sluiten
Home
Nieuwsbrief maart 2023

Nieuwsbrief maart 2023

Bijkomende kosten bij de aanschaf van je huis

Een belangrijke term bij de aanschaf van je huis is de term "Kosten koper". Het kan lastig zijn om in te schatten hoe hoog deze kosten zijn en welke kosten hier allemaal onder vallen. We vertellen je graag meer over de kosten die je kunt verwachten. Zo ga je goed voorbereid op zoek naar een woning.

Welke kosten er precies gaan komen in jouw situatie kan een financieel adviseur het beste inschatten.

Wat is de renteverwachting voor de komende tijd? Hypotheek Visie vertelt het je graag

Renteverwachting

Hoe ontwikkelt de hypotheekrente zich de komende tijd? Gaat deze dalen, stijgen of blijft deze gelijk? 

Lees verder

Een kangoeroewoning. Is het iets voor jou?

Steeds vaker zien we mensen langskomen die de financiering rond willen krijgen voor een kangoeroewoning. Interessant voor starters, ouders van starters en mantelzorgers. Maar wat houdt het in? En is het passend voor jouw situatie?

Lees verder

5 Tips voor de Open Huizen Dag 2023

Op 1 April 2023 openen huizenverkopers weer hun deuren voor potentiële kopers. Als huizenzoeker is dit de uitgelezen kans om meerdere huizen in één dag te bekijken. Bekijk onze 5 handige tips voor een succesvolle Open Huizen Dag.

Lees verder
Een Financieel Visie Plus abonnement helpt je om het overzicht in je Hypotheek te bewaren.

Financieel Visie+ abonnement

We staan ook na het afsluiten van je hypotheek voor je klaar. Door middel van je persoonlijke digitale omgeving heb je inzicht in je financiële producten en krijg je een signaal als je kunt besparen. Een geruststellend idee! 

Lees verder

Hypotheek Visie gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren