sluiten
Home
Lelystad

Hypotheekadviseur Lelystad

Hypotheekadvies bij Hypotheek Visie Lelystad

Welkom bij Hypotheek Visie in Lelystad. Je vindt ons in aan de Middenweg, randje centrum, in een mooie nieuwe vestiging met stalen deuren. Onze interieur is strak modern en we zijn verliefd op onze mooie vloer. We kijken graag met je mee om te kijken welke hypotheek het beste bij jou past. Het eerste hypotheekgesprek is bij ons altijd gratis.

Maak een vrijblijvende afspraak

Op werkdagen bellen we vaak binnen 4 uur al terug

Bel voor vragen: 0320 - 78 30 90
Hypotheek Lelystad

4,6 in Google

Hypotheek Visie Lelystad

 • Franchisenemer Peter Vellinga en zijn team heten je welkom.

 • Hypotheek Visie is al sinds 1992 expert in financiële dienstverlening.

 • Onafhankelijke adviseurs. Wij werken niet met afsluitpremies of provisie vanuit hypotheekverstrekkers.

In ons kantoor in Lelystad helpen we je graag verder bij het kopen van je woning. Of deze woning nu in Lelystad ligt of aan de andere kant van het land.

Het eerste kennismakingsgesprek is volledig gratis. Hierin leggen we je uit hoe wij jou kunnen helpen en beginnen we bij het schetsen van de mogelijkheden binnen jouw financiële situatie. Dat kan overdag, maar ook in de avonduren na het werk op afspraak.

Erkend hypotheekadviseur
Erkend Financieel adviseur

Adres

Middenweg 15
8232 JT Lelystad (Flevoland)

Contact

Openingstijden

Maandag
09:00 - 17:00

Dinsdag t/m donderdag
09:00 - 21:00

Vrijdag
09:00 - 17:00

Zaterdag
09:00 - 15:00

* in avonduren op dinsdag en woensdag op afspraak

Wij helpen je graag met persoonlijk advies

Peter Vellinga

Franchisenemer, Erkend Hypotheekadviseur

Peter Vellinga

Nico Voshol

Adviseur Schadeverzekeringen

Nico Voshol

Ruud van Veen

Adviseur

Evelien van Roekel

Managementassistente

Evelien van Roekel

Marjorie Benschop

Managementassistente

Marjorie Benschop

Uitgelicht

Nieuw van Hypotheek Visie: HypotheekBox

Bij het afsluiten van een hypotheek komt een heleboel kijken. Het is voor iedereen een spannend proces, waarin het soms overweldigend kan zijn om het overzicht te bewaren. Om die reden introduceert Hypotheek Visie de nieuwe app HypotheekBox. HypotheekBox helpt jou om het overzicht te bewaren. Door middel van een handig Dashboard, en signalen wanneer het nodig is, weet jij precies wanneer er wat van je wordt verwacht.

Meer weten?

Lees meer nieuwsartikelen

Volledig onafhankelijk hypotheekadvies

Wij vergelijken het aanbod van 40 banken en geldverstrekkers

 • Het grootste aanbod en de scherpste prijs
 • Wij krijgen geen afsluitprovisie voor jouw hypotheek
 • 100% aandacht en tijd voor jouw persoonlijke situatie
Hypotheekverstrekkers
Bekijk alle 40 banken en geldverstrekkers

Hulp bij het vinden van een huis?

Ben je nog op zoek naar je droomwoning? We helpen je graag bij je zoektocht. Als we je droomwoning gevonden hebben, gaan we samen aan de slag om de kansen te vergroten dat jouw bod wordt geaccepteerd. Als dat zo is, sluiten we de meest passende hypotheek voor jou af. Zo heb je het gehele aankoopproces onder één dak. Wel zo gemakkelijk.

Een afspraak maken Meer weten over onze aankoopbegeleiding?

Veelgestelde vragen

Bekijk alle veelgestelde vragen

Actueel

Lees de laatste marktontwikkelingen en onze Hypotheek Visie Blogs over diverse onderwerpen rondom een huis kopen en een hypotheek

  Lelystad voor starters

  Als starter op de huizenmarkt kan het lastig zijn om een hypotheek te krijgen. Gelukkig bieden sommige gemeentes een starterslening aan en wij helpen je graag om te bekijken of jouw gemeente deze ook aanbiedt. Bovendien kan het in veel situaties voordelig zijn om van huur naar koop te gaan, wat je ook nog eens meer vrijheid geeft in het inrichten van je eigen huis. Wij helpen je bij het vinden van een hypotheek die past bij jouw situatie en denken met je mee over eventuele andere belangrijke zaken zoals bijvoorbeeld energiebesparende maatregelen.

  Overwaarde op je woning in Lelystad

  De overwaarde van je woning is de marktwaarde minus de huidige hypotheekschuld. De huizenprijzen in Lelystad zijn de afgelopen jaren sterk gestegen. Als je je huis voor een deel hebt afbetaald, heb je waarschijnlijk een aanzienlijke overwaarde opgebouwd. Deze overwaarde kun je benutten voor diverse doeleinden, zoals investeren in verduurzaming van je woning of voor consumptieve uitgaven. Wil je weten welke mogelijkheden er zijn? Maak dan vrijblijvend een afspraak met Hypotheek Visie Lelystad. We bekijken graag samen met jou de mogelijkheden.

  Verduurzamen: een slimme keuze

  Ben je van plan om je woning in Lelystad te verduurzamen? Dit biedt verschillende voordelen. Door bijvoorbeeld het plaatsen van zonnepanelen, een warmtepomp of isolatie kun je jouw energieverbruik verminderen, wat vaak leidt tot een verlaging van je maandlasten. Bovendien geven veel geldverstrekkers een rentekorting als je woning naar energielabel A of B gaat. Wil je meer weten over de mogelijkheden om je woning te verduurzamen? Neem dan vrijblijvend contact op met Hypotheek Visie Lelystad.

  Hypotheek meenemen

  Ga je een nieuwe woning kopen in Lelystad, maar heb je momenteel een hypotheek met gunstige voorwaarden? Dan kan het interessant zijn om je rente en hypotheekvoorwaarden mee te nemen naar je nieuwe woning. Veel geldverstrekkers hebben hiervoor een verhuisregeling. Het is verstandig om je goed te laten adviseren door een expert. Bij Hypotheek Visie Lelystad hebben we veel ervaring met het meeverhuizen van hypotheken. Maak vrijblijvend een afspraak met ons, dan bespreken we samen jouw mogelijkheden.

  Verhuurhypotheek: investeren in vastgoed

  Ben je geïnteresseerd in het investeren in vastgoed in Lelystad? Onze adviseurs kunnen je alles vertellen over het afsluiten van een vastgoed hypotheek en waar je op moet letten bij het financieren van verhuurde objecten. Zo is het bijvoorbeeld belangrijk om te weten dat een vastgoedbank meestal tussen de 50% en 90% wil financieren en dat je het overige gedeelte uit eigen middelen moet betalen. Maak snel een afspraak met onze adviseurs om je opties te bespreken.

  Wonen en leven in Lelystad

  Lelystad. Hoofdstad van Flevoland. Stad van Bataviastad. Maar Lelystad is meer dan dat. Een stad met ruimte en toch een stedelijk karakter. Dat maakt Lelystad een fijne plek om te wonen. Dit komt ook mede door de ligging. Je bent toch zo in Amsterdam of Utrecht.

  Maar Lelystad zelf biedt ook genoeg vertier. De stad kent verschillende winkelcentra zoals het Stadhart, Lelycentre en niet te vergeten Bataviastad. Je kunt er goed lunchen of dineren in het centrum of aan het water. En op woonboulevard Palazzo vind je de laatste woontrends.

  Wie houdt van wandelen door het groen of langs het water kan in Lelystad zijn of haar hart ophalen. Vogels spotten op de Marker Wadden, bijzondere dieren bekijken in een natuurlijke omgeving in Natuurpark Lelystad of de Oostvaarderplassen ontdekken.

  Hypotheek oversluiten

  Als de huidige hypotheekrente lager is dan de rente die je nu betaalt voor je hypotheek, dan kan oversluiten van je hypotheek je financieel voordeel opleveren. We zien dit bij Hypotheek Visie Lelystad erg vaak. De lagere rente zorgt voor lagere maandlasten. Aan het oversluiten van je hypotheek zijn echter kosten verbonden, zoals advieskosten, taxatiekosten- en notariskosten. Ook moet je misschien een boete betalen aan je huidige geldverstrekker.

  Toch kan het ondanks die extra kosten voordelig zijn om je hypotheek over te sluiten. De kosten en boete kun je vaak binnen een paar jaar terugverdienen, doordat je maandelijks minder gaat betalen voor je hypotheek.

  We denken bij Hypotheek Visie Lelystad graag met je mee. Weten of je hypotheek oversluiten voor jou zinvol is? Maak een afspraak.

  Huis kopen in Lelystad

  Wil jij graag een huis kopen in Lelystad? En ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden en naar wat er allemaal bij het afsluiten van een hypotheek komt kijken?

  Maak dan een afspraak met Hypotheek Visie Lelystad.

  Wat kost hypotheekadvies bij deze vestiging?

  Prijzen over de kosten van hypotheekadvies, risico's afdekken en vermogensopbouw vind je hier.

  Huis kopen in Lelystad
  Wonen in Lelystad
  Hypotheekadvies Lelystad