sluiten

Samenwerking Edit B.V.

Wie aan energiebesparende maatregelen denkt, denkt vaak meteen aan zonnepanelen. Bij veel woningen, en in veel situaties, zijn zonnepanelen een uitstekende maatregel om je huis te verduurzamen. Om deze reden zijn we gestart met een samenwerking met Edit B.V. Dé expert op het gebied van duurzame en energiebesparende oplossingen.

Waarom Edit B.V.?

Edit B.V. is, met 20 jaar branche-ervaring, een betrouwbaar partner voor energiebesparende maatregelen. Je zonnepanelen worden gegarandeerd binnen 2 maanden na opdracht bevestiging gemonteerd. Daarnaast zijn de montages vaak binnen één dag afgerond, zodat je niet dagenlang een kraan voor je woning hebt staan. Door je verduurzamingsproces onder te brengen bij Edit B.V. en Hypotheek Visie, profiteer je van korte lijntjes en zekerheid van de handigste financiering. Dit kan in veel gevallen je terugverdientijd verkleinen.

De zonnepanelen van Edit B.V. hebben 20 jaar fabrieksgarantie en worden geïnstalleerd door deskundige, NEN1010-gecertificeerde monteurs.

Ga voor meer informatie naar Edit BV.

Gratis toegang tot solarplatform

Gratis toegang tot de Solar Edge Monitoring app. Zo zorg je dat je altijd op de hoogte bent van de opbrengsten van je zonnepanelen.

Terugverdientijd

De gemiddelde terugverdientijd van zonnepanelen is i.c.m. een hypotheek minder dan vier jaar.

Actieve monitoring

Actieve monitoring en storing service. Wanneer een paneel niet goed functioneert krijgt EDIT B.V. hiervan een melding. De service afdeling plant direct een afspraak met jou in om het probleem te verhelpen.