sluiten
Home
Veldhoven

Hypotheekadviseur Veldhoven

Hypotheek Visie Veldhoven

Welkom bij Hypotheek Visie in Veldhoven. Je vindt ons aan de Reijenburg in een nieuw appartementencomplex met uitkijk op de Heemweg. In dit pand staat de koffie voor je klaar. We zien je graag verschijnen!

Maak een vrijblijvende afspraak

Op werkdagen bellen we vaak binnen 4 uur al terug

Bel voor vragen: 040 - 254 99 06
Hypotheekadvies voor Veldhoven, maar ook voor Wintelre (of Wintersel), Vessem, Knegsel, Steensel of Waalre

5,0 in Google

Hypotheek Visie Veldhoven

 • Franchisenemers Lukas Erens en Gudie Kusters en hun team heten je welkom.

 • Hypotheek Visie - al sinds 1992 expert in financiële dienstverlening.

 • Onafhankelijke adviseurs. Wij werken niet met afsluitpremies of provisie vanuit hypotheekverstrekkers.

In ons kantoor in Veldhoven helpen we je graag verder bij het kopen van je woning. Of deze woning nu in Veldhoven ligt of aan de andere kant van het land.

Het eerste kennismakingsgesprek is volledig gratis. Hierin leggen we je uit hoe wij jou kunnen helpen, en beginnen we bij het schetsen van de mogelijkheden binnen jouw financiële situatie. Dat kan overdag, maar ook in de avonduren na het werk op afspraak.

Erkend hypotheekadviseur
Erkend Financieel adviseur

Adres

De Reijenburg 33
5501 LD Veldhoven (Noord-Brabant)

Openingstijden

Maandag t/m donderdag
08:30 - 20:00

Vrijdag
08:30 - 17:30

Zaterdag
09:00 - 16:00

*buiten kantooruren en op zondag op afspraak

We helpen je graag met persoonlijk advies

Gudie Kusters

Franchisenemer, Hypotheek Adviseur

Gudie Kusters

Lukas Erens

Franchisenemer, Hypotheek Adviseur

Lukas Erens

Freddy Wijsbek

Financieel Adviseur

Freddy Wijsbek

Niels van Gemert

Assurantie- en Kredietadviseur

Niels van Gemert

Sanne Krouwels

Senior Commercieel Assistente

Sanne Krouwels

Suzan Donders

Commercieel Management Assistente

Suzan Donders

Zara van Rooij

Administratief Medewerkster

Zara van Rooij

Uitgelicht

Nieuw van Hypotheek Visie: HypotheekBox

Bij het afsluiten van een hypotheek komt een heleboel kijken. Het is voor iedereen een spannend proces, waarin het soms overweldigend kan zijn om het overzicht te bewaren. Om die reden introduceert Hypotheek Visie de nieuwe app HypotheekBox. HypotheekBox helpt jou om het overzicht te bewaren. Door middel van een handig Dashboard, en signalen wanneer het nodig is, weet jij precies wanneer er wat van je wordt verwacht.

Meer weten?

Lees meer nieuwsartikelen

Volledig onafhankelijk hypotheekadvies

Wij vergelijken het aanbod van 40 banken en geldverstrekkers

 • Het grootste aanbod en de scherpste prijs
 • Wij krijgen geen afsluitprovisie voor jouw hypotheek
 • 100% Aandacht en tijd voor jouw persoonlijke situatie
Hypotheekverstrekkers
Bekijk alle 40 banken en geldverstrekkers

Veelgestelde vragen

Bekijk alle veelgestelde vragen

Actueel

Lees de laatste marktontwikkelingen en onze Hypotheek Visie Blogs over diverse onderwerpen rondom een huis kopen en een hypotheek

  Starter in Veldhoven

  Als starter een hypotheek krijgen kan lastig lijken, maar er is meer mogelijk dan je denkt. Wist je bijvoorbeeld dat sommige gemeentes een starterslening aanbieden? Wij kunnen je vertellen of dit ook in jouw gemeente zo is. Bovendien is het in veel situaties voordeliger om van huur naar koop te gaan. Het is altijd verstandig om goed te kijken naar de bijkomende kosten, zoals notariskosten en kosten koper. Wij helpen je graag met het vergelijken van de verschillende hypotheken en rentes die het beste passen bij jouw situatie. Kom langs bij Hypotheek Visie Veldhoven en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen!

  Een hypotheek in Veldhoven die bij je past

  Heb je plannen om een huis te kopen? Ga dan goed voorbereid op pad. Bij het afsluiten van een hypotheek komt namelijk veel kijken. Het is belangrijk dat je goed wordt geadviseerd over het afsluiten van een hypotheek. Maak voor een onafhankelijk hypotheekadvies een afspraak met Hypotheek Visie Veldhoven. 

  Wij kijken niet alleen naar de laagste hypotheekrente maar vergelijken ook de voorwaarden, de premie, de manier waarop je aflost en de eventuele risico’s die je loopt. Uiteindelijk gaat het erom dat je een hypotheek afsluit die past bij jouw wensen en mogelijkheden. Dat is het vertrekpunt van ons hypotheekadvies. Onze hypotheekadviseurs zoeken voor jou de hypotheek die het beste bij je past. Nu maar ook in de toekomst.

  Hypotheek oversluiten

  Door je hypotheek over te sluiten kun je je maandlasten te verlagen. Als de hypotheekrente lager is dan de rente die je nu betaalt voor je hypotheek, dan kan het oversluiten van je hypotheek je financieel voordeel opleveren. Bij Hypotheek Visie Veldhoven kunnen we jou op weg helpen.

  Het oversluiten van je hypotheek houdt in dat je je huidige hypotheek aflost en een nieuwe hypothecaire lening afsluit. Door over te sluiten kun je de hypotheekrente weer voor een lange periode vastzetten en dus profiteren van de lage rente. Oversluiten brengt alleen wel extra kosten en vaak ook een boete met zich mee. Toch kan het voordelig zijn om je hypotheek over te sluiten. Als je oversluit betaal je elke maand minder voor je hypotheek. De kosten en de boeterente kun je vaak binnen een paar jaar terugverdienen.

  Weten of je hypotheek oversluiten voor jou zinvol is? Maak een afspraak.

  Verduurzamen

  Het wordt steeds interessanter om je woning te verduurzamen en dit is niet alleen beter voor het milieu, maar uiteindelijk ook voor je portemonnee. Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden, maar heb je geen idee waar te beginnen? Dan staan ‘De Energiebespaarders’ voor je klaar. Je hoeft je niet meer te verdiepen in de techniek en geen verschillende aanbieders te vergelijken. Ze komen bij je aan huis om alle mogelijkheden te bespreken die je later aangeleverd krijgt in een persoonlijk verduurzaamrapport. Wat moet je hiervoor doen? Maak een gratis én vrijblijvende afspraak en tijdens dit gesprek bekijken we de mogelijkheden om een eventueel bouwdepot in de hypotheek op te nemen. Vervolgens kunnen we, indien gewenst, de opdracht bij De Energiebespaarders uitzetten zodat ze bij je langs kunnen komen. De afspraak met De Energiebespaarders inclusief het verduurzaamrapport ter waarde van €189,- wordt volledig door ons vergoed!

  Overwaarde

  Overwaarde is simpelweg geld dat in de stenen van je woning zit. Je woning is door de jaren heen meer waard geworden dan het bedrag dat nog aan hypotheek open staat. Als je de woning zou verkopen houd je er een flinke som geld aan over, maar wat nu als je helemaal niet wilt verhuizen. Wat kun je dan met deze overwaarde? De overwaarde kun je bijvoorbeeld op je spaarrekening laten storten als financiële buffer voor je pensioen. Maar je kunt het geld ook besteden aan onder andere een verbouwing, verduurzamende maatregelen, een nieuwe auto of een schenking aan je kinderen. Benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor jou? Maak dan gratis en vrijblijvend een afspraak!

  Hypotheek meeverhuizen

  Een ander huis, dus een nieuwe hypotheek? Nee, dat hoeft niet. Heb je een gunstige rente, maar ben je niet meer zo enthousiast over je huidige woning? Wellicht is het interessant om te verhuizen en je huidige hypotheek en rentestanden mee te verhuizen. Kan dit zo maar? De voorwaarden hiervoor zijn bij elke geldverstrekker verschillend. Daarom is het belangrijk om altijd onderzoek te doen naar de voorwaarden bij jouw geldverstrekker. Wij bekijken uiteraard graag voor je welke voorwaarden jouw geldverstrekker heeft!

  Verhuurhypotheek

  Geld op je spaarrekening levert nauwelijks wat op. Vraag je jezelf wel eens af hoe je hier meer rendement op kunt krijgen? Misschien is het kopen van een huis om deze te verhuren wel een optie? De financiering hiervoor is niet hetzelfde als een reguliere hypotheek. Een verhuurhypotheek is duurder, omdat geldverstrekkers een opslag rekenen bovenop de hypotheekrente. Met een verhuurhypotheek kun je 50 tot 90% van de waarde van de woning lenen, afhankelijk van de geldverstrekker. De waarde van de woning is de waarde in verhuurde staat. Deze is een stuk lager dan de waarde als de woning niet wordt verhuurd. Hou er dus rekening mee dat je altijd eigen geld moet inleggen bij de aankoop van een woning voor de verhuur.

  Nieuwbouwwijken

  Geen interesse in een bestaande woning? Maar liever een woning helemaal naar je eigen smaak? Het kopen van een nieuwbouwhuis is dan wellicht de oplossing! Het kopen van een nieuwbouwhuis verloopt echter net iets anders dan het kopen van een bestaande woning. Je tekent namelijk geen koopcontract, maar een koop- aannemingsovereenkomst en daarnaast krijg je te maken met bouwrente, een bouwdepot en sluit je een hypotheek af voor een woning die nog (deels) gebouwd moet worden. Voor veel nieuwbouwprojecten is het van belang een financiële check aan te leveren bij het inschrijven. Een financiële check is een document waaruit blijkt dat je een woning kunt betalen. Deze moet door een erkend financieel adviseur opgemaakt en onderbouwd worden op basis van je inkomen. Benieuwd wat voor jou haalbaar is? Wij bekijken graag de mogelijkheden!

  Wat kost hypotheekadvies bij deze vestiging?

  Prijzen over de kosten van hypotheekadvies, risico's afdekken en vermogensopbouw vind je hier.

  Aan deze balie word je van harte welkom geheten bij Hypotheek Visie Veldhoven