sluiten
Home
Lunteren

Hypotheekadviseur Lunteren

Hypotheek Visie Lunteren

Welkom bij Hypotheek Visie in Lunteren. Gespecialiseerd in het geven van financieel advies bij Hypotheken. Onze vestiging bevindt zich in de buurt van het station, we heten je graag welkom.

Landelijk en rustig wonen in Lunteren met het hypotheekadvies van Hypotheek Visie Lunteren | By Ben Bender, CC BY-SA 3.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=59746311
9,6
Advieskeuze logo

(452 beoordelingen)

Hypotheek Visie Lunteren

We helpen je graag met persoonlijk advies

Martin van de Bunt

Franchisenemer, financieel adviseur

Martin van de Bunt

Christa van de Kleut-Beukhof

Managementassistente

Christina van de Kleut-Beukhof

Gerda van de Bunt

Managementassistente

Gerda van de Bunt

Hypotheek Visie Lunteren

  • Franchisenemer Martin van de Bunt en zijn team heten je welkom.

  • Hypotheek Visie - al sinds 1992 expert in financiële dienstverlening.

  • Onafhankelijke adviseurs. Wij werken niet met afsluitpremies of provisie vanuit hypotheekverstrekkers.

In ons kantoor in Lunteren helpen we je graag verder bij het kopen van je woning. Of deze woning nu in Lunteren ligt of aan de andere kant van het land.

Het eerste kennismakingsgesprek is volledig gratis. Hierin leggen we je uit hoe wij jou kunnen helpen, en beginnen we bij het schetsen van de mogelijkheden binnen jouw financiële situatie. Dat kan overdag, maar ook in de avonduren na het werk op afspraak.

Adres

Kastanjelaan Oost 21
6741 DT Lunteren (Gelderland)

Contact

Openingstijden

Maandag
09:00 - 17:30

Dinsdag
09:00 - 21:00

Woensdag
09:00 - 17:30

Donderdag
09:00 - 21:00

Vrijdag
09:00 - 17:30

* op afspraak geopend

Duurhuur

Uitgelicht

Hypotheek voor duurhuurders

Waarom kan ik wel al jaren zonder problemen mijn hoge huur betalen, maar geen hypotheek krijgen? Het is een vraag die veel klanten hebben als ze bij onze hypotheekadviseurs op gesprek komen. Wanneer je maandelijks meer dan een derde van je maandelijkse netto-inkomen uitgeeft aan huur dan ben je een zogenaamde duurhuurder. Om deze groep meer kans te geven op de woningmarkt zijn vijf geldverstrekkers een pilot ‘Duurhuur’ gestart. Je kunt dan onder een aantal voorwaarden nu wel een hypotheek krijgen.

Leer meer over deze pilot >>

Lees meer nieuwsartikelen

Volledig onafhankelijk hypotheekadvies

Wij vergelijken het aanbod van 40 banken en geldverstrekkers

  • Het grootste aanbod en de scherpste prijs
  • Wij krijgen geen afsluitprovisie voor jouw hypotheek
  • 100% Aandacht en tijd voor jouw persoonlijke situatie
Bekijk alle 40 banken en geldverstrekkers
Hypotheekverstrekkers

Veelgestelde vragen

Bekijk alle veelgestelde vragen

Actueel

Lees de laatste marktontwikkelingen en onze Hypotheek Visie Blogs over diverse onderwerpen rondom een huis kopen en een hypotheek

Over Hypotheek Visie Lunteren

Hypotheek oversluiten

De hypotheekrente is op dit moment nog steeds aan de lage kant. Betaal je een hoge rente? Dan kun je misschien je hypotheek oversluiten en zo je maandlasten verlagen. Aan het oversluiten van je hypotheek zijn wel kosten verbonden zoals o.a. advies-, taxatie- en notariskosten. Daarnaast moet je vaak ook een boete betalen. Loopt de einde rentevaste periode van je hypotheek af? Dan kun je meestal oversluiten zonder dat je een boete moet betalen. Je adviseur kan voor je uitrekenen of de extra kosten opwegen tegen lagere maandlasten. Dit doen we bij Hypotheek Visie Lunteren erg vaak.

Of oversluiten verstandig is, is geheel afhankelijk van je persoonlijke situatie en wensen. Laat je goed informeren. Hypotheek Visie Lunteren maakt het graag inzichtelijk voor je.

Weten of je hypotheek oversluiten voor jou zinvol is? Maak een afspraak.

Hypotheekadvies op maat

Een goed hypotheekadvies is belangrijk. Het kopen van een huis is tenslotte een grote financiële beslissing in je leven. Bij het afsluiten van een hypotheek komt veel kijken. Hypotheek Visie Lunteren staat graag voor je klaar. Wij kijken niet alleen naar de laagste hypotheekrente maar vergelijken ook de voorwaarden, de premie, de manier waarop je aflost en de eventuele risico’s die je loopt. Uiteindelijk gaat het erom dat je een hypotheek afsluit die past bij jouw wensen en mogelijkheden. Nu maar ook in de toekomst. Dat is het vertrekpunt van ons hypotheekadvies. 

Wonen en leven in Lunteren

Lunteren ligt prachtig gelegen aan de rand van het bekende nationale park De Veluwe. Je kunt hier heerlijk wandelen en fietsen. Ook het Buurtbosch en de Gelderse Vallei waar Lunteren eveneens aan grenst, leent zich hier uitstekend voor. In het dorp vind je leuke restaurants en cafés. Wie gezellig wil winkelen is zo in Ede of Barneveld. Houd je van dorpse gezelligheid en zoek je af en toe graag de drukte op, dan is Lunteren een prima dorp om te wonen.

De Westzoom Lunteren wordt binnenkort uitgebreid met het nieuwbouwproject Hulakker. Dit project is een vervolg op 't Hoefje, Zandscheer West en Haverkamp. In deze wijk komen 74 in het groen gelegen woningen rondom een groen park.


Wil je graag een huis kopen in Lunteren of omgeving? En ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden voor een hypotheek? Maak dan een afspraak met Hypotheek Visie Lunteren voor financieel advies.

Hypotheekadvies van Hypotheek Visie Lunteren

Hypotheek Visie gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren