sluiten
Home
Utrecht Overvecht

Hypotheekadviseur Utrecht Overvecht

Hypotheek Visie Utrecht Overvecht

Maak een vrijblijvende afspraak

Welkom bij Hypotheek Visie in Utrecht Overvecht. Ons team werkt in dit pand samen om jou te helpen aan de hypotheek die past bij jouw situatie. Ben je op zoek naar een woning? Kom gerust eens langs voor een vrijblijvend gesprek.

De watertoren gezien vanaf de Zamenhofdreef. | By Kattenkruid - Own work, CC BY 3.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=6845520
9,5
Advieskeuze logo

(102 beoordelingen)

4,6 in Google

(9 reviews)
Hypotheek Visie Utrecht Overvecht

Hypotheek Visie Utrecht Overvecht

 • Hypotheek Visie - al sinds 1992 expert in financiële dienstverlening.

 • Onafhankelijke adviseurs. Wij werken niet met afsluitpremies of provisie vanuit hypotheekverstrekkers.

In ons kantoor in Utrecht Overvecht helpen we je graag verder bij het kopen van je woning. Of deze woning nu in Utrecht ligt of aan de andere kant van het land.

Het eerste kennismakingsgesprek is volledig gratis. Hierin leggen we je uit hoe wij jou kunnen helpen, en beginnen we bij het schetsen van de mogelijkheden binnen jouw financiële situatie. Dat kan overdag, maar ook in de avonduren na het werk op afspraak.

Erkend hypotheekadviseur
Erkend Financieel adviseur
CFP

Adres

Seinedreef 102
3562 KT Utrecht (Utrecht)

Contact

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
09:00 - 21:00

Zaterdag
09:00 - 17:00

* 's avonds en op zaterdag en zondag op afspraak. Gratis voor de deur parkeren. We kunnen je in Nederlands en Engels te woord staan.

We helpen je graag met persoonlijk advies

Hadiqa Butt

Managementassistente

Hadiqa Butt

Hugo Cazemier

Managementassistent

Makar Kurvers

Commercieel Assistent

Makar Kurvers

Sandra Kok

Managementassistente

Uitgelicht

Nieuw van Hypotheek Visie: HypotheekBox

Bij het afsluiten van een hypotheek komt een heleboel kijken. Het is voor iedereen een spannend proces, waarin het soms overweldigend kan zijn om het overzicht te bewaren. Om die reden introduceert Hypotheek Visie de nieuwe app HypotheekBox. HypotheekBox helpt jou om het overzicht te bewaren. Door middel van een handig Dashboard, en signalen wanneer het nodig is, weet jij precies wanneer er wat van je wordt verwacht.

Meer weten?

Lees meer nieuwsartikelen

Volledig onafhankelijk hypotheekadvies

Wij vergelijken het aanbod van 40 banken en geldverstrekkers

 • Het grootste aanbod en de scherpste prijs
 • Wij krijgen geen afsluitprovisie voor jouw hypotheek
 • 100% Aandacht en tijd voor jouw persoonlijke situatie
Bekijk alle 40 banken en geldverstrekkers
Hypotheekverstrekkers

Veelgestelde vragen

Bekijk alle veelgestelde vragen

Actueel

Lees de laatste marktontwikkelingen en onze Hypotheek Visie Blogs over diverse onderwerpen rondom een huis kopen en een hypotheek

  Expat and buying a house in Utrecht

  Are you an expat? And do you want to buy a house in Utrecht or somewhere else the Netherlands?  It’s important that you get yourself well prepared before you start looking. Hypotheek Visie’s financial advisor is happy to explain the possibilities and what you need to look out for.  Do you want to buy a house in the Netherlands? Read more >

  Overwaarde in jouw regio

  De gemiddelde verkoopprijs van bestaande woningen in Utrecht bedraagt € 425.000,- (dec. 2022). In veel situaties is er dus sprake van een forse overwaarde. De overwaarde is het verschil tussen de waarde van de woning en de hypothecaire financiering. Overwaarde kan ook benut worden wanneer u in de huidige woning wenst te blijven wonen. U kunt het gebruiken om een verbouwing om uw woning te verduurzamen. Daarnaast zijn er voor senioren mogelijkheden om de overwaarde te gebruiken als extra inkomen. Dit wordt ook wel een opeethypotheek of verzilverhypotheek genoemd.

  Onze financieel adviseurs kijken graag tijdens een afspraak met u naar de mogelijkheden. Een makelaar van Beumer Utrecht komt graag bij u langs om de waarde van uw woning te bepalen.

  Verduurzamen en de mogelijkheden

  Is uw energie verbruik of de bijbehorende kosten fors gestegen? Heeft u onvoldoende spaargeld beschikbaar om uw woning te verduurzamen? Er zijn mogelijkheden om de hypothecaire financiering te verhogen met een bouwdepot om uw woning te verduurzamen. Denk hierbij aan isolatie, HR glas, kunststof kozijnen, zonnepanelen, een warmtepomp, of andere maatregelen. Met deze investering kunt u besparen op de energie nota. De Gemeente Utrecht biedt voor u als eigenaar van de woning ook subsidie aan voor een gedeelte van de gemaakte kosten.

  U bent van harte welkom bij ons voor meer informatie. Onze financieel adviseurs maken graag een berekening voor u en bespreken samen de mogelijkheden.

  Hypotheek meeverhuizen vanuit Utrecht

  Wil je graag verhuizen maar stel je dit uit vanwege de huidige hoge hypotheekrente tarieven? Veel geldverstrekkers bieden de mogelijkheid om het bestaande rente contract mee te nemen naar een volgende woning. We noemen dit de verhuisregeling. Hier is in sommige situaties een boete aan gekoppeld.

  Kom bij ons langs voor een vrijblijvende afspraak zodat we samen met je kunnen bekijken wat de mogelijkheden zijn en of het alsnog mogelijk is om te verhuizen en betaalbare maandlasten te behouden.

  Een hypotheek die bij je past

  Heb je plannen om een huis te kopen? Ga dan goed voorbereid op pad. Bij het afsluiten van een hypotheek komt namelijk veel kijken. Onze hypotheekadviseur zoekt voor jou de hypotheek die het beste bij je past. Nu maar ook in de toekomst. Hij kijkt niet alleen naar de laagste hypotheekrente. Ook voorwaarden, de premie, de manier waarop je aflost en de eventuele risico’s die je loopt spelen een rol. Het gaat erom dat je een hypotheek afsluit die past bij jouw wensen. Dat is het vertrekpunt van ons hypotheekadvies.  

  Wat kost hypotheekadvies bij deze vestiging?

  Prijzen over de kosten van hypotheekadvies, risico's afdekken en vermogensopbouw vind je hier.

  Hypotheekadvies in Utrecht Overvecht
  Hypotheek Visie Utrecht Overvecht
  Een inkijkje bij Hypotheek Visie Overvecht