sluiten
Home
Hypotheekadvies in Utrecht

Hypotheekadviseur Hypotheekadvies in Utrecht

Hypotheekadvies in Utrecht

Wil je een huis kopen in Utrecht? Dan is het verstandig om goed voorbereid op pad te gaan. De hypotheekadviseurs van Hypotheek Visie in Utrecht helpen je graag bij het inzichtelijk maken van je financiële mogelijkheden.

67 vestigingen

Altijd bij jou in de buurt

Persoonlijk advies

We helpen je in begrijpelijke taal

40+ Hypotheekverstrekkers

Grootste aanbod en de scherpste prijs

Vestigingen Hypotheek Visie in Utrecht

Hypotheekadvies aan Smakkelaarshoek 18_5

Hypotheekadvies aan Seinedreef 102

Hypotheekadvies aan Reykjavikstraat 1

Utrecht Binnenstad

Utrecht Overvecht

Utrecht Leidsche Rijn

Bekijk vestiging →

Bekijk vestiging →

Bekijk vestiging →

Je eerste huis kopen in Utrecht

Voor het eerst een huis kopen is leuk maar ook wel spannend. Er is veel geld mee gemoeid. Waarschijnlijk heb je veel vragen. Hoeveel kan ik lenen? Waar moet ik allemaal op letten? In het grote doolhof wijzen de hypotheekadviseurs van Hypotheek Visie in Utrecht je graag de weg.

Hoeveel kun je lenen?

Voordat je start met je zoektocht is het eerst verstandig om te weten hoeveel je kunt lenen. Via onze rekentool kun je je maximale hypotheek berekenen. De berekening geeft een indicatie. Wil je liever nog meer inzicht verkrijgen in jouw persoonlijke situatie? Een adviseur van Hypotheek Visie in Utrecht maakt dit graag voor je inzichtelijk.

Hypotheekadvies Utrecht

Op verschillende momenten in je leven kun je hypotheekadvies nodig hebben. Niet alleen bij het kopen van je eerste huis. Maar ook als je wilt verhuizen naar een ander koopwoning, als je verbouwplannen hebt of als je wilt besparen op je maandlasten. De hypotheekadviseurs van Hypotheek Visie in Utrecht helpen je graag bij het in kaart brengen van jouw mogelijkheden. Ook bij minder leuke gebeurtenissen als een scheiding of het overlijden van je partner kun je voor hypotheekadvies bij ons terecht.

Onafhankelijk financieel advies

Hypotheek Visie is onafhankelijk. We werken samen met nagenoeg alle banken en geldverstrekkers in Nederland. Het financieel advies van Hypotheek Visie gaat verder dan kijken naar welke banken en geldverstrekker de hypotheek met de laagste rente biedt. Onze financieel adviseurs vergelijken de premies, rentes en voorwaarden. Ze lezen de kleine lettertjes en we wegen alle voor- en nadelen zorgvuldig tegen elkaar af. Het eindresultaat van ons advies? Een hypotheek die past bij je wensen en mogelijkheden

Hypotheekgesprek Utrecht

Bij de meeste hypotheekadviseurs is het mogelijk ook een vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen. Het is verstandig om adviseurs te vergelijken en na te gaan of je een goede klik hebt met de adviseur. Net zoals je op zoek bent naar de klik met een woning die je zoekt.
Tijdens het eerste hypotheekgesprek staat de hypotheekadviseur stil bij jouw wensen en mogelijkheden. Een adviseur zal ook vragen naar je toekomstplannen. Een hypotheek moet ook betaalbaar blijven als je bijvoorbeeld in de toekomst minder wilt gaan werken. 
De adviseurs van Hypotheek Visie helpen je graag verder. Bij ons zijn aan het eerste gesprek geen kosten verbonden.

Waarom Hypotheek Visie Utrecht

  • Persoonlijk hypotheekadvies

  • Een hypotheek die past bij jouw wensen en mogelijkheden tegen een zo laag mogelijke maandlast

  • 100% onafhankelijk, we vergelijken meer dan 40 aanbieders

  • Deskundige en gediplomeerde adviseurs

  • Afspraak in de avond mogelijk

Wonen en leven in Utrecht

De stad waar de Domtoren de skyline domineert. We hebben het natuurlijk over Utrecht. De hoofdstad van de gelijknamige provincie. Utrecht heeft ook de titel studentenstad, dankzij de diverse hogescholen en universiteiten die de stad rijk is. Veel studenten blijven er na hun studie werken en wonen. En dat is ook niet zo verwonderlijk. De centrale ligging, het historische karakter, de levendigheid en de natuurgebieden direct in de buurt, maken het een aantrekkelijke stad.
Maar niet alleen voor studenten en net afgestudeerden biedt de stad voldoende mogelijkheden. Wijken als Leidsche Rijn en Vleuten-De Meern zijn onder andere aantrekkelijk voor jonge gezinnen. Utrecht kent nog meer leuke wijken als Oog in Al, Tuindorp en Wittevrouwen. Welke woonwens je ook hebt, Utrecht biedt voor elk wat wils.

Afspraak Hypotheek Visie Utrecht

Wil jij graag een huis kopen in Utrecht of omgeving? En ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden voor een hypotheek? Voor onafhankelijk advies ben je bij een van de vestigingen van Hypotheek Visie in Utrecht aan het juiste adres.

Hypotheek Visie gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren