sluiten
Home
Eindhoven

Hypotheekadviseur Eindhoven

Hypotheek Visie Eindhoven

Welkom bij Hypotheek Visie Eindhoven. Je vindt ons aan de Pastoriestraat in de Gildebuurt. De sfeer rondom ons kantoor is net zo gemoedelijk als binnen. Neem plaats in een van onze heerlijke, comfortabele stoelen. Het eerste gesprek onze hypotheekadviseur is volledig gratis. Hierin leggen we je uit hoe wij jou kunnen helpen, en beginnen we bij het schetsen van de mogelijkheden binnen jouw financiële situatie. Dat kan overdag, maar ook in de avonduren na het werk op afspraak.

9,8
Advieskeuze logo

(1.074 beoordelingen)

4,9 in Google

(173 reviews)

Hypotheek Visie Eindhoven

 • Franchisenemers Lukas Erens en Gudie Kusters en hun team heten je welkom.

 • Hypotheek Visie - al sinds 1992 expert in financiële dienstverlening.

 • Onafhankelijke adviseurs. Wij werken niet met afsluitpremies of provisie vanuit hypotheekverstrekkers.

Expat and buying a house in the Netherlands 

Are you an expat? And do you want to buy a house in Eindhoven or somewhere else in the Netherlands? It’s important that you get yourself well prepared before you start looking. Hypotheek Visie’s financial advisor is happy to explain the possibilities and what you need to look out for. Read more about buying a house in the Netherlands >

Erkend hypotheekadviseur
Erkend Financieel adviseur
CFP

Adres

Pastoriestraat 153
5612 EK Eindhoven (Noord-Brabant)

Contact

Openingstijden

Maandag t/m donderdag
08:15 - 20:00

Vrijdag
08:15 - 17:30

Zaterdag
09:00 - 16:00

Buiten kantooruren en op zondag op afspraak

We helpen je graag met persoonlijk advies

Gudie Kusters

Franchisenemer, Financieel Adviseur

Gudie Kusters

Lukas Erens

Franchisenemer, Financieel Adviseur

Lukas Erens

Dennis van den Oord

Financieel Adviseur

Dennis van den Oord

Huub Goosen

Financieel adviseur

Huub Goosen

Niels van Gemert

Assurantie- en Kredietadviseur

Niels van Gemert

Jacqueline Uiterwijk

Managementassistente

Jacqueline Uiterwijk

Kelly Segers

Managementassistente

Kelly Segers

Marieke van Oss

Managementassistente

Marieke van Oss

Sanne Krouwels

Senior Managementassistente

Sanne Krouwels

Hilde Mennen

Administratief Medewerkster

Hilde Mennen

Monique Erkelens

Administratief Medewerkster

Monique Erkelens
marktontwikkelingen hypotheek cijfers

Uitgelicht

Minder hypotheekaanvragen, meenemen hypotheek toegenomen

De invloed van de stijgende hypotheekrente is duidelijk merkbaar in de hypotheekmarkt. Hypotheek Visie informeert je over de recente ontwikkelingen in deze markt en presenteert de woningmarktcijfers van het eerste kwartaal van dit jaar, die afkomstig zijn van het Hypotheken Data Netwerk. Hierdoor krijg je inzicht in de actuele stand van zaken.

Leer meer

Lees meer nieuwsartikelen

Volledig onafhankelijk hypotheekadvies

Wij vergelijken het aanbod van 40 banken en geldverstrekkers

 • Het grootste aanbod en de scherpste prijs
 • Wij krijgen geen afsluitprovisie voor jouw hypotheek
 • 100% aandacht en tijd voor jouw persoonlijke situatie
Bekijk alle 40 banken en geldverstrekkers
Hypotheekverstrekkers

Veelgestelde vragen

Bekijk alle veelgestelde vragen

Actueel

Lees de laatste marktontwikkelingen en onze Hypotheek Visie Blogs over diverse onderwerpen rondom een huis kopen en een hypotheek

  Starters: de situatie in Eindhoven

  Op zoek naar een hypotheek als starter in Eindhoven? Bij Hypotheek Visie Eindhoven ben je aan het juiste adres. Onze adviseurs zijn op de hoogte van alle mogelijkheden en kunnen je helpen bij het vinden van de juiste hypotheek voor jouw situatie. Wist je dat sommige gemeenten startersleningen aanbieden? Ook daarover informeren wij je graag. Bereken je maximale hypotheek eenvoudig online en maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek bij Hypotheek Visie Eindhoven.

  Wonen en leven in Eindhoven

  Eindhoven bruist! En niet alleen op het gebied van technologie en design. De lichtstad heeft nog veel meer te bieden. Een breed winkelaanbod, leuke restaurants, gezellige kroegjes en terrasjes. Wie houdt van kunst en cultuur kan ook zijn of haar hart ophalen in Eindhoven. In de stad worden veel leuke festivals en evenementen georganiseerd zoals Glow en Dutch Design Week.

  Wie wil wonen in Eindhoven kan kiezen uit 7 verschillende stadsdelen met elk hun eigen karakter: Centrum, Woensel-Noord en Woensel-Zuid, Stratum, Tongelre, Strijp en Gestel. Of je nu gaat voor de energieke binnenstad of voor een wijk dichtbij het groen. In Eindhoven vind je het allemaal.

  Wil jij graag een huis kopen in Eindhoven? En ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden voor een hypotheek? Voor onafhankelijk hypotheekadvies ben je bij de hypotheekadviseurs van Hypotheek Visie Eindhoven aan het juiste adres.

  Een hypotheek in Eindhoven die bij je past

  Heb je plannen om een huis te kopen? Ga dan goed voorbereid op pad. Bij het afsluiten van een hypotheek komt namelijk veel kijken. Het is belangrijk dat je goed wordt geadviseerd over het afsluiten van een hypotheek. Maak voor een onafhankelijk hypotheekadvies een afspraak met Hypotheek Visie Eindhoven.
  Wij kijken niet alleen naar de laagste hypotheekrente maar vergelijken ook de voorwaarden, de premie, de manier waarop je aflost en de eventuele risico’s die je loopt. Uiteindelijk gaat het erom dat je een hypotheek afsluit die past bij jouw wensen en mogelijkheden. Dat is het vertrekpunt van ons hypotheekadvies. Onze hypotheekadviseurs zoeken voor jou de hypotheek die het beste bij je past. Nu maar ook in de toekomst.

  Maak kennis met franchisenemer Gudie Kusters

  Gudie Kusters runt samen met compagnon Lukas Erens een Hypotheek Visie vestiging in Eindhoven. Een team van 11 medewerkers voorziet klanten iedere dag van gedegen hypotheekadvies. Maak kennis met franchisenemer Gudie Kusters.

  Team Hypotheek Visie Eindhoven
  Hypotheekadvies in Eindhoven
  Hypotheek bij vestiging Eindhoven

  Hypotheek Visie gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

  Accepteren