sluiten
Home
Zoetermeer

Hypotheekadviseur Zoetermeer

Hypotheekadvies bij Hypotheek Visie in regio Zoetermeer

Welkom bij Hypotheek Visie. We hebben een aantal vestigingen in de buurt van Zoetermeer. Bekijk hieronder waar je het beste terecht kunt voor persoonlijk hypotheekadvies. De koffie staat al voor je klaar!

Meer dan 50 vestigingen

Altijd bij jou in de buurt

Persoonlijk advies

We helpen je in begrijpelijke taal

40+ Hypotheekverstrekkers

Grootste aanbod en de scherpste prijs

Deze vestigingen zijn het meest dichtbij voor Zoetermeer

Den Haag

Laan van Meerdervoort 315 A, Den Haag

Voorschoten

Schoolstraat 218, Voorschoten

Hypotheek Visie Leiden

Leiden

Doezastraat 21, Leiden

Veelgestelde vragen

Bekijk alle veelgestelde vragen

  Zoetermeer voor starters

  Ben je een starter op de huizenmarkt en wil je graag een eerste huis kopen? Dan kunnen wij je daarbij helpen. Wij weten namelijk precies of er een starterslening beschikbaar is in jouw gemeente en welke hypotheek het beste bij jouw situatie past. Wist je dat het vaak voordeliger is om van huur naar koop te gaan? Onze tip voor starters is om goed te letten op de extra kosten die komen kijken bij het kopen van een huis, zoals de overdrachtsbelasting en de kosten voor de makelaar. Wij staan voor je klaar om je te helpen bij het vergelijken van hypotheekrentes en het vinden van de beste deal.

  Overwaarde

  Zoetermeer is verdeeld in 6 woonwijken. Op Oosterheem en een deel van Rokkeveen na zijn veel huizen gebouwd voor 2000. Dat betekent dat bewoners van het eerste uur inmiddels een forse overwaarde kunnen hebben. Ook huizen (net) na deze periode kunnen overwaarde hebben. Deze overwaarde kan worden benut voor diverse doeleinden. Denk aan verduurzaming, verbouwing, schenkingen, meer financiële ruimte of andere consumptieve doeleinden. Vaak is er meer mogelijk dan wordt gedacht. Wij weten precies de mogelijkheden bij de diverse geldverstrekkers en werken samen met (lokale) bedrijven die uw wensen kunnen uitvoeren.

  Verduurzaming

  Verduurzaming is een onderwerp waar we niet meer omheen kunnen. Vaak horen wij dat het complex is en onze klanten door de bomen het bos niet meer zien. Wij kunnen hierbij helpen en hebben hiervoor een plan van aanpak.
  Een energiezuinige woning in 5 stappen:

  Stap 1: Wensen
  Tijdens een eerste gratis gesprek bespreken we je wensen en brengen je situatie in kaart.
  Stap 2: Verduurzaming
  Zonnepanelen, een nieuwe ketel, een warmteboiler of eerst isolatie?
  Onze specialisten bekijken welke maatregelen het meest interessant zijn voor jouw woning. We
  geven advies over de juiste installatie die past bij jouw woonwensen.
  Stap 3: Financiering
  Hoe ga je het betalen? En krijg je subsidie? Er is vaak meer mogelijk dan je denkt en je totale maandlasten kunnen
  zelfs dalen. We adviseren en regelen de beste financiering voor jouw situatie.
  Stap 4: Uitvoering
  Onze business partners voeren de werkzaamheden uit met een hoogwaardige kwaliteit en goede service. Ook in de toekomst.
  Stap 5: Subsidie
  We helpen je na het uitvoeren van de werkzaamheden bij het aanvragen van subsidie.

  Bekijk de mogelijkheden samen met jouw financieel adviseur.

  Hypotheek oversluiten

  Je kunt tussentijds je hypotheek oversluiten naar een hypotheek met een wat lagere rente. 
  Het oversluiten van je hypotheek houdt in dat je je huidige hypotheek aflost en een nieuwe hypothecaire lening afsluit. Door over te sluiten kun je de hypotheekrente weer voor een lange periode vastzetten en dus profiteren van de lage rente. Oversluiten brengt alleen wel extra kosten en vaak ook een boete met zich mee. Toch kan het voordelig zijn om je hypotheek over te sluiten. Als je oversluit betaal je elke maand minder voor je hypotheek. De kosten en de boeterente kun je vaak binnen een paar jaar terugverdienen.

  Wil je weten of jij kunt besparen op je maandlasten? Maak dan een afspraak.

  Hypotheek meenemen

  Wil je binnen Zoetermeer verhuizen en heb je in het recente verleden geprofiteerd van lage rente? Dan is het vaak heel voordelig om deze rente mee te nemen naar de nieuwe woning. Hier zitten wel voorwaarden en soms beperkingen aan vast, maar wij kunnen deze met je doornemen en toetsen op de nieuwe situatie. Zo voorkom je onnodige hoge maandlasten voor de nieuwe woning.

  Hypotheekadvies op maat

  Een goed hypotheekadvies is belangrijk. Het kopen van een huis is tenslotte een grote financiële beslissing in je leven. Niet alleen de laagste hypotheekrente belangrijk. Ook voorwaarden, de premie, de manier waarop je aflost en de eventuele risico’s die je loopt spelen een rol. Het gaat erom dat je een hypotheek afsluit die past bij jouw wensen. Dat is het vertrekpunt van het hypotheekadvies van Hypotheek Visie. Onze hypotheekadviseur zoekt precies uit welke hypotheek het beste bij je huidige situatie past, maar ook bij je toekomst.

  Leven in Zoetermeer

  Zoetermeer is uitgegroeid tot de derde gemeente van de provincie Zuid-Holland. De stad is destijds aangewezen als groeikern van Den Haag. Net als Rotterdam is Den Haag vanuit Zoetermeer goed te bereiken met de Randstadrail. Zoetermeer, ook wel Sweet Lake City genoemd, wordt omringd door veel weilanden en polders waar niet mag worden gebouwd. Een fijne ligging dus.

  Het Stadshart, het winkelcentrum van Zoetermeer, biedt meer dan voldoende voorzieningen. Je vindt hier niet alleen een ruime keuze uit winkels, maar ook diverse restaurants, een bioscoop en bibliotheek.
  Houd je van natuur, dan kun je je hart ophalen. Natuurgebieden als het Balijbos, Noordelijke Plassengebied en de Meerpolder zitten om de hoek. Je kunt hier heerlijk wandelen, hardlopen en fietsen.

  Wonen in Zoetermeer

  Door de fijne ligging en het dorpse karakter van Zoetermeer wonen mensen hier graag. De stad kent verschillende wijken met elk haar eigen karakter. Kies je voor een huis in het Dorp, het Stadscentrum of Buytenwegh? Of woon je liever dichter bij het groen in een wijk tegen het Noord Aa aan, zoals De Leyens of Noordhove? Een van de grootste wijken in Zoetermeer is Rokkeveen.

  Waar je ook een huis wilt kopen, Hypotheek Visie Zoetermeer helpt je graag. Ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden voor een hypotheek? Onze hypotheekadviseur geeft je graag inzicht in je mogelijkheden.