sluiten
Home Actueel
Een gezonde hypotheek
Blog

Een gezonde hypotheek

Afhaalmaaltijd. Waar denk jij dan aan? Ik aan de zondagavond. Meestal hebben wij thuis dan geen zin om te koken en halen we een maaltijd af. Lekker makkelijk en snel, maar vaak ook iets ongezonds. Onlangs las ik een artikel over een Take Away hypotheek. Zeven dagen per week en ook in de avonduren binnenstappen en een uurtje later met een hypotheekaanbod naar buiten. Uiteraard voor een hele lage prijs. Ook dan denk ik aan iets ongezonds.

Laatst gewijzigd

donderdag 8 februari 2018

Het concept is met name gericht op de starters in de woningmarkt, de zogenaamde millennial. Een laagdrempelige, relaxte en hippe omgeving waar je kunt genieten van een goede bak koffie en ook hypotheekadvies kunt krijgen. Het klinkt heel simpel en makkelijk, maar een hypotheekaanvraag is een serieus proces waar veel bij komt kijken en waar de nodige tijd en aandacht in gaat zitten. Een gezonde en voedzame hypotheek kan niet zomaar worden afgehaald.

Ik ben zeker voor het laagdrempelig maken van het financieel advies en ben als adviseur ook in de avonduren voor klanten beschikbaar. Maar ik denk niet dat je even snel een hypotheek kunt afhalen. Ik probeer het voor klanten “relax” te maken door me goed voor te bereiden.

Hoe meer informatie ik al op voorhand kan ontvangen, hoe beter het adviesgesprek gaat. Door een goede voorbereiding kan ik gericht en helder antwoord geven op de vragen en weet de klant ook beter welke vragen hij nog moet stellen. Een hypotheek is een verbintenis voor een lange termijn en beslissingen daarover moeten niet worden genomen voordat de bodem van het kopje koffie in zicht is.

Mijn partner is chefkok (heb ik even geluk) en als hij met de nodige tijd en aandacht een maaltijd maakt met de ingrediënten die wij lekker vinden dan smaakt dat zoveel beter dan die vlugge hap op de zondagavond. Dat heeft bij mij nog altijd de voorkeur boven makkelijk en snel.

Els van Setten is Online Financieel Adviseur bij Hypotheek Visie en vertelt in haar blogs over haar werk als financieel adviseur.

Deel deze pagina:

Meer actueel

Meer actueel

Hypotheek Visie gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren