sluiten
Home
Veldhoven

Hypotheekadviseur Veldhoven

Hypotheek Visie Veldhoven

Welkom bij Hypotheek Visie in Veldhoven. Je vindt ons aan de Rijenburg in een nieuw appartementencomplex met uitkijk op de Heemweg. In dit pand staat de koffie voor je klaar. We zien je graag verschijnen!

Hypotheekadvies voor Veldhoven, maar ook voor Wintelre (of Wintersel), Vessem, Knegsel, Steensel of Waalre
9,7
Advieskeuze logo

(174 beoordelingen)

5,0 in Google

(25 reviews)
Het team van Hypotheek Visie Veldhoven staat voor je klaar

Hypotheek Visie Veldhoven

  • Franchisenemers Lukas Erens en Gudie Kusters en hun team heten je welkom.

  • Hypotheek Visie - al sinds 1992 expert in financiële dienstverlening.

  • Onafhankelijke adviseurs. Wij werken niet met afsluitpremies of provisie vanuit hypotheekverstrekkers.

In ons kantoor in Veldhoven helpen we je graag verder bij het kopen van je woning. Of deze woning nu in Veldhoven ligt of aan de andere kant van het land.

Het eerste kennismakingsgesprek is volledig gratis. Hierin leggen we je uit hoe wij jou kunnen helpen, en beginnen we bij het schetsen van de mogelijkheden binnen jouw financiële situatie. Dat kan overdag, maar ook in de avonduren na het werk op afspraak.

Erkend hypotheekadviseur
Erkend Financieel adviseur

Adres

De Reijenburg 33
5501 LD Veldhoven (Noord-Brabant)

Contact

Openingstijden

Maandag t/m donderdag
08:30 - 20:00

Vrijdag
08:30 - 17:30

Zaterdag
09:00 - 16:00

*buiten kantooruren en op zondag op afspraak

We helpen je graag met persoonlijk advies

Gudie Kusters

Franchisenemer, Financieel Adviseur

Gudie Kusters

Lukas Erens

Franchisenemer, Financieel Adviseur

Lukas Erens

Niels van Gemert

Assurantie- en Kredietadviseur

Niels van Gemert

Lianne van der Heijden

Managementassistente

Lianne van der Heijden

Sanne Krouwels

Senior Managementassistente

Sanne Krouwels
Duurhuur

Uitgelicht

Hypotheek voor duurhuurders

Waarom kan ik wel al jaren zonder problemen mijn hoge huur betalen, maar geen hypotheek krijgen? Het is een vraag die veel klanten hebben als ze bij onze hypotheekadviseurs op gesprek komen. Wanneer je maandelijks meer dan een derde van je maandelijkse netto-inkomen uitgeeft aan huur dan ben je een zogenaamde duurhuurder. Om deze groep meer kans te geven op de woningmarkt zijn vijf geldverstrekkers een pilot ‘Duurhuur’ gestart. Je kunt dan onder een aantal voorwaarden nu wel een hypotheek krijgen.

Leer meer over deze pilot >>

Lees meer nieuwsartikelen

Volledig onafhankelijk hypotheekadvies

Wij vergelijken het aanbod van 40 banken en geldverstrekkers

  • Het grootste aanbod en de scherpste prijs
  • Wij krijgen geen afsluitprovisie voor jouw hypotheek
  • 100% Aandacht en tijd voor jouw persoonlijke situatie
Bekijk alle 40 banken en geldverstrekkers
Hypotheekverstrekkers

Veelgestelde vragen

Bekijk alle veelgestelde vragen

Actueel

Lees de laatste marktontwikkelingen en onze Hypotheek Visie Blogs over diverse onderwerpen rondom een huis kopen en een hypotheek

Over Hypotheek Visie Veldhoven

Een hypotheek in Veldhoven die bij je past

Heb je plannen om een huis te kopen? Ga dan goed voorbereid op pad. Bij het afsluiten van een hypotheek komt namelijk veel kijken. Het is belangrijk dat je goed wordt geadviseerd over het afsluiten van een hypotheek. Maak voor een onafhankelijk hypotheekadvies een afspraak met Hypotheek Visie Veldhoven. 

Wij kijken niet alleen naar de laagste hypotheekrente maar vergelijken ook de voorwaarden, de premie, de manier waarop je aflost en de eventuele risico’s die je loopt. Uiteindelijk gaat het erom dat je een hypotheek afsluit die past bij jouw wensen en mogelijkheden. Dat is het vertrekpunt van ons hypotheekadvies. Onze hypotheekadviseurs zoeken voor jou de hypotheek die het beste bij je past. Nu maar ook in de toekomst.

Hypotheek oversluiten

Door je hypotheek over te sluiten kun je je maandlasten te verlagen. Als de hypotheekrente lager is dan de rente die je nu betaalt voor je hypotheek, dan kan het oversluiten van je hypotheek je financieel voordeel opleveren. Bij Hypotheek Visie Veldhoven kunnen we jou op weg helpen.

Het oversluiten van je hypotheek houdt in dat je je huidige hypotheek aflost en een nieuwe hypothecaire lening afsluit. Door over te sluiten kun je de hypotheekrente weer voor een lange periode vastzetten en dus profiteren van de lage rente. Oversluiten brengt alleen wel extra kosten en vaak ook een boete met zich mee. Toch kan het voordelig zijn om je hypotheek over te sluiten. Als je oversluit betaal je elke maand minder voor je hypotheek. De kosten en de boeterente kun je vaak binnen een paar jaar terugverdienen.

Weten of je hypotheek oversluiten voor jou zinvol is? Maak een afspraak.

Bereikbaarheid

Hypotheek Visie Veldhoven is zeer goed te bereiken. Ons kantoor bevindt zich in Citycentrum Veldhoven, waar je vanaf bushalte City Centrum of Heemweg/Centrum eenvoudig naartoe wandelt. Er zijn verschillende betaalde parkeermogelijkheden in de buurt van ons kantoor. Zo kan je onder andere parkeren in Parkeergarages Lei, Geer en Repel. Ook parkeerterrein Braad-Zuid en Parking Lot zijn op loopafstand van ons kantoor. 

Wonen en leven in Veldhoven

Veldhoven is een levendige gemeente in de provincie Noord-Brabant. Er zijn goede voorzieningen,zoals winkels, een ziekenhuis, zwembad, theater, bioscoop, bibliotheek en diverse scholen. In Veldhoven worden veel evenementen georganiseerd zoals Carnaval, Cult & Tumult en Veldhoven Culinair. Je vindt er een gevarieerd woningaanbod. De gemeente Veldhoven bestaat uit verschillende wijken zoals Cobbeek/Centrum in het hart, de jonge wijk De Polders, d’n Ekker, Heikant, Meerveldhoven, Oerle, ’t Look, Veldhoven-Dorp, Zeelst en Zonderwijk. 

Het team van Hypotheek Visie Veldhoven staat voor je klaar
Aan deze balie word je van harte welkom geheten bij Hypotheek Visie Veldhoven
binnenkijken bij Hypotheek Visie Veldhoven voor hypotheekadvies

Hypotheek Visie gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren