sluiten
Home
Zeist

Hypotheekadviseur Zeist

Hypotheek Visie Zeist

Welkom bij Hypotheek Visie in Zeist. Je vindt ons aan de Slotlaan tegenover het Walkartpark op loopafstand van het centrum. Vanuit dit kantoor helpt Edwin Spiker je met het hypotheekproces. Of je nu je eerste huis gaat kopen, of je volgende huis.

Maak een vrijblijvende afspraak

Op werkdagen bellen we vaak binnen 4 uur al terug

Bel voor vragen: 030 - 267 95 90
Slot Zeist in de gemeente Zeist | By Michielverbeek - Own work, CC BY-SA 3.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=8317688

4,5 in Google

Hypotheek Visie Zeist

 • Franchisenemer Edwin Spiker en zijn team heten je welkom.

 • Hypotheek Visie - al sinds 1992 expert in financiële dienstverlening.

 • Onafhankelijke adviseurs. Wij werken niet met afsluitpremies of provisie vanuit hypotheekverstrekkers.

In ons kantoor in Zeist helpen we je graag verder bij het kopen van je woning. Of deze woning nu in Zeist ligt of aan de andere kant van het land.

Het eerste kennismakingsgesprek is volledig gratis. Hierin leggen we je uit hoe wij jou kunnen helpen, en beginnen we bij het schetsen van de mogelijkheden binnen jouw financiële situatie. Dat kan overdag, maar ook in de avonduren na het werk op afspraak.

Adres

Slotlaan 66
3701 GN Zeist (Utrecht)

Contact

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
09:00 - 17:00

* Buiten kantooruren en op zaterdag op afspraak

We helpen je graag met persoonlijk advies

Edwin Spiker

Hypotheekadviseur

Edwin Spiker

Uitgelicht

Nieuw van Hypotheek Visie: HypotheekBox

Bij het afsluiten van een hypotheek komt een heleboel kijken. Het is voor iedereen een spannend proces, waarin het soms overweldigend kan zijn om het overzicht te bewaren. Om die reden introduceert Hypotheek Visie de nieuwe app HypotheekBox. HypotheekBox helpt jou om het overzicht te bewaren. Door middel van een handig Dashboard, en signalen wanneer het nodig is, weet jij precies wanneer er wat van je wordt verwacht.

Meer weten?

Lees meer nieuwsartikelen

Volledig onafhankelijk hypotheekadvies

Wij vergelijken het aanbod van 40 banken en geldverstrekkers

 • Het grootste aanbod en de scherpste prijs
 • Wij krijgen geen afsluitprovisie voor jouw hypotheek
 • 100% Aandacht en tijd voor jouw persoonlijke situatie
Hypotheekverstrekkers
Bekijk alle 40 banken en geldverstrekkers

Veelgestelde vragen

Bekijk alle veelgestelde vragen

Actueel

Lees de laatste marktontwikkelingen en onze Hypotheek Visie Blogs over diverse onderwerpen rondom een huis kopen en een hypotheek

  Starters in Zeist

  Als starter is het kopen van een huis niet altijd even makkelijk. Wij begrijpen dat en willen je daarom helpen om de juiste keuze te maken. Zo kunnen we kijken of er een starterslening beschikbaar is in jouw gemeente en welke hypotheek het beste bij jou past. Wist je dat het vaak voordeliger is om van huur naar koop te gaan? Onze tip voor starters is om goed te letten op de bijkomende kosten, zoals de notaris- en taxatiekosten, en om voldoende spaargeld achter de hand te houden. Wij helpen je graag met het vergelijken van hypotheekrentes en het vinden van de juiste hypotheek voor jouw situatie.

  Eerste huis kopen in Zeist

  Ben jij op zoek naar jouw eerste koopwoning in Zeist? Hypotheek Visie Zeist helpt je graag bij het vinden van de juiste financiering. Wist je dat sommige gemeentes een starterslening hebben? Onze adviseurs zijn op de hoogte van alle mogelijkheden en helpen je graag verder. Bovendien kan het op de lange termijn voordeliger zijn om van huur naar koop over te stappen. Bereken daarom jouw maximale hypotheek op onze website en maak snel een afspraak bij Hypotheek Visie Zeist!

  Overwaarde benutten in Zeist

  De huizenprijzen in Zeist zijn de afgelopen jaren flink gestegen, wat de kans groot maakt dat jij inmiddels overwaarde hebt opgebouwd. Hypotheek Visie Zeist bespreekt graag de mogelijkheden met je tijdens een kennismakingsgesprek. Zo kun je bijvoorbeeld jouw overwaarde benutten voor verduurzaming van jouw woning of voor consumptieve doeleinden. Onze adviseurs zijn op de hoogte van alle mogelijkheden en helpen je graag verder.

  Verduurzamen in Zeist

  Wil je in Zeist jouw woning verduurzamen en daarmee jouw maandlasten verlagen? Door het plaatsen van zonnepanelen, een warmtepomp of spouwmuurisolatie vermindert het energieverbruik van jouw woning. Dit leidt vaak tot lagere maandlasten. Bovendien geven veel geldverstrekkers korting op de rente als je naar een hoger energielabel gaat. Neem daarom vrijblijvend contact op met Hypotheek Visie Zeist voor meer informatie en advies over verduurzaming van jouw woning.

  Hypotheek meeverhuizen in Zeist

  Het meeverhuizen van jouw hypotheek kan gunstig zijn als je een lage rente hebt. Momenteel zijn de rentes wat hoger, dus het kan lonen om jouw hypotheek over te sluiten naar een andere geldverstrekker. Hypotheek Visie Zeist helpt je graag bij het vinden van de juiste hypotheek die past bij jouw persoonlijke situatie. Maak daarom snel een afspraak voor een vrijblijvend gesprek met een van onze adviseurs.

  Hypotheek oversluiten

  De hypotheekrente staat momenteel nog steeds aan de lage kant. Ook als je al een hypotheek hebt kun je misschien hiervan profiteren. Je kunt namelijk tussentijds je hypotheek oversluiten naar een hypotheek met een lagere rente.
  Het oversluiten van je hypotheek houdt in dat je je huidige hypotheek aflost en een nieuwe hypothecaire lening afsluit. Door over te sluiten kun je de hypotheekrente weer voor een lange periode vastzetten en dus profiteren van de lage rente. Oversluiten brengt alleen wel extra kosten en vaak ook een boete met zich mee. Toch kan het voordelig zijn om je hypotheek over te sluiten. Als je oversluit betaal je elke maand minder voor je hypotheek. De kosten en de boeterente kun je vaak binnen een paar jaar terugverdienen. Maar daar vertellen we je graag meer over.

  Wil je weten of jij kunt besparen op je maandlasten? Hypotheek Visie Zeist maakt het inzichtelijk voor je.

  Maak een afspraak.

  Financiële planning bij Hypotheek Visie in Zeist

  Bij Hypotheek Visie in Zeist kijken we niet alleen naar de financiële situatie op dit moment, maar ook naar de toekomst. Door middel van financiële planning maken we inzichtelijk welke financiële mogelijkheden je hebt voor de lange termijn. Zo creëren we samen een duurzame financiële situatie die past bij jouw wensen en doelen, zowel nu als later in het leven.

  Pensioenadvies bij Hypotheek Visie in Zeist

  Hoeveel pensioen heb jij straks? Waar moet je op letten bij het opbouwen van pensioen? En hoe zit het met het pensioen als je eerder wilt stoppen met werken? Het zijn vragen waar veel mensen zich zorgen over maken. Gelukkig kan Hypotheek Visie in Zeist je hierbij helpen. Onze adviseurs hebben de kennis en expertise om jou te adviseren over de toekomst van jouw pensioen. Zo hoef jij je hier geen zorgen meer over te maken en kun je met een gerust hart naar de toekomst kijken.

  Hypotheekadvies op maat

  Een goed hypotheekadvies is belangrijk. Een hypotheek heeft veel invloed op je hele financiële leven. Hypotheek Visie Zeist helpt je graag verder. Wij kijken niet alleen naar de laagste hypotheekrente maar vergelijken ook de voorwaarden, de premie, de manier waarop je aflost en de eventuele risico’s die je loopt. Uiteindelijk gaat het erom dat je een hypotheek afsluit die past bij jouw wensen en mogelijkheden. Dat is het vertrekpunt van ons hypotheekadvies. Onze hypotheekadviseurs zoeken voor jou de hypotheek die het beste bij je past. Nu maar ook in de toekomst.

  Wonen en leven in Zeist

  Centraal gelegen in Nederland, alle voorzieningen van een grote stad en toch een groen karakter. Dit zijn zomaar een paar kenmerken van Zeist. Deze plaats in de gemeente Utrecht ligt in het bosrijke gebied van de Utrechtse Heuvelrug. Een prachtig stukje natuur in Nederland dat je snel kunt opzoeken. De grote stad Utrecht ligt ook binnen handbereik. En dat maakt Zeist een aantrekkelijk plek om te wonen.  Je kunt er rust wonen in een groene omgeving en toch zijn voorzieningen als winkels, restaurantjes, bioscoop en zelfs een theater binnen handbereik. Houd je van een nieuwbouwwoning of juist een huis in een jaren 30 stijl? In Zeist vind je het allemaal. Een huis kopen in Zeist? Wat komt er bij kijken? Hoe zit het met de hypotheek? Voor hypotheekadvies ben je bij Hypotheek Visie Zeist aan het juiste adres. Maak een afspraak.

  Wat kost hypotheekadvies bij deze vestiging?

  Prijzen over de kosten van hypotheekadvies, risico's afdekken en vermogensopbouw vind je hier.

  In dit pand wordt het persoonlijke financiële advies gemaakt en uitvoering doorgesproken