen geen afsluitprovisie voor jouw hypotheek
  • 100% aandacht en tijd voor jouw persoonlijke situatie
Bekijk alle 40 banken en geldverstrekkers
Hypotheekverstrekkers

Veelgestelde vragen

Bekijk alle veelgestelde vragen

Actueel

Lees de laatste marktontwikkelingen en onze Hypotheek Visie Blogs over diverse onderwerpen rondom een huis kopen en een hypotheek

Over Hypotheek Visie Eindhoven

Maak kennis met franchisenemer Gudie Kusters

Gudie Kusters runt samen met compagnon Lukas Erens een Hypotheek Visie vestiging in Eindhoven. Een team van 11 medewerkers voorziet klanten iedere dag van gedegen hypotheekadvies. Maak kennis met franchisenemer Gudie Kusters.

Een hypotheek in Eindhoven die bij je past

Heb je plannen om een huis te kopen? Ga dan goed voorbereid op pad. Bij het afsluiten van een hypotheek komt namelijk veel kijken. Het is belangrijk dat je goed wordt geadviseerd over het afsluiten van een hypotheek. Maak voor een onafhankelijk hypotheekadvies een afspraak met Hypotheek Visie Eindhoven.
Wij kijken niet alleen naar de laagste hypotheekrente maar vergelijken ook de voorwaarden, de premie, de manier waarop je aflost en de eventuele risico’s die je loopt. Uiteindelijk gaat het erom dat je een hypotheek afsluit die past bij jouw wensen en mogelijkheden. Dat is het vertrekpunt van ons hypotheekadvies. Onze hypotheekadviseurs zoeken voor jou de hypotheek die het beste bij je past. Nu maar ook in de toekomst.

Hypotheek oversluiten

De hypotheekrente is momenteel nog steeds aan de lage kant. Jij kunt hier misschien wel van profiteren. Als de hypotheekrente lager is dan de rente die je nu betaalt voor je hypotheek, dan kan oversluiten van je hypotheek je financieel voordeel opleveren. De lagere rente zorgt voor lagere maandlasten. Aan het oversluiten van je hypotheek zijn echter kosten verbonden, zoals advieskosten, taxatiekosten- en notariskosten. Ook moet je misschien een boete betalen aan je huidige geldverstrekker. Toch kan het ondanks die extra kosten voordelig zijn om je hypotheek over te sluiten. De kosten en boete kun je vaak binnen een paar jaar terugverdienen, doordat je maandelijks minder gaat betalen voor je hypotheek.

Weten of je hypotheek oversluiten voor jou zinvol is? Maak een afspraak.

Wonen en leven in Eindhoven

Eindhoven bruist! En niet alleen op het gebied van technologie en design. De lichtstad heeft nog veel meer te bieden. Een breed winkelaanbod, leuke restaurants, gezellige kroegjes en terrasjes. Wie houdt van kunst en cultuur kan ook zijn of haar hart ophalen in Eindhoven. In de stad worden veel leuke festivals en evenementen georganiseerd zoals Glow en Dutch Design Week.

Wie wil wonen in Eindhoven kan kiezen uit 7 verschillende stadsdelen met elk hun eigen karakter: Centrum, Woensel-Noord en Woensel-Zuid, Stratum, Tongelre, Strijp en Gestel. Of je nu gaat voor de energieke binnenstad of voor een wijk dichtbij het groen. In Eindhoven vind je het allemaal.

Wil jij graag een huis kopen in Eindhoven? En ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden voor een hypotheek? Voor onafhankelijk hypotheekadvies ben je bij de hypotheekadviseurs van Hypotheek Visie Eindhoven aan het juiste adres. 

Het team in Eindhoven staat voor je klaar voor hypotheekadvies
De ontvangst en werkruimtes voor hypotheekadvies in Eindhoven
binnenkijken: De spreekkamer bied voldoende privacy voor al je hypothecaire vraagstukken

Hypotheek Visie gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren