sluiten
Home
Oosterhout

Hypotheekadviseur Oosterhout

Hypotheek Visie Oosterhout

Welkom bij Hypotheek Visie in Oosterhout. Je vindt ons aan de Heuvelstraat in het pittoreske centrum van dit oer-gezellige dorp. En binnen is het net zo gezellig als buiten.

9,6
Advieskeuze logo

(150 beoordelingen)

4,6 in Google

(24 reviews)

Hypotheek Visie Oosterhout

 • Franchisenemers Lukas Erens en Gudie Kusters, Vestigingsleider Onno Schmitz en hun team heten je welkom.

 • Hypotheek Visie - al sinds 1992 expert in financiële dienstverlening.

 • Onafhankelijke adviseurs. Wij werken niet met afsluitpremies of provisie vanuit hypotheekverstrekkers.

In ons kantoor in Oosterhout helpen we je graag verder bij het kopen van je woning. Of deze woning nu in Oosterhout ligt of aan de andere kant van het land.

Het eerste kennismakingsgesprek is volledig gratis. Hierin leggen we je uit hoe wij jou kunnen helpen, en beginnen we bij het schetsen van de mogelijkheden binnen jouw financiële situatie. Dat kan overdag, maar ook in de avonduren na het werk op afspraak.

Erkend hypotheekadviseur
Erkend Financieel adviseur

Adres

Heuvelstraat 4
4901 KD Oosterhout (Noord-Brabant)

Contact

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
09:00 - 17:30

* In de avond of op zaterdag op afspraak

We helpen je graag met persoonlijk advies

Gudie Kusters

Franchisenemer, Financieel Adviseur

Gudie Kusters

Lukas Erens

Franchisenemer, Financieel Adviseur

Lukas Erens

Niels van Gemert

Assurantie- en Kredietadviseur

Niels van Gemert

Onno Schmitz

Financieel Adviseur

Onno Schmitz

Lisette Verkooijen

Managementassistente

Lisette Verkooijen

Sanne Krouwels

Senior Managementassistente

Sanne Krouwels

Hilde Mennen

Administratief Medewerkster

Hilde Mennen
prijzen koopwoningen dalen

Uitgelicht

Prijzen bestaande koopwoningen 4,4% lager in april

Voor koopstarters en doorstromers: Hypotheek Visie houdt de prijsontwikkeling op de huizenmarkt goed in de gaten. Goede hypothecaire keuzes maken hangt namelijk niet alleen af van je persoonlijke financiële situatie, maar ook van hoe de markt beweegt. Het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) brengt maandelijks de huizenprijzen in kaart. We blikken terug op de prijzen van koopwoningen in april.

Leer meer

Lees meer nieuwsartikelen

Volledig onafhankelijk hypotheekadvies

Wij vergelijken het aanbod van 40 banken en geldverstrekkers

 • Het grootste aanbod en de scherpste prijs
 • Wij krijgen geen afsluitprovisie voor jouw hypotheek
 • 100% Aandacht en tijd voor jouw persoonlijke situatie
Bekijk alle 40 banken en geldverstrekkers
Hypotheekverstrekkers
Onno Schmitz

Maak kennis met vestigingsleider Onno Schmitz

Onno Schmitz heeft zijn sporen in het vak ruimschoots verdiend. Hij zit ruim twintig jaar in het vak, en is inmiddels al weer een tijdje actief bij Hypotheek Visie Oosterhout. Zijn mooiste herinnering uit de afgelopen jaren bij Hypotheek Visie? Klanten weer perspectief kunnen bieden in een moeilijke privé-situatie.

Veelgestelde vragen

Bekijk alle veelgestelde vragen

Actueel

Lees de laatste marktontwikkelingen en onze Hypotheek Visie Blogs over diverse onderwerpen rondom een huis kopen en een hypotheek

  Starters in Oosterhout

  Ben je starter op de woningmarkt en op zoek naar een hypotheek voor je eerste huis? Hypotheek Visie Oosterhout helpt je graag op weg. Wist je dat sommige gemeentes bijvoorbeeld een starterslening aanbieden? Wij kunnen je helpen om te bekijken of jouw gemeente deze ook aanbiedt. Daarnaast adviseren wij je graag over de voordelen van van huur naar koop gaan. Bij ons kun je ook terecht voor advies over verzekeringen en advies over andere bijkomende kosten. Samen met jou kijken we welke hypotheek en welke rente het beste past bij jouw situatie.

  Hypotheek oversluiten

  Als de hypotheekrente lager is dan de rente die je nu betaalt voor je hypotheek, dan kan oversluiten van je hypotheek je financieel voordeel opleveren. Dit is een situatie die we bij Hypotheek Visie Oosterhout vaak langs zien komen. De lagere rente zorgt voor lagere maandlasten. Aan het oversluiten van je hypotheek zijn echter kosten verbonden, zoals advieskosten, taxatiekosten- en notariskosten. Ook moet je misschien een boete betalen aan je huidige geldverstrekker. Toch kan het ondanks die extra kosten voordelig zijn om je hypotheek over te sluiten. De kosten en boete kun je vaak binnen een paar jaar terugverdienen, doordat je maandelijks minder gaat betalen voor je hypotheek.

  Weten of je hypotheek oversluiten voor jou zinvol is? Hypotheek Visie Oosterhout maakt het graag inzichtelijk voor je.

  Hypotheekadvies in Oosterhout

  Een goed hypotheekadvies is belangrijk. Een hypotheek heeft veel invloed op je hele financiële leven. Daarbij is niet alleen de laagste hypotheekrente belangrijk. Ook voorwaarden, de premie, de manier waarop je aflost en de eventuele risico’s die je loopt spelen een rol. Het gaat erom dat je een hypotheek afsluit die past bij jouw wensen. Dat is het vertrekpunt van het hypotheekadvies van Hypotheek Visie Oosterhout. Onze hypotheekadviseur zoekt voor jou de hypotheek die het beste bij je past. Nu maar ook in de toekomst.

  Wonen en leven in Oosterhout

  Vlakbij de prachtige natuurgebieden de Oranjepolder, de Vrachelse heide en de Biesbosch ligt Oosterhout. Een Brabantse stad met alle bijbehorende voorzieningen. Dit maakt het een fijne stad om te wonen. Wie wil wonen in de gemeente Oosterhout kan kiezen uit een van de zeven woonwijken waarin de gemeente is opgedeeld: Ooserheide, Centrum, West, Slotjes, Dommelbergen, Leysenakkers, Strijen en Vrachelen. Elke wijk heeft zijn eigen unieke karakter. Een huis kopen in Oosterhout? Wat komt er bij kijken? Hoe zit het met de hypotheek? Voor hypotheekadvies ben je bij Hypotheek Visie Oosterhout aan het juiste adres. Een van onze adviseurs maakt graag jouw mogelijkheden inzichtelijk.

  het team van Hypotheek Visie Oosterhout staat voor je klaar
  Detail van de buitengevel. Onder dit bord vind je ons kantoor voor financieel advies
  Een impressie van de buitenkat van Hypotheek Visie Oosterhout in Noord-Brabant

  Hypotheek Visie gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

  Accepteren