sluiten
Home
Nieuwsbrief april 2023

Nieuwsbrief april 2023

Huizenprijs daalt, aanbod in huizen stijgt.

Het eerste kwartaal van 2023 zit erop. Na een turbulent jaar in 2022 lijkt de huizenmarkt met name voor kopers weer wat te stabiliseren. Gemiddeld heeft een koper op dit moment zo'n 3,3 keuzemogelijkheden. En zoals we eerder al bericht hebben, dalen de huizenprijzen nog steeds. Verhuizen met het meenemen van je hypotheek is met name erg interessant op dit moment.

Wil je hier meer over weten? Plan dan een vrijblijvende afspraak met een adviseur.

Wat is de renteverwachting voor de komende tijd? Hypotheek Visie vertelt het je graag

Renteverwachting

Hoe ontwikkelt de hypotheekrente zich de komende tijd? Gaat deze dalen, stijgen of blijft deze gelijk? 

Lees verder

Huidige rentestanden: meer dan 40 geldverstrekkers.

Het zal geen nieuws zijn dat de rentestanden vanaf vorig jaar hard gestegen zijn. Maar momenteel is de hypotheekrente gelukkig iets stabieler. Benieuwd wat de rentestanden zijn bij de meeste hypotheekverstrekkers? We hebben ze voor je op een rijtje staan.

Lees verder

Hypotheekrente: vastzetten of variabel?

Wanneer je een hypotheek afsluit, betaal je elke maand hypotheekrente. Je kunt kiezen voor een vaste rente of een variabele rente. Wat is het verschil tussen deze twee varianten? Wat zijn de voordelen en wat zijn de nadelen? Wij leggen het aan je uit.

Lees verder
Een Financieel Visie Plus abonnement helpt je om het overzicht in je Hypotheek te bewaren.

Financieel Visie+ abonnement

We staan ook na het afsluiten van je hypotheek voor je klaar. Door middel van je persoonlijke digitale omgeving heb je inzicht in je financiële producten en krijg je een signaal als je kunt besparen. Een geruststellend idee! 

Lees verder