sluiten
Home
Zoetermeer

Hypotheekadviseur Zoetermeer

Hypotheek Visie Zoetermeer

Welkom bij Hypotheek Visie in Zoetermeer. Je vindt ons in de buurt van het Vernedepark, vlakbij de Zuidweg. De koffie staat al voor je klaar!

Zo veelzijdig als Zoetermeer is, zo veelzijdig zijn de mogelijkheden qua financieel advies | By S.J. de Waard - Own work, CC BY-SA 3.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=19465367
10
Advieskeuze logo

(39 beoordelingen)

5,0 in Google

(17 reviews)
Remy Veels staat voor je klaar bij Hypotheek Visie Zoetermeer

Hypotheek Visie Zoetermeer

 • Het team van Hypotheek Visie Zoetermeer heet je welkom.

 • Hypotheek Visie - al sinds 1992 expert in financiële dienstverlening.

 • Onafhankelijke adviseurs. Wij werken niet met afsluitpremies of provisie vanuit hypotheekverstrekkers.

In ons kantoor in Zoetermeer helpen we je graag verder bij het kopen van je woning. Of deze woning nu in Zoetermeer ligt of aan de andere kant van het land.

Het eerste kennismakingsgesprek is volledig gratis. Hierin leggen we je uit hoe wij jou kunnen helpen, en beginnen we bij het schetsen van de mogelijkheden binnen jouw financiële situatie. Dat kan overdag, maar ook in de avonduren na het werk op afspraak.

Erkend Financieel adviseur

Adres

Groeneweg 2d
2718 AA Zoetermeer (Zuid-Holland)

Contact

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
09:00 - 21:00

Zaterdag
09:00 - 16:00

* In de avond en zaterdag op afspraak.

We helpen je graag met persoonlijk advies

Remy Veels

Erkend Financieel Adviseur

Remy Veels
Duurhuur

Uitgelicht

Hypotheek voor duurhuurders

Waarom kan ik wel al jaren zonder problemen mijn hoge huur betalen, maar geen hypotheek krijgen? Het is een vraag die veel klanten hebben als ze bij onze hypotheekadviseurs op gesprek komen. Wanneer je maandelijks meer dan een derde van je maandelijkse netto-inkomen uitgeeft aan huur dan ben je een zogenaamde duurhuurder. Om deze groep meer kans te geven op de woningmarkt zijn vijf geldverstrekkers een pilot ‘Duurhuur’ gestart. Je kunt dan onder een aantal voorwaarden nu wel een hypotheek krijgen.

Leer meer over deze pilot >>

Lees meer nieuwsartikelen

Volledig onafhankelijk hypotheekadvies

Wij vergelijken het aanbod van 40 banken en geldverstrekkers

 • Het grootste aanbod en de scherpste prijs
 • Wij krijgen geen afsluitprovisie voor jouw hypotheek
 • 100% aandacht en tijd voor jouw persoonlijke situatie
Bekijk alle 40 banken en geldverstrekkers
Hypotheekverstrekkers

Veelgestelde vragen

Bekijk alle veelgestelde vragen

Actueel

Lees de laatste marktontwikkelingen en onze Hypotheek Visie Blogs over diverse onderwerpen rondom een huis kopen en een hypotheek

  Overwaarde

  Zoetermeer is verdeeld in 6 woonwijken. Op Oosterheem en een deel van Rokkeveen na zijn veel huizen gebouwd voor 2000. Dat betekent dat bewoners van het eerste uur inmiddels een forse overwaarde kunnen hebben. Ook huizen (net) na deze periode kunnen overwaarde hebben. Deze overwaarde kan worden benut voor diverse doeleinden. Denk aan verduurzaming, verbouwing, schenkingen, meer financiële ruimte of andere consumptieve doeleinden. Vaak is er meer mogelijk dan wordt gedacht. Wij weten precies de mogelijkheden bij de diverse geldverstrekkers en werken samen met (lokale) bedrijven die uw wensen kunnen uitvoeren.

  Verduurzaming

  Verduurzaming is een onderwerp waar we niet meer omheen kunnen. Vaak horen wij dat het complex is en onze klanten door de bomen het bos niet meer zien. Wij kunnen hierbij helpen en hebben hiervoor een plan van aanpak.
  Een energiezuinige woning in 5 stappen:

  Stap 1: Wensen
  Tijdens een eerste gratis gesprek bespreken we je wensen en brengen je situatie in kaart.
  Stap 2: Verduurzaming
  Zonnepanelen, een nieuwe ketel, een warmteboiler of eerst isolatie?
  Onze specialisten bekijken welke maatregelen het meest interessant zijn voor jouw woning. We
  geven advies over de juiste installatie die past bij jouw woonwensen.
  Stap 3: Financiering
  Hoe ga je het betalen? En krijg je subsidie? Er is vaak meer mogelijk dan je denkt en je totale maandlasten kunnen
  zelfs dalen. We adviseren en regelen de beste financiering voor jouw situatie.
  Stap 4: Uitvoering
  Onze business partners voeren de werkzaamheden uit met een hoogwaardige kwaliteit en goede service. Ook in de toekomst.
  Stap 5: Subsidie
  We helpen je na het uitvoeren van de werkzaamheden bij het aanvragen van subsidie.

  Bekijk de mogelijkheden samen met jouw financieel adviseur in Zoetermeer.

  Hypotheek oversluiten

  Je kunt tussentijds je hypotheek oversluiten naar een hypotheek met een wat lagere rente. 
  Het oversluiten van je hypotheek houdt in dat je je huidige hypotheek aflost en een nieuwe hypothecaire lening afsluit. Door over te sluiten kun je de hypotheekrente weer voor een lange periode vastzetten en dus profiteren van de lage rente. Oversluiten brengt alleen wel extra kosten en vaak ook een boete met zich mee. Toch kan het voordelig zijn om je hypotheek over te sluiten. Als je oversluit betaal je elke maand minder voor je hypotheek. De kosten en de boeterente kun je vaak binnen een paar jaar terugverdienen.

  Wil je weten of jij kunt besparen op je maandlasten? Maak dan een afspraak.

  Hypotheek meenemen

  Wil je binnen Zoetermeer verhuizen en heb je in het recente verleden geprofiteerd van lage rente? Dan is het vaak heel voordelig om deze rente mee te nemen naar de nieuwe woning. Hier zitten wel voorwaarden en soms beperkingen aan vast, maar wij kunnen deze met je doornemen en toetsen op de nieuwe situatie. Zo voorkom je onnodige hoge maandlasten voor de nieuwe woning.

  Hypotheekadvies op maat

  Een goed hypotheekadvies is belangrijk. Het kopen van een huis is tenslotte een grote financiële beslissing in je leven. Niet alleen de laagste hypotheekrente belangrijk. Ook voorwaarden, de premie, de manier waarop je aflost en de eventuele risico’s die je loopt spelen een rol. Het gaat erom dat je een hypotheek afsluit die past bij jouw wensen. Dat is het vertrekpunt van het hypotheekadvies van Hypotheek Visie Zoetermeer. Onze hypotheekadviseur zoekt precies uit welke hypotheek het beste bij je huidige situatie past, maar ook bij je toekomst.

  Leven in Zoetermeer

  Zoetermeer is uitgegroeid tot de derde gemeente van de provincie Zuid-Holland. De stad is destijds aangewezen als groeikern van Den Haag. Net als Rotterdam is Den Haag vanuit Zoetermeer goed te bereiken met de Randstadrail. Zoetermeer, ook wel Sweet Lake City genoemd, wordt omringd door veel weilanden en polders waar niet mag worden gebouwd. Een fijne ligging dus.

  Het Stadshart, het winkelcentrum van Zoetermeer, biedt meer dan voldoende voorzieningen. Je vindt hier niet alleen een ruime keuze uit winkels, maar ook diverse restaurants, een bioscoop en bibliotheek.
  Houd je van natuur, dan kun je je hart ophalen. Natuurgebieden als het Balijbos, Noordelijke Plassengebied en de Meerpolder zitten om de hoek. Je kunt hier heerlijk wandelen, hardlopen en fietsen.

  Wonen in Zoetermeer

  Door de fijne ligging en het dorpse karakter van Zoetermeer wonen mensen hier graag. De stad kent verschillende wijken met elk haar eigen karakter. Kies je voor een huis in het Dorp, het Stadscentrum of Buytenwegh? Of woon je liever dichter bij het groen in een wijk tegen het Noord Aa aan, zoals De Leyens of Noordhove? Een van de grootste wijken in Zoetermeer is Rokkeveen.

  Waar je ook een huis wilt kopen, Hypotheek Visie Zoetermeer helpt je graag. Ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden voor een hypotheek? Onze hypotheekadviseur geeft je graag inzicht in je mogelijkheden.

  Dit is het pand waarin de gesprekken worden gevoerd om tot een 100% tevreden persoonlijk hypotheekadvies te komen
  Het team van Hypotheek Visie Zoetermeer staat voor je klaar
  Bij Hypotheek Visie Zoetermeer ben je welkom

  Hypotheek Visie gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

  Accepteren