sluiten
Home
Rosmalen

Hypotheekadviseur Rosmalen

Hypotheek Visie Rosmalen

Welkom bij Hypotheek Visie in Rosmalen. We helpen je graag in ons prachtige pand aan de hypotheek die bij jou past. Door middel van ons onafhankelijke advies, kun jij zorgeloos beslissingen nemen over de koop van je huis.

Hypotheekadvies in Rosmalen | Door Hsf-toshiba op de Nederlandstalige Wikipedia, CC BY-SA 3.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=3778830
10
Advieskeuze logo

(54 beoordelingen)

5,0 in Google

(32 reviews)
Jaqueline van der Velden staat voor je klaar voor hypotheekadvies in Rosmalen

We helpen je graag met persoonlijk advies

Jacqueline van der Velden

Hypotheekadviseur

Jacqueline van der Velden

Hypotheek Visie Rosmalen

  • Franchisenemer Jacqueline van der Velden heet je welkom.

  • Hypotheek Visie - al sinds 1992 expert in financiële dienstverlening.

  • Onafhankelijke adviseurs. Wij werken niet met afsluitpremies of provisie vanuit hypotheekverstrekkers.

In ons kantoor in Rosmalen helpen we je graag verder bij het kopen van je woning. Of deze woning nu in Rosmalen ligt of aan de andere kant van het land.

Het eerste kennismakingsgesprek is volledig gratis. Hierin leggen we je uit hoe wij jou kunnen helpen, en beginnen we bij het schetsen van de mogelijkheden binnen jouw financiële situatie. Dat kan overdag, maar ook in de avonduren na het werk op afspraak.

Adres

Saffierborch 4
5241 LN Rosmalen (Noord-Brabant)

Contact

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
09:00 - 17:00

*buiten openingstijden afspraak in overleg

Duurhuur

Uitgelicht

Hypotheek voor duurhuurders

Waarom kan ik wel al jaren zonder problemen mijn hoge huur betalen, maar geen hypotheek krijgen? Het is een vraag die veel klanten hebben als ze bij onze hypotheekadviseurs op gesprek komen. Wanneer je maandelijks meer dan een derde van je maandelijkse netto-inkomen uitgeeft aan huur dan ben je een zogenaamde duurhuurder. Om deze groep meer kans te geven op de woningmarkt zijn vijf geldverstrekkers een pilot ‘Duurhuur’ gestart. Je kunt dan onder een aantal voorwaarden nu wel een hypotheek krijgen.

Leer meer over deze pilot >>

Lees meer nieuwsartikelen

Volledig onafhankelijk hypotheekadvies

Wij vergelijken het aanbod van 40 banken en geldverstrekkers

  • Het grootste aanbod en de scherpste prijs
  • Wij krijgen geen afsluitprovisie voor jouw hypotheek
  • 100% Aandacht en tijd voor jouw persoonlijke situatie
Bekijk alle 40 banken en geldverstrekkers
Hypotheekverstrekkers

Veelgestelde vragen

Bekijk alle veelgestelde vragen

Actueel

Lees de laatste marktontwikkelingen en onze Hypotheek Visie Blogs over diverse onderwerpen rondom een huis kopen en een hypotheek

Over Hypotheek Visie Rosmalen

Maak kennis met franchisenemer Jacqueline van der Velden

In augustus 2020 opende Jacqueline van der Velden de vestiging Hypotheek Visie Rosmalen, een LITE vestiging. Jacqueline runt het kantoor in haar eentje, maar krijgt af en toe wat hulp van haar partner, die haar graag op vrijwillige basis helpt. 

Maak kennis met franchisenemer Jacqueline >

Hypotheek oversluiten

De hypotheekrente is op dit moment nog steeds aan de lage kant. Betaal je een hoge rente? Dan kun je misschien je hypotheek oversluiten en zo je maandlasten verlagen. Aan het oversluiten van je hypotheek zijn wel kosten verbonden zoals o.a. advies-, taxatie- en notariskosten. Daarnaast moet je vaak ook een boete betalen. Loopt de einde rentevaste periode van je hypotheek af? Dan kun je meestal oversluiten zonder dat je een boete moet betalen. Je adviseur kan voor je uitrekenen of de extra kosten opwegen tegen lagere maandlasten. Of oversluiten verstandig is, is geheel afhankelijk van je persoonlijke situatie en wensen. Laat je goed informeren. Hypotheek Visie Rosmalen maakt het graag inzichtelijk voor je.


Weten of je hypotheek oversluiten voor jou zinvol is? Maak een afspraak.

Een hypotheek die bij je past

Heb je plannen om een huis te kopen? Ga dan goed voorbereid op pad. Bij het afsluiten van een hypotheek komt namelijk veel kijken. Maak een afspraak met Hypotheek Visie Rosmalen. Onze hypotheekadviseur zoekt voor jou de hypotheek die het beste bij je past. Nu maar ook in de toekomst. Hij kijkt niet alleen naar de laagste hypotheekrente. Ook voorwaarden, de premie, de manier waarop je aflost en de eventuele risico’s die je loopt spelen een rol. Het gaat erom dat je een hypotheek afsluit die past bij jouw wensen. Dat is het vertrekpunt van het hypotheekadvies van Hypotheek Visie Rosmalen.

Wonen en leven in Rosmalen

Lange tijd vormden Rosmalen samen met Hintham, Kruisstraat en Maliskamp de gemeente Rosmalen. Sinds 1996 is Rosmalen onderdeel van de gemeente ’s-Hertogenbosch. Het is een dorp met voldoende voorzieningen voor jong en oud. In de Dorpstraat bevinden zich de meeste winkels. Er is zelfs een klein winkelcentrum. Verder zijn er leuke cafés, restaurantjes, diverse scholen en een station. Ook is er een leuke weekmarkt. Wie graag de drukte op zoekt is zo in Den Bosch. Liever rust en ruimte? Ook dat vind je in Rosmalen. In natuurgebieden als De Hooge Heide en de Rosmalense Zandverstuivingen kun je heerlijk wandelen.

Rosmalen biedt voor elke woonwens wat wils. Van appartement tot vrijstaand. Naast bestaande woningen vind je er ook nieuwbouw. In het stadsdeel de Groote Wielen wordt nog volop gebouwd. Het is uitgegroeid tot een gewilde woonwijk omgeven met natuur. Momenteel zijn ze druk bezig met de ontwikkeling van de buurt De Lanen en Landgoed Coudewater. Wil jij graag een huis kopen in de Rosmalen of omgeving? En ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden voor een hypotheek? Maak dan een afspraak met een van onze hypotheekadviseurs voor financieel advies.

Een nieuwbouwwoning in Rosmalen

Er zijn veel voordelen aan een nieuwbouwhuis. Er worden energiebesparende middelen bij de bouw van de woning ingezet, waardoor je direct bespaart op je energiekosten. Denk hierbij aan zonnepanelen, lokaal opgewekte duurzame energie, vloerverwarming, warmtepompen en energiezuinige isolatie en ventilatie. Het is een compleet nieuw huis waarbij je de eerste jaren weinig aan onderhoud hoeft te doen. Daarnaast is het fijn dat je vaak zelf de indeling kunt bepalen van de nieuwe woning. Hierdoor kun je het meteen op maat voor jouw woonsituatie indelen. Een nieuwbouwwoning koop je vrij op naam. Dit betekent dat je geen overdrachtskosten, taxatiekosten of makelaarskosten hoeft te betalen. Je betaalt net als bij een bestaande woning wel advies- en afsluitkosten oftewel bemiddelingskosten voor de hypotheekadviseur en notariskosten voor de hypotheekakte.

Wonen en leven in Tuinenrijk

Centraal gelegen in woonwijk de Groote Wielen wordt binnenkort het project Tuinenrijk gerealiseerd. Deze wijk ten noorden van winkelcentrum De Groote Wielen en Campus De Lanen ligt onder de rook van 's Hertogenbosch. Het rivierenlandschap rondom de Maas ligt op een klein stukje fietsen afstand. De natuur rondom de Groote Wielenplas zal een prominente plek midden in wijk krijgen. Het woningaanbod wordt divers; van rijtjeswoningen en hoekwoningen tot Twee-onder-een-kap woningen.

Interesse in een nieuwbouwwoning in Tuinenrijk? Maar heb je vragen over wat je mogelijkheden zijn op het gebied van de hypotheek? Hypotheek Visie Rosmalen kan je hier bij helpen. We adviseren je graag over de best passende hypotheek voor jouw persoonlijke situatie. 

Een kijkje binnen in het kantoor

Hypotheek Visie gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren