sluiten
Home
Lelystad

Hypotheekadviseur Lelystad

Hypotheekadvies bij Hypotheek Visie Lelystad

Welkom bij Hypotheek Visie in Lelystad. Je vindt ons in aan de Middenweg, randje centrum, in een mooie nieuwe vestiging met stalen deuren. Onze interieur is strak modern en we zijn verliefd op onze mooie vloer. We kijken graag met je mee om te kijken welke hypotheek het beste bij jou past. Het eerste hypotheekgesprek is bij ons altijd gratis.

Hypotheek Lelystad
9,5
Advieskeuze logo

(18 beoordelingen)

5,0 in Google

(7 reviews)
Hypotheekadviseur in Lelystad

Hypotheek Visie Lelystad

  • Franchisenemer Peter Vellinga en zijn team heten je welkom.

  • Hypotheek Visie is al sinds 1992 expert in financiële dienstverlening.

  • Onafhankelijke adviseurs. Wij werken niet met afsluitpremies of provisie vanuit hypotheekverstrekkers.

In ons kantoor in Lelystad helpen we je graag verder bij het kopen van je woning. Of deze woning nu in Lelystad ligt of aan de andere kant van het land.

Het eerste kennismakingsgesprek is volledig gratis. Hierin leggen we je uit hoe wij jou kunnen helpen en beginnen we bij het schetsen van de mogelijkheden binnen jouw financiële situatie. Dat kan overdag, maar ook in de avonduren na het werk op afspraak.

Erkend hypotheekadviseur
Erkend Financieel adviseur

Adres

Middenweg 15
8232 JT Lelystad (Flevoland)

Contact

Openingstijden

Maandag
09:00 - 17:00

Dinsdag t/m donderdag
09:00 - 21:00

Vrijdag
09:00 - 17:00

Zaterdag
09:00 - 15:00

* in avonduren op dinsdag en woensdag op afspraak

Wij helpen je graag met persoonlijk advies

Peter Vellinga

Franchisenemer, Erkend Hypotheekadviseur

Peter Vellinga

Erwin Smeink

Adviseur

Erwin Smeink

Nico Voshol

Adviseur Schadeverzekeringen

Nico Voshol

Ruud van Veen

Adviseur

Ruud van Veen

Evelien van Roekel

Managementassistente

Evelien van Roekel

Marjorie Benschop

Managementassistente

Marjorie Benschop
Duurhuur

Uitgelicht

Hypotheek voor duurhuurders

Waarom kan ik wel al jaren zonder problemen mijn hoge huur betalen, maar geen hypotheek krijgen? Het is een vraag die veel klanten hebben als ze bij onze hypotheekadviseurs op gesprek komen. Wanneer je maandelijks meer dan een derde van je maandelijkse netto-inkomen uitgeeft aan huur dan ben je een zogenaamde duurhuurder. Om deze groep meer kans te geven op de woningmarkt zijn vijf geldverstrekkers een pilot ‘Duurhuur’ gestart. Je kunt dan onder een aantal voorwaarden nu wel een hypotheek krijgen.

Leer meer over deze pilot >>

Lees meer nieuwsartikelen

Volledig onafhankelijk hypotheekadvies

Wij vergelijken het aanbod van 40 banken en geldverstrekkers

  • Het grootste aanbod en de scherpste prijs
  • Wij krijgen geen afsluitprovisie voor jouw hypotheek
  • 100% aandacht en tijd voor jouw persoonlijke situatie
Bekijk alle 40 banken en geldverstrekkers
Hypotheekverstrekkers

Veelgestelde vragen

Bekijk alle veelgestelde vragen

Actueel

Lees de laatste marktontwikkelingen en onze Hypotheek Visie Blogs over diverse onderwerpen rondom een huis kopen en een hypotheek

Wonen en leven in Lelystad

Lelystad. Hoofdstad van Flevoland. Stad van Bataviastad. Maar Lelystad is meer dan dat. Een stad met ruimte en toch een stedelijk karakter. Dat maakt Lelystad een fijne plek om te wonen. Dit komt ook mede door de ligging. Je bent toch zo in Amsterdam of Utrecht.

Maar Lelystad zelf biedt ook genoeg vertier. De stad kent verschillende winkelcentra zoals het Stadhart, Lelycentre en niet te vergeten Bataviastad. Je kunt er goed lunchen of dineren in het centrum of aan het water. En op woonboulevard Palazzo vind je de laatste woontrends.

Wie houdt van wandelen door het groen of langs het water kan in Lelystad zijn of haar hart ophalen. Vogels spotten op de Marker Wadden, bijzondere dieren bekijken in een natuurlijke omgeving in Natuurpark Lelystad of de Oostvaarderplassen ontdekken.

Hypotheek oversluiten

Als de huidige hypotheekrente lager is dan de rente die je nu betaalt voor je hypotheek, dan kan oversluiten van je hypotheek je financieel voordeel opleveren. We zien dit bij Hypotheek Visie Lelystad erg vaak. De lagere rente zorgt voor lagere maandlasten. Aan het oversluiten van je hypotheek zijn echter kosten verbonden, zoals advieskosten, taxatiekosten- en notariskosten. Ook moet je misschien een boete betalen aan je huidige geldverstrekker.

Toch kan het ondanks die extra kosten voordelig zijn om je hypotheek over te sluiten. De kosten en boete kun je vaak binnen een paar jaar terugverdienen, doordat je maandelijks minder gaat betalen voor je hypotheek.

We denken bij Hypotheek Visie Lelystad graag met je mee. Weten of je hypotheek oversluiten voor jou zinvol is? Maak een afspraak.

Huis kopen in Lelystad

Wil jij graag een huis kopen in Lelystad? En ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden en naar wat er allemaal bij het afsluiten van een hypotheek komt kijken?

Maak dan een afspraak met Hypotheek Visie Lelystad.

Huis kopen in Lelystad
Wonen in Lelystad
Hypotheekadvies Lelystad

Hypotheek Visie gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren