sluiten
Home
Zeist

Hypotheekadviseur Zeist

Hypotheek Visie Zeist

Welkom bij Hypotheek Visie in Zeist. Je vindt ons aan de Slotlaan tegenover een klein parkje op loopafstand van het centrum. Vanuit hier kijken we graag mee naar al jouw mogelijkheden.

Slot Zeist in de gemeente Zeist | By Michielverbeek - Own work, CC BY-SA 3.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=8317688
8,7
Advieskeuze logo

(152 beoordelingen)

4,0 in Google

(5 reviews)

Hypotheek Visie Zeist

  • Franchisenemer Edwin Spiker en zijn team heten je welkom.

  • Hypotheek Visie - al sinds 1992 expert in financiële dienstverlening.

  • Onafhankelijke adviseurs. Wij werken niet met afsluitpremies of provisie vanuit hypotheekverstrekkers.

In ons kantoor in Zeist helpen we je graag verder bij het kopen van je woning. Of deze woning nu in Zeist ligt of aan de andere kant van het land.

Het eerste kennismakingsgesprek is volledig gratis. Hierin leggen we je uit hoe wij jou kunnen helpen, en beginnen we bij het schetsen van de mogelijkheden binnen jouw financiële situatie. Dat kan overdag, maar ook in de avonduren na het werk op afspraak.

Erkend hypotheekadviseur
Erkend Financieel adviseur
Erkend hypothecair planner

Adres

Slotlaan 96
3701 GP Zeist (Utrecht)

Contact

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
09:00 - 17:00

* Buiten kantooruren en op zaterdag op afspraak

We helpen je graag met persoonlijk advies

Edwin Spiker

Hypotheekadviseur

Edwin Spiker
Duurhuur

Uitgelicht

Hypotheek voor duurhuurders

Waarom kan ik wel al jaren zonder problemen mijn hoge huur betalen, maar geen hypotheek krijgen? Het is een vraag die veel klanten hebben als ze bij onze hypotheekadviseurs op gesprek komen. Wanneer je maandelijks meer dan een derde van je maandelijkse netto-inkomen uitgeeft aan huur dan ben je een zogenaamde duurhuurder. Om deze groep meer kans te geven op de woningmarkt zijn vijf geldverstrekkers een pilot ‘Duurhuur’ gestart. Je kunt dan onder een aantal voorwaarden nu wel een hypotheek krijgen.

Leer meer over deze pilot >>

Lees meer nieuwsartikelen

Volledig onafhankelijk hypotheekadvies

Wij vergelijken het aanbod van 40 banken en geldverstrekkers

  • Het grootste aanbod en de scherpste prijs
  • Wij krijgen geen afsluitprovisie voor jouw hypotheek
  • 100% Aandacht en tijd voor jouw persoonlijke situatie
Bekijk alle 40 banken en geldverstrekkers
Hypotheekverstrekkers

Veelgestelde vragen

Bekijk alle veelgestelde vragen

Actueel

Lees de laatste marktontwikkelingen en onze Hypotheek Visie Blogs over diverse onderwerpen rondom een huis kopen en een hypotheek

Over Hypotheek Visie Zeist

Hypotheek oversluiten

De hypotheekrente staat momenteel nog steeds aan de lage kant. Ook als je al een hypotheek hebt kun je misschien hiervan profiteren. Je kunt namelijk tussentijds je hypotheek oversluiten naar een hypotheek met een lagere rente.
Het oversluiten van je hypotheek houdt in dat je je huidige hypotheek aflost en een nieuwe hypothecaire lening afsluit. Door over te sluiten kun je de hypotheekrente weer voor een lange periode vastzetten en dus profiteren van de lage rente. Oversluiten brengt alleen wel extra kosten en vaak ook een boete met zich mee. Toch kan het voordelig zijn om je hypotheek over te sluiten. Als je oversluit betaal je elke maand minder voor je hypotheek. De kosten en de boeterente kun je vaak binnen een paar jaar terugverdienen. Maar daar vertellen we je graag meer over.

Wil je weten of jij kunt besparen op je maandlasten? Hypotheek Visie Zeist maakt het inzichtelijk voor je.

Maak een afspraak.

Hypotheekadvies op maat

Een goed hypotheekadvies is belangrijk. Een hypotheek heeft veel invloed op je hele financiële leven. Hypotheek Visie Zeist helpt je graag verder. Wij kijken niet alleen naar de laagste hypotheekrente maar vergelijken ook de voorwaarden, de premie, de manier waarop je aflost en de eventuele risico’s die je loopt. Uiteindelijk gaat het erom dat je een hypotheek afsluit die past bij jouw wensen en mogelijkheden. Dat is het vertrekpunt van ons hypotheekadvies. Onze hypotheekadviseurs zoeken voor jou de hypotheek die het beste bij je past. Nu maar ook in de toekomst.

Wonen en leven in Zeist

Centraal gelegen in Nederland, alle voorzieningen van een grote stad en toch een groen karakter. Dit zijn zomaar een paar kenmerken van Zeist. Deze plaats in de gemeente Utrecht ligt in het bosrijke gebied van de Utrechtse Heuvelrug. Een prachtig stukje natuur in Nederland dat je snel kunt opzoeken. De grote stad Utrecht ligt ook binnen handbereik. En dat maakt Zeist een aantrekkelijk plek om te wonen.  Je kunt er rust wonen in een groene omgeving en toch zijn voorzieningen als winkels, restaurantjes, bioscoop en zelfs een theater binnen handbereik. Houd je van een nieuwbouwwoning of juist een huis in een jaren 30 stijl? In Zeist vind je het allemaal. Een huis kopen in Zeist? Wat komt er bij kijken? Hoe zit het met de hypotheek? Voor hypotheekadvies ben je bij Hypotheek Visie Zeist aan het juiste adres. Maak een afspraak.

In dit pand wordt het persoonlijke financiële advies gemaakt en uitvoering doorgesproken

Hypotheek Visie gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren