sluiten
Home
Rosmalen

Hypotheekadviseur Rosmalen

Hypotheek Visie Rosmalen

Maak een vrijblijvende afspraak

Welkom bij Hypotheek Visie in Rosmalen. We helpen je graag in ons prachtige pand aan de hypotheek die bij jou past. Hier kijkt Franchisenemer Mark Hendriks met je mee naar een hypotheek op je nieuwe woning, doorstroomwoning, of in geval van een eventuele scheiding.

Hypotheekadvies in Rosmalen | Door Hsf-toshiba op de Nederlandstalige Wikipedia, CC BY-SA 3.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=3778830
9,5
Advieskeuze logo

(72 beoordelingen)

5,0 in Google

(48 reviews)

Hypotheek Visie Rosmalen

 • Franchisenemer Mark Hendriks heet je welkom.

 • Hypotheek Visie - al sinds 1992 expert in financiële dienstverlening.

 • Onafhankelijke adviseurs. Wij werken niet met afsluitpremies of provisie vanuit hypotheekverstrekkers.

In ons kantoor in Rosmalen helpen we je graag verder bij het kopen van je woning. Of deze woning nu in Rosmalen ligt of aan de andere kant van het land.

Het eerste kennismakingsgesprek is volledig gratis. Hierin leggen we je uit hoe wij jou kunnen helpen, en beginnen we bij het schetsen van de mogelijkheden binnen jouw financiële situatie. Dat kan overdag, maar ook in de avonduren na het werk op afspraak.

Adres

Saffierborch 4
5241 LN Rosmalen (Noord-Brabant)

Contact

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
09:00 - 17:00

*buiten openingstijden afspraak in overleg

We helpen je graag met persoonlijk advies

Mark Hendriks

Hypotheekadviseur / Echtscheidingsspecialist

Uitgelicht

Nieuw van Hypotheek Visie: HypotheekBox

Bij het afsluiten van een hypotheek komt een heleboel kijken. Het is voor iedereen een spannend proces, waarin het soms overweldigend kan zijn om het overzicht te bewaren. Om die reden introduceert Hypotheek Visie de nieuwe app HypotheekBox. HypotheekBox helpt jou om het overzicht te bewaren. Door middel van een handig Dashboard, en signalen wanneer het nodig is, weet jij precies wanneer er wat van je wordt verwacht.

Meer weten?

Lees meer nieuwsartikelen

Volledig onafhankelijk hypotheekadvies

Wij vergelijken het aanbod van 40 banken en geldverstrekkers

 • Het grootste aanbod en de scherpste prijs
 • Wij krijgen geen afsluitprovisie voor jouw hypotheek
 • 100% aandacht en tijd voor jouw persoonlijke situatie
Bekijk alle 40 banken en geldverstrekkers
Hypotheekverstrekkers

Hulp bij het vinden van een huis?

Ben je nog op zoek naar je droomwoning? We helpen je graag bij je zoektocht. Als we je droomwoning gevonden hebben, gaan we samen aan de slag om de kansen te vergroten dat jouw bod wordt geaccepteerd. Als dat zo is, sluiten we de meest passende hypotheek voor jou af. Zo heb je het gehele aankoopproces onder één dak. Wel zo gemakkelijk.

Een afspraak maken Meer weten over onze aankoopbegeleiding?

Veelgestelde vragen

Bekijk alle veelgestelde vragen

Actueel

Lees de laatste marktontwikkelingen en onze Hypotheek Visie Blogs over diverse onderwerpen rondom een huis kopen en een hypotheek

  Starter in Rosmalen

  Hypotheek Visie in Rosmalen helpt starters graag bij het kopen van hun eerste huis. Wist je dat sommige gemeenten startersleningen aanbieden? Wij zoeken graag uit of jouw gemeente deze ook heeft. Van huur naar koop gaan kan in veel situaties voordelig zijn, wij vertellen je hier graag meer over. Ook kunnen wij je adviseren over de mogelijkheid van bijvoorbeeld een schenking voor de aankoop van je eerste huis. Onze adviseurs helpen je bij het vinden van de hypotheek en rente die het beste bij jouw situatie passen.

  Overwaarde op je woning in Rosmalen

  Het zal je niet ontgaan zijn. Woningen zijn in de afgelopen jaren flink in waarde gestegen. Dit geldt in het hele land, dus ook in Rosmalen. Dit kan vervelend zijn, maar soms ook in jouw voordeel spelen. Het is namelijk goed mogelijk dat je momenteel overwaarde hebt op jouw woning.

  Overwaarde is het verschil tussen de waarde van je woning en je huidige hypotheek. En deze overwaarde kun je gebruiken om je woning te verduurzamen of verbouwen. Maar ook om te gebruiken om de hypotheekrente te verlagen.

  Het is altijd verstandig om samen met een financieel expert te bekijken wat het meest passend is in jouw situatie. Wil je weten wat jij met de overwaarde kunt doen? Neem dan snel contact met ons op.

  Verduurzamen in regio Rosmalen

  Wil je ook weten of je jouw woning kunt verduurzamen, maar weet je niet waar je moet beginnen of hoe je het kunt financieren?

  Hypotheek Visie werkt onder andere samen met de Energiebespaarders. Zij ontzorgen jou voor een groot deel in het proces van verduurzamen. Tijdens de kennismaking vraagt de adviseur waar jouw wensen en behoeften liggen. Daarna volgt een fysieke woningopname. Hierin bekijken zij welke maatregelen het meest passend en rendabel zijn voor jouw woning. Na deze opname werkt de adviseur alles uit in een persoonlijk energiepaspoort. Ook ontvang je offertes voor de geadviseerde oplossingen en word je volledig ontzorgd bij het regelen van de installaties. De kosten van € 189 nemen wij voor onze rekening.

  Vervolgens gaan wij samen met jou bekijken hoe de offerte waar jij je het prettigst bij voelt het beste gefinancierd kan worden. Maak een afspraak bij onze vestiging, dan gaan we samen met jou aan de slag om je maandlasten te verlagen.

  Hypotheek meenemen

  Heb je verhuisplannen, maar is jouw huidige rente lager dan de rente die je zou betalen bij een nieuwe hypotheek? Vaak kun je jouw hypotheek meenemen naar een nieuw huis. Hier zitten wel voorwaarden aan verbonden. Vrijwel iedere geldverstrekker heeft een verhuisregeling, maar vaak zijn de voorwaarden erg verschillend. Wij brengen deze graag voor je in kaart. Neem contact op om te weten waar je aan moet denken en wat het beste passend is in jouw persoonlijke situatie.

  Hypotheek oversluiten

  De hypotheekrente is op dit moment nog steeds aan de lage kant. Betaal je een hoge rente? Dan kun je misschien je hypotheek oversluiten en zo je maandlasten verlagen. Aan het oversluiten van je hypotheek zijn wel kosten verbonden zoals o.a. advies-, taxatie- en notariskosten. Daarnaast moet je vaak ook een boete betalen. Loopt de einde rentevaste periode van je hypotheek af? Dan kun je meestal oversluiten zonder dat je een boete moet betalen. Je adviseur kan voor je uitrekenen of de extra kosten opwegen tegen lagere maandlasten. Of oversluiten verstandig is, is geheel afhankelijk van je persoonlijke situatie en wensen. Laat je goed informeren. Hypotheek Visie Rosmalen maakt het graag inzichtelijk voor je.


  Weten of je hypotheek oversluiten voor jou zinvol is? Maak een afspraak.

  Een hypotheek die bij je past

  Heb je plannen om een huis te kopen? Ga dan goed voorbereid op pad. Bij het afsluiten van een hypotheek komt namelijk veel kijken. Maak een afspraak met Hypotheek Visie Rosmalen. Onze hypotheekadviseur zoekt voor jou de hypotheek die het beste bij je past. Nu maar ook in de toekomst. Hij kijkt niet alleen naar de laagste hypotheekrente. Ook voorwaarden, de premie, de manier waarop je aflost en de eventuele risico’s die je loopt spelen een rol. Het gaat erom dat je een hypotheek afsluit die past bij jouw wensen. Dat is het vertrekpunt van het hypotheekadvies van Hypotheek Visie Rosmalen.

  Wonen en leven in Rosmalen

  Lange tijd vormden Rosmalen samen met Hintham, Kruisstraat en Maliskamp de gemeente Rosmalen. Sinds 1996 is Rosmalen onderdeel van de gemeente ’s-Hertogenbosch. Het is een dorp met voldoende voorzieningen voor jong en oud. In de Dorpstraat bevinden zich de meeste winkels. Er is zelfs een klein winkelcentrum. Verder zijn er leuke cafés, restaurantjes, diverse scholen en een station. Ook is er een leuke weekmarkt. Wie graag de drukte op zoekt is zo in Den Bosch. Liever rust en ruimte? Ook dat vind je in Rosmalen. In natuurgebieden als De Hooge Heide en de Rosmalense Zandverstuivingen kun je heerlijk wandelen.

  Rosmalen biedt voor elke woonwens wat wils. Van appartement tot vrijstaand. Naast bestaande woningen vind je er ook nieuwbouw. In het stadsdeel de Groote Wielen wordt nog volop gebouwd. Het is uitgegroeid tot een gewilde woonwijk omgeven met natuur. Momenteel zijn ze druk bezig met de ontwikkeling van de buurt De Lanen en Landgoed Coudewater. Wil jij graag een huis kopen in de Rosmalen of omgeving? En ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden voor een hypotheek? Maak dan een afspraak met een van onze hypotheekadviseurs voor financieel advies.

  Een nieuwbouwwoning in Rosmalen

  Er zijn veel voordelen aan een nieuwbouwhuis. Er worden energiebesparende middelen bij de bouw van de woning ingezet, waardoor je direct bespaart op je energiekosten. Denk hierbij aan zonnepanelen, lokaal opgewekte duurzame energie, vloerverwarming, warmtepompen en energiezuinige isolatie en ventilatie. Het is een compleet nieuw huis waarbij je de eerste jaren weinig aan onderhoud hoeft te doen. Daarnaast is het fijn dat je vaak zelf de indeling kunt bepalen van de nieuwe woning. Hierdoor kun je het meteen op maat voor jouw woonsituatie indelen. Een nieuwbouwwoning koop je vrij op naam. Dit betekent dat je geen overdrachtskosten, taxatiekosten of makelaarskosten hoeft te betalen. Je betaalt net als bij een bestaande woning wel advies- en afsluitkosten oftewel bemiddelingskosten voor de hypotheekadviseur en notariskosten voor de hypotheekakte.

  Financieel advies bij scheiding

  Ook bij vervelende situaties zoals scheiding is het verstandig om een financieel adviseur in te schakelen. Een scheiding heeft namelijk een enorme invloed op je financiële situatie. Onze financieel adviseur in Rosmalen is expert in scheidingszaken en zorgt dat de financiële afwikkeling zo vlekkeloos mogelijk verloopt.

  Meer informatie? Kom eens langs bij onze vestiging voor een kosteloos en vrijblijvend gesprek.

  Wonen en leven in Tuinenrijk

  Centraal gelegen in woonwijk de Groote Wielen wordt binnenkort het project Tuinenrijk gerealiseerd. Deze wijk ten noorden van winkelcentrum De Groote Wielen en Campus De Lanen ligt onder de rook van 's-Hertogenbosch. Het rivierenlandschap rondom de Maas ligt op een klein stukje fietsen afstand. De natuur rondom de Groote Wielenplas zal een prominente plek midden in wijk krijgen. Het woningaanbod wordt divers; van rijtjeswoningen en hoekwoningen tot Twee-onder-een-kap woningen.

  Interesse in een nieuwbouwwoning in Tuinenrijk? Maar heb je vragen over wat je mogelijkheden zijn op het gebied van de hypotheek? Hypotheek Visie Rosmalen kan je hier bij helpen. We adviseren je graag over de best passende hypotheek voor jouw persoonlijke situatie. 

  Wat kost hypotheekadvies bij deze vestiging?

  Prijzen over de kosten van hypotheekadvies, risico's afdekken en vermogensopbouw vind je hier.