sluiten
Home
Oosterhout

Hypotheekadviseur Oosterhout

Hypotheek Visie Oosterhout

Maak een vrijblijvende afspraak

Welkom bij Hypotheek Visie in Oosterhout. Je vindt ons aan de Heuvelstraat in het pittoreske centrum van dit oer-gezellige dorp. En binnen is het net zo gezellig als buiten.

Midden in Noord Brabant vind het financieel advies in Oosterhout
9,8
Advieskeuze logo

(179 beoordelingen)

4,8 in Google

(49 reviews)
Onno Schmitz staat voor je klaar voor hypotheekadvies in Oosterhout Noord Brabant

Hypotheek Visie Oosterhout

 • Franchisenemers Lukas Erens en Gudie Kusters, Vestigingsleider Onno Schmitz en hun team heten je welkom.

 • Hypotheek Visie - al sinds 1992 expert in financiële dienstverlening.

 • Onafhankelijke adviseurs. Wij werken niet met afsluitpremies of provisie vanuit hypotheekverstrekkers.

In ons kantoor in Oosterhout helpen we je graag verder bij het kopen van je woning. Of deze woning nu in Oosterhout ligt of aan de andere kant van het land.

Het eerste kennismakingsgesprek is volledig gratis. Hierin leggen we je uit hoe wij jou kunnen helpen, en beginnen we bij het schetsen van de mogelijkheden binnen jouw financiële situatie. Dat kan overdag, maar ook in de avonduren na het werk op afspraak.

Erkend hypotheekadviseur
Erkend Financieel adviseur

Adres

Heuvelstraat 4
4901 KD Oosterhout (Noord-Brabant)

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
09:00 - 17:30

* In de avond of op zaterdag op afspraak

We helpen je graag met persoonlijk advies

Gudie Kusters

Franchisenemer, Hypotheek Adviseur

Gudie Kusters

Lukas Erens

Franchisenemer, Hypotheek Adviseur

Lukas Erens

Onno Schmitz

Vestigingsleider en Erkend Financieel Adviseur

Onno Schmitz

Niels van Gemert

Assurantie- en Kredietadviseur

Niels van Gemert

Hilde Mennen

Management Assistente

Hilde Mennen

Lisette Verkooijen

Commercieel Management Assistente

Lisette Verkooijen

Sanne Krouwels

Senior Commercieel Assistente

Sanne Krouwels

Zara van Rooij

Administratief Medewerkster

Zara van Rooij

Uitgelicht

Nieuw van Hypotheek Visie: HypotheekBox

Bij het afsluiten van een hypotheek komt een heleboel kijken. Het is voor iedereen een spannend proces, waarin het soms overweldigend kan zijn om het overzicht te bewaren. Om die reden introduceert Hypotheek Visie de nieuwe app HypotheekBox. HypotheekBox helpt jou om het overzicht te bewaren. Door middel van een handig Dashboard, en signalen wanneer het nodig is, weet jij precies wanneer er wat van je wordt verwacht.

Meer weten?

Lees meer nieuwsartikelen

Volledig onafhankelijk hypotheekadvies

Wij vergelijken het aanbod van 40 banken en geldverstrekkers

 • Het grootste aanbod en de scherpste prijs
 • Wij krijgen geen afsluitprovisie voor jouw hypotheek
 • 100% Aandacht en tijd voor jouw persoonlijke situatie
Bekijk alle 40 banken en geldverstrekkers
Hypotheekverstrekkers
Onno Schmitz

Maak kennis met vestigingsleider Onno Schmitz

Onno Schmitz heeft zijn sporen in het vak ruimschoots verdiend. Hij zit ruim twintig jaar in het vak, en is inmiddels al weer een tijdje actief bij Hypotheek Visie Oosterhout. Zijn mooiste herinnering uit de afgelopen jaren bij Hypotheek Visie? Klanten weer perspectief kunnen bieden in een moeilijke privé-situatie.

Veelgestelde vragen

Bekijk alle veelgestelde vragen

Actueel

Lees de laatste marktontwikkelingen en onze Hypotheek Visie Blogs over diverse onderwerpen rondom een huis kopen en een hypotheek

  Starters in Oosterhout

  Ben je starter op de woningmarkt en op zoek naar een hypotheek voor je eerste huis? Hypotheek Visie Oosterhout helpt je graag op weg. Wist je dat sommige gemeentes bijvoorbeeld een starterslening aanbieden? Wij kunnen je helpen om te bekijken of jouw gemeente deze ook aanbiedt. Daarnaast adviseren wij je graag over de voordelen van van huur naar koop gaan. Bij ons kun je ook terecht voor advies over verzekeringen en advies over andere bijkomende kosten. Samen met jou kijken we welke hypotheek en welke rente het beste past bij jouw situatie.

  Hypotheek oversluiten

  Als de hypotheekrente lager is dan de rente die je nu betaalt voor je hypotheek, dan kan oversluiten van je hypotheek je financieel voordeel opleveren. Dit is een situatie die we bij Hypotheek Visie Oosterhout vaak langs zien komen. De lagere rente zorgt voor lagere maandlasten. Aan het oversluiten van je hypotheek zijn echter kosten verbonden, zoals advieskosten, taxatiekosten- en notariskosten. Ook moet je misschien een boete betalen aan je huidige geldverstrekker. Toch kan het ondanks die extra kosten voordelig zijn om je hypotheek over te sluiten. De kosten en boete kun je vaak binnen een paar jaar terugverdienen, doordat je maandelijks minder gaat betalen voor je hypotheek.

  Weten of je hypotheek oversluiten voor jou zinvol is? Hypotheek Visie Oosterhout maakt het graag inzichtelijk voor je.

  Verduurzamen

  Het wordt steeds interessanter om je woning te verduurzamen en dit is niet alleen beter voor het milieu, maar uiteindelijk ook voor je portemonnee. Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden, maar heb je geen idee waar te beginnen? Dan staan ‘De Energiebespaarders’ voor je klaar. Je hoeft je niet meer te verdiepen in de techniek en geen verschillende aanbieders te vergelijken. Ze komen bij je aan huis om alle mogelijkheden te bespreken die je later aangeleverd krijgt in een persoonlijk verduurzaamrapport. Wat moet je hiervoor doen? Maak een gratis én vrijblijvende afspraak en tijdens dit gesprek bekijken we de mogelijkheden om een eventueel bouwdepot in de hypotheek op te nemen. Vervolgens kunnen we, indien gewenst, de opdracht bij De Energiebespaarders uitzetten zodat ze bij je langs kunnen komen. De afspraak met De Energiebespaarders inclusief het verduurzaamrapport ter waarde van €189,- wordt volledig door ons vergoed!

  Overwaarde

  Overwaarde is simpelweg geld dat in de stenen van je woning zit. Je woning is door de jaren heen meer waard geworden dan het bedrag dat nog aan hypotheek open staat. Als je de woning zou verkopen houd je er een flinke som geld aan over, maar wat nu als je helemaal niet wilt verhuizen. Wat kun je dan met deze overwaarde? De overwaarde kun je bijvoorbeeld op je spaarrekening laten storten als financiële buffer voor je pensioen. Maar je kunt het geld ook besteden aan onder andere een verbouwing, verduurzamende maatregelen, een nieuwe auto of een schenking aan je kinderen. Benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor jou? Maak dan gratis en vrijblijvend een afspraak!

  Hypotheek meeverhuizen

  Een ander huis, dus een nieuwe hypotheek? Nee, dat hoeft niet. Heb je een gunstige rente, maar ben je niet meer zo enthousiast over je huidige woning? Wellicht is het interessant om te verhuizen en je huidige hypotheek en rentestanden mee te verhuizen. Kan dit zo maar? De voorwaarden hiervoor zijn bij elke geldverstrekker verschillend. Daarom is het belangrijk om altijd onderzoek te doen naar de voorwaarden bij jouw geldverstrekker. Wij bekijken uiteraard graag voor je welke voorwaarden jouw geldverstrekker heeft!

  Verhuurhypotheek

  Geld op je spaarrekening levert nauwelijks wat op. Vraag je jezelf wel eens af hoe je hier meer rendement op kunt krijgen? Misschien is het kopen van een huis om deze te verhuren wel een optie? De financiering hiervoor is niet hetzelfde als een reguliere hypotheek. Een verhuurhypotheek is duurder, omdat geldverstrekkers een opslag rekenen bovenop de hypotheekrente. Met een verhuurhypotheek kun je 50 tot 90% van de waarde van de woning lenen, afhankelijk van de geldverstrekker. De waarde van de woning is de waarde in verhuurde staat. Deze is een stuk lager dan de waarde als de woning niet wordt verhuurd. Hou er dus rekening mee dat je altijd eigen geld moet inleggen bij de aankoop van een woning voor de verhuur.

  Nieuwbouwwijken

  Geen interesse in een bestaande woning? Maar liever een woning helemaal naar je eigen smaak? Het kopen van een nieuwbouwhuis is dan wellicht de oplossing! Het kopen van een nieuwbouwhuis verloopt echter net iets anders dan het kopen van een bestaande woning. Je tekent namelijk geen koopcontract, maar een koop- aannemingsovereenkomst en daarnaast krijg je te maken met bouwrente, een bouwdepot en sluit je een hypotheek af voor een woning die nog (deels) gebouwd moet worden. Voor veel nieuwbouwprojecten is het van belang een financiële check aan te leveren bij het inschrijven. Een financiële check is een document waaruit blijkt dat je een woning kunt betalen. Deze moet door een erkend financieel adviseur opgemaakt en onderbouwd worden op basis van je inkomen. Benieuwd wat voor jou haalbaar is? Wij bekijken graag de mogelijkheden!

  Wat kost hypotheekadvies bij deze vestiging?

  Prijzen over de kosten van hypotheekadvies, risico's afdekken en vermogensopbouw vind je hier.

  het team van Hypotheek Visie Oosterhout staat voor je klaar
  Detail van de buitengevel. Onder dit bord vind je ons kantoor voor financieel advies
  Een impressie van de buitenkat van Hypotheek Visie Oosterhout in Noord-Brabant