sluiten
Home
Eindhoven

Hypotheekadviseur Eindhoven

Hypotheek Visie Eindhoven

Welkom bij Hypotheek Visie Eindhoven. Je vindt ons aan de Pastoriestraat in de Gildebuurt. De sfeer rondom ons kantoor is net zo gemoedelijk als binnen. Neem plaats in een van onze heerlijke, comfortabele stoelen. Het eerste gesprek onze hypotheekadviseur is volledig gratis. Hierin leggen we je uit hoe wij jou kunnen helpen, en beginnen we bij het schetsen van de mogelijkheden binnen jouw financiële situatie. Dat kan overdag, maar ook in de avonduren na het werk op afspraak.

Maak een vrijblijvende afspraak

Op werkdagen bellen we vaak binnen 4 uur al terug

Bel voor vragen: 040 - 248 22 11
Jouw hypotheek in Eindhoven

4,8 in Google

Hypotheek Visie Eindhoven

 • Franchisenemers Lukas Erens en Gudie Kusters en hun team heten je welkom.

 • Hypotheek Visie - al sinds 1992 expert in financiële dienstverlening.

 • Onafhankelijke adviseurs. Wij werken niet met afsluitpremies of provisie vanuit hypotheekverstrekkers.

Expat and buying a house in the Netherlands 

Are you an expat? And do you want to buy a house in Eindhoven or somewhere else in the Netherlands? It’s important that you get yourself well prepared before you start looking. Hypotheek Visie’s financial advisor is happy to explain the possibilities and what you need to look out for. Read more about buying a house in the Netherlands >

Erkend hypotheekadviseur
Erkend Financieel adviseur
CFP

Adres

Pastoriestraat 153
5612 EK Eindhoven (Noord-Brabant)

Openingstijden

Maandag t/m donderdag
08:15 - 20:00

Vrijdag
08:15 - 17:30

Zaterdag
09:00 - 16:00

Buiten kantooruren en op zondag op afspraak

We helpen je graag met persoonlijk advies

Gudie Kusters

Franchisenemer, Hypotheek Adviseur

Gudie Kusters

Lukas Erens

Franchisenemer, Hypotheek Adviseur

Lukas Erens

Dennis van den Oord

Financieel Adviseur

Dennis van den Oord

Huub Goosen

Financieel Adviseur

Huub Goosen

Niels van Gemert

Assurantie- en Kredietadviseur

Niels van Gemert

Hilde Mennen

Management Assistente

Hilde Mennen

Kelly Segers

Senior Commercieel Assistente

Kelly Segers

Sanne Krouwels

Senior Commercieel Assistente

Sanne Krouwels

Monique Erkelens

Administratief Medewerkster

Monique Erkelens

Zara van Rooij

Administratief Medewerkster

Zara van Rooij

Uitgelicht

Nieuw van Hypotheek Visie: HypotheekBox

Bij het afsluiten van een hypotheek komt een heleboel kijken. Het is voor iedereen een spannend proces, waarin het soms overweldigend kan zijn om het overzicht te bewaren. Om die reden introduceert Hypotheek Visie de nieuwe app HypotheekBox. HypotheekBox helpt jou om het overzicht te bewaren. Door middel van een handig Dashboard, en signalen wanneer het nodig is, weet jij precies wanneer er wat van je wordt verwacht.

Meer weten?

Lees meer nieuwsartikelen

Volledig onafhankelijk hypotheekadvies

Wij vergelijken het aanbod van 40 banken en geldverstrekkers

 • Het grootste aanbod en de scherpste prijs
 • Wij krijgen geen afsluitprovisie voor jouw hypotheek
 • 100% aandacht en tijd voor jouw persoonlijke situatie
Hypotheekverstrekkers
Bekijk alle 40 banken en geldverstrekkers

Veelgestelde vragen

Bekijk alle veelgestelde vragen

Actueel

Lees de laatste marktontwikkelingen en onze Hypotheek Visie Blogs over diverse onderwerpen rondom een huis kopen en een hypotheek

Vacatures voor vestiging Eindhoven

Schade Adviseur Eindhoven

Aanspreekpunt voor onze klanten met betrekking tot schadeverzekeringen. Altijd een luisterend oor bieden, de wensen en behoeften van de klant analyseren en op basis hiervan een concreet advies uitbrengen. Daarin herken jij jezelf als onze nieuwe schade adviseur voor de vestigingen Eindhoven en Veldhoven. Met jouw drive en inlevingsvermogen weet je klanten voor je te winnen en help je bij het uitbreiden en vergroten van onze bestaande schade-portefeuille.

Locatie: Eindhoven

Aantal uur: 32 - 40 uur per week

Opleidingsniveau: WFT Basis

Geplaatst op: 7 juni 2024

Administratief Secretarieel Medewerker Eindhoven

Hypotheek Visie heeft een uitdagende functie voor een Administratief Secretarieel Medewerker in ons kantoor in Eindhoven

Locatie: Eindhoven

Aantal uur: 32 - 40

Opleidingsniveau: MBO-4 of hoger

Geplaatst op: 24 juni 2024

  Starters: de situatie in Eindhoven

  Op zoek naar een hypotheek als starter in Eindhoven? Bij Hypotheek Visie Eindhoven ben je aan het juiste adres. Onze adviseurs zijn op de hoogte van alle mogelijkheden en kunnen je helpen bij het vinden van de juiste hypotheek voor jouw situatie. Wist je dat sommige gemeenten startersleningen aanbieden? Ook daarover informeren wij je graag. Bereken je maximale hypotheek eenvoudig online en maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek bij Hypotheek Visie Eindhoven.

  Verduurzamen

  Het wordt steeds interessanter om je woning te verduurzamen en dit is niet alleen beter voor het milieu, maar uiteindelijk ook voor je portemonnee. Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden, maar heb je geen idee waar te beginnen? Dan staan ‘De Energiebespaarders’ voor je klaar. Je hoeft je niet meer te verdiepen in de techniek en geen verschillende aanbieders te vergelijken. Ze komen bij je aan huis om alle mogelijkheden te bespreken die je later aangeleverd krijgt in een persoonlijk verduurzaamrapport. Wat moet je hiervoor doen? Maak een gratis én vrijblijvende afspraak en tijdens dit gesprek bekijken we de mogelijkheden om een eventueel bouwdepot in de hypotheek op te nemen. Vervolgens kunnen we, indien gewenst, de opdracht bij De Energiebespaarders uitzetten zodat ze bij je langs kunnen komen. De afspraak met De Energiebespaarders inclusief het verduurzaamrapport ter waarde van €189,- wordt volledig door ons vergoed!

  Overwaarde

  Overwaarde is simpelweg geld dat in de stenen van je woning zit. Je woning is door de jaren heen meer waard geworden dan het bedrag dat nog aan hypotheek open staat. Als je de woning zou verkopen houd je er een flinke som geld aan over, maar wat nu als je helemaal niet wilt verhuizen. Wat kun je dan met deze overwaarde? De overwaarde kun je bijvoorbeeld op je spaarrekening laten storten als financiële buffer voor je pensioen. Maar je kunt het geld ook besteden aan onder andere een verbouwing, verduurzamende maatregelen, een nieuwe auto of een schenking aan je kinderen. Benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor jou? Maak dan gratis en vrijblijvend een afspraak!

  Hypotheek meeverhuizen

  Een ander huis, dus een nieuwe hypotheek? Nee, dat hoeft niet. Heb je een gunstige rente, maar ben je niet meer zo enthousiast over je huidige woning? Wellicht is het interessant om te verhuizen en je huidige hypotheek en rentestanden mee te verhuizen. Kan dit zo maar? De voorwaarden hiervoor zijn bij elke geldverstrekker verschillend. Daarom is het belangrijk om altijd onderzoek te doen naar de voorwaarden bij jouw geldverstrekker. Wij bekijken uiteraard graag voor je welke voorwaarden jouw geldverstrekker heeft!

  Verhuurhypotheek

  Geld op je spaarrekening levert nauwelijks wat op. Vraag je jezelf wel eens af hoe je hier meer rendement op kunt krijgen? Misschien is het kopen van een huis om deze te verhuren wel een optie? De financiering hiervoor is niet hetzelfde als een reguliere hypotheek. Een verhuurhypotheek is duurder, omdat geldverstrekkers een opslag rekenen bovenop de hypotheekrente. Met een verhuurhypotheek kun je 50 tot 90% van de waarde van de woning lenen, afhankelijk van de geldverstrekker. De waarde van de woning is de waarde in verhuurde staat. Deze is een stuk lager dan de waarde als de woning niet wordt verhuurd. Hou er dus rekening mee dat je altijd eigen geld moet inleggen bij de aankoop van een woning voor de verhuur.

  Wat kost hypotheekadvies bij deze vestiging?

  Prijzen over de kosten van hypotheekadvies, risico's afdekken en vermogensopbouw vind je hier.

  Nieuwbouwwijken

  Geen interesse in een bestaande woning? Maar liever een woning helemaal naar je eigen smaak? Het kopen van een nieuwbouwhuis is dan wellicht de oplossing! Het kopen van een nieuwbouwhuis verloopt echter net iets anders dan het kopen van een bestaande woning. Je tekent namelijk geen koopcontract, maar een koop- aannemingsovereenkomst en daarnaast krijg je te maken met bouwrente, een bouwdepot en sluit je een hypotheek af voor een woning die nog (deels) gebouwd moet worden. Voor veel nieuwbouwprojecten is het van belang een financiële check aan te leveren bij het inschrijven. Een financiële check is een document waaruit blijkt dat je een woning kunt betalen. Deze moet door een erkend financieel adviseur opgemaakt en onderbouwd worden op basis van je inkomen. Benieuwd wat voor jou haalbaar is? Wij bekijken graag de mogelijkheden!

  Team Hypotheek Visie Eindhoven
  Hypotheekadvies in Eindhoven
  Hypotheek bij vestiging Eindhoven