sluiten
Home
Nieuwsbrief november 2022

Nieuwsbrief november 2022

Einde aan sterke stijging woningprijzen

De gemiddelde prijzen van een koopwoning zijn de afgelopen maanden licht gedaald. Dat meldt het Kadaster in het 3e kwartaaloverzicht 2022. Ook meldt het Kadaster dat er steeds minder investeerders vastgoed kopen van eigenaar-bewoners. Goed nieuws voor mensen die op zoek zijn naar een woonhuis! 

Wil je meer weten wat dit voor jou kan betekenen?
Klik hier om een afspraak te maken met een van onze hypotheekadviseurs! 

Wat is de renteverwachting voor de komende tijd? Hypotheek Visie vertelt het je graag

Renteverwachting

Hoe ontwikkelt de hypotheekrente zich de komende tijd? Gaat deze dalen, stijgen of blijft deze gelijk? 

Lees verder
Hoeveel geld kun je lenen voor een huis? Ook online leggen we het je graag uit.

Hoeveel kan ik lenen voor een huis?

Op zoek naar een huis? Bereken eenvoudig je maximale hypotheek met de rekentool op onze website. De berekening geeft je een indicatie van hoeveel je kunt lenen. Zo weet je ongeveer wat je huis mag gaan kosten. We helpen de details graag met je uit in een vrijblijvend gesprek, zodat jij goed voorbereid je bod kan doen.

Lees verder

Besparen op je energierekening

Wil jij ook besparen op je energierekening? Dat kan tegenwoordig al snel! Bijvoorbeeld zonnepanelen, een warmtepomp, spouwmuurisolatie of andere maatregelen kunnen hier voor zorgen. We helpen je graag mee om de financiën rond te krijgen om deze maatregelen te treffen. Maak een vrijblijvende afspraak!

Lees verder
Een Financieel Visie Plus abonnement helpt je om het overzicht in je Hypotheek te bewaren.

Financieel Visie+ abonnement

We staan ook na het afsluiten van je hypotheek voor je klaar. Door middel van je persoonlijke digitale omgeving heb je inzicht in je financiële producten en krijg je een signaal als je kunt besparen. Een geruststellend idee! 

Lees verder

Hypotheek Visie gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren