sluiten
Home
Utrecht Overvecht

Hypotheekadviseur Utrecht Overvecht

Hypotheek Visie Utrecht Overvecht

Welkom bij Hypotheek Visie in Utrecht Overvecht. Franchisenemer Sabine en haar team werken met zijn vieren in dit prachtige pand met een frisse, nieuwe uitstraling. Hier gaan ze met z'n allen op zoek naar de best passende hypotheek voor jou.

De watertoren gezien vanaf de Zamenhofdreef. | By Kattenkruid - Own work, CC BY 3.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=6845520
9,8
Advieskeuze logo

(70 beoordelingen)

5,0 in Google

(4 reviews)
Sabine Bomhof staat voor je klaar voor hypotheekadvies in Utrecht Overvecht

We helpen je graag met persoonlijk advies

Sabine Bomhof

Adviseur FFP

Sabine Bomhof

Bianca Kers

Managementassistente

Bianca Kers

Hadiqa Butt

Managementassistente

 

Sandra Kok

Managementassistente

Sandra Kok

Hypotheek Visie Utrecht Overvecht

  • Franchisenemer Sabine Bomhof en haar team heet je welkom.

  • Hypotheek Visie - al sinds 1992 expert in financiële dienstverlening.

  • Onafhankelijke adviseurs. Wij werken niet met afsluitpremies of provisie vanuit hypotheekverstrekkers.

In ons kantoor in Utrecht Overvecht helpen we je graag verder bij het kopen van je woning. Of deze woning nu in Utrecht ligt of aan de andere kant van het land.

Het eerste kennismakingsgesprek is volledig gratis. Hierin leggen we je uit hoe wij jou kunnen helpen, en beginnen we bij het schetsen van de mogelijkheden binnen jouw financiële situatie. Dat kan overdag, maar ook in de avonduren na het werk op afspraak.

Erkend hypotheekadviseur
Erkend Financieel adviseur
CFP

Adres

Seinedreef 102
3562 KT Utrecht (Utrecht)

Contact

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
09:00 - 21:00

Zaterdag
09:00 - 17:00

* 's avonds en op zaterdag en zondag op afspraak. Gratis voor de deur parkeren. We kunnen je in Nederlands en Engels te woord staan.

Duurhuur

Uitgelicht

Hypotheek voor duurhuurders

Waarom kan ik wel al jaren zonder problemen mijn hoge huur betalen, maar geen hypotheek krijgen? Het is een vraag die veel klanten hebben als ze bij onze hypotheekadviseurs op gesprek komen. Wanneer je maandelijks meer dan een derde van je maandelijkse netto-inkomen uitgeeft aan huur dan ben je een zogenaamde duurhuurder. Om deze groep meer kans te geven op de woningmarkt zijn vijf geldverstrekkers een pilot ‘Duurhuur’ gestart. Je kunt dan onder een aantal voorwaarden nu wel een hypotheek krijgen.

Leer meer over deze pilot >>

Lees meer nieuwsartikelen

Volledig onafhankelijk hypotheekadvies

Wij vergelijken het aanbod van 40 banken en geldverstrekkers

  • Het grootste aanbod en de scherpste prijs
  • Wij krijgen geen afsluitprovisie voor jouw hypotheek
  • 100% Aandacht en tijd voor jouw persoonlijke situatie
Bekijk alle 40 banken en geldverstrekkers
Hypotheekverstrekkers

Veelgestelde vragen

Bekijk alle veelgestelde vragen

Actueel

Lees de laatste marktontwikkelingen en onze Hypotheek Visie Blogs over diverse onderwerpen rondom een huis kopen en een hypotheek

Over Hypotheek Visie Utrecht Overvecht

Expat and buying a house in the Netherlands

Are you an expat? And do you want to buy a house in Utrecht or somewhere else the Netherlands?  It’s important that you get yourself well prepared before you start looking. Hypotheek Visie’s financial advisor is happy to explain the possibilities and what you need to look out for.  Do you want to buy a house in the Netherlands? Read more >

Maak kennis met franchisenemer Sabine Bomhof

Sinds april 2019 is Sabine Bomhof samen met haar collega Sonja den Blanken de nieuwe eigenaar van Hypotheek Visie Utrecht Overvecht. Ze zijn niet onbekend met Hypotheek Visie. Samen runnen zij al vanaf 2016 met succes Hypotheek Visie in Hilversum. Sabine Bomhof vertelt graag meer over het adviseren van klanten en wat haar werk zo leuk maakt. Lees het interview met Sabine Bomhof >

Hypotheek oversluiten

De hypotheekrente is nog steeds aan de lage kant. En jij kunt hier misschien wel van profiteren. Als de hypotheekrente lager is dan de rente die je momenteel betaalt voor je hypotheek, dan kan oversluiten van je hypotheek je financieel voordeel opleveren. De lagere rente kan zorgen voor lagere maandlasten. Aan het oversluiten van je hypotheek zijn echter wel kosten verbonden, zoals advieskosten, taxatiekosten- en notariskosten. Ook bestaat er een kans dat je een boete moet betalen aan je huidige geldverstrekker. Toch kan het ondanks die extra kosten voordelig zijn om je hypotheek over te sluiten. De kosten en boete kun je vaak binnen een paar jaar terugverdienen, doordat je maandelijks minder gaat betalen voor je hypotheek. Bij Hypotheek Visie Utrecht Overvecht weten we precies wanneer het voor jou zinvol kan zijn om je hypotheek te oversluiten.

Weten of je hypotheek oversluiten voor jou zinvol is? Hypotheek Visie Utrecht Overvecht maakt het graag inzichtelijk voor je. Maak hier een afspraak.

Een hypotheek die bij je past

Heb je plannen om een huis te kopen? Ga dan goed voorbereid op pad. Bij het afsluiten van een hypotheek komt namelijk veel kijken. Onze hypotheekadviseur zoekt voor jou de hypotheek die het beste bij je past. Nu maar ook in de toekomst. Hij kijkt niet alleen naar de laagste hypotheekrente. Ook voorwaarden, de premie, de manier waarop je aflost en de eventuele risico’s die je loopt spelen een rol. Het gaat erom dat je een hypotheek afsluit die past bij jouw wensen. Dat is het vertrekpunt van ons hypotheekadvies.  

Het team van Hypotheek Visie Overvecht staat voor je klaar voor financieel advies
Binnenkijken op de vestiging.
Een inkijkje bij Hypotheek Visie Overvecht. Aan deze tafel worden de hypotheekgesprekken gevoerd. Altijd persoonlijk en op maat. En het eerste gesprek is altijd gratis

Hypotheek Visie gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren