sluiten
Home
Uden

Hypotheekadviseur Uden

Hypotheek Visie Uden

Welkom bij Hypotheek Visie in Uden. Je vindt ons in het bedrijfsverzamelgebouw ‘d’n Office’ aan de Loopkantstraat. Op doordeweekse dagen stap je tijdens kantoor uren binnen, ’s avonds ben je welkom op afspraak.

Financieel en hypotheek advies voor de hele regio Uden | By Michielverbeek - Own work, CC BY-SA 3.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=23209875
10
Advieskeuze logo

(103 beoordelingen)

5,0 in Google

(85 reviews)
Mark Liet en Tom Verrijt verwelkomen je graag bij Hypotheek Visie Uden in het bedrijfsverzamelgebouw d'n Office

Hypotheek Visie Uden

  • Franchisenemers Mark Liet en Tom Verrijt heten je welkom.

  • Hypotheek Visie - al sinds 1992 expert in financiële dienstverlening.

  • Onafhankelijke adviseurs. Wij werken niet met afsluitpremies of provisie vanuit hypotheekverstrekkers.

  • Heb je in 2022 of in 2023 hypotheekadvies ontvangen? Dan kun je een dinerbon ter waarde van €100,- verdienen met onze klant-werft-klant actie

In ons kantoor in Uden helpen we je graag verder bij het kopen van je woning. Of deze woning nu in Uden ligt of aan de andere kant van het land.

Het eerste kennismakingsgesprek is volledig gratis. Hierin leggen we je uit hoe wij jou kunnen helpen, en beginnen we bij het schetsen van de mogelijkheden binnen jouw financiële situatie. Dat kan overdag, maar ook in de avonduren na het werk op afspraak.

Erkend hypotheekadviseur

Adres

Loopkantstraat 25 Kamer 1A7
5404 AC Uden (Noord-Brabant)

Contact

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
09:00 - 22:00

* Buiten kantooruren en zaterdag op afspraak

We helpen je graag met persoonlijk advies

Mark Liet

Financieel Adviseur

Mark Liet

Tom Verrijt

Financieel Adviseur

Tom Verrijt
Duurhuur

Uitgelicht

Hypotheek voor duurhuurders

Waarom kan ik wel al jaren zonder problemen mijn hoge huur betalen, maar geen hypotheek krijgen? Het is een vraag die veel klanten hebben als ze bij onze hypotheekadviseurs op gesprek komen. Wanneer je maandelijks meer dan een derde van je maandelijkse netto-inkomen uitgeeft aan huur dan ben je een zogenaamde duurhuurder. Om deze groep meer kans te geven op de woningmarkt zijn vijf geldverstrekkers een pilot ‘Duurhuur’ gestart. Je kunt dan onder een aantal voorwaarden nu wel een hypotheek krijgen.

Leer meer over deze pilot >>

Lees meer nieuwsartikelen

Volledig onafhankelijk hypotheekadvies

Wij vergelijken het aanbod van 40 banken en geldverstrekkers

  • Het grootste aanbod en de scherpste prijs
  • Wij krijgen geen afsluitprovisie voor jouw hypotheek
  • 100% Aandacht en tijd voor jouw persoonlijke situatie
Bekijk alle 40 banken en geldverstrekkers
Hypotheekverstrekkers

Veelgestelde vragen

Bekijk alle veelgestelde vragen

Actueel

Lees de laatste marktontwikkelingen en onze Hypotheek Visie Blogs over diverse onderwerpen rondom een huis kopen en een hypotheek

Over Hypotheek Visie Uden

Hypotheekadvies op maat

Een goed hypotheekadvies is belangrijk. Het kopen van een huis is tenslotte een grote financiële beslissing in je leven. Bij het afsluiten van een hypotheek komt veel kijken. Hypotheek Visie Uden helpt je graag verder. Wij kijken niet alleen naar de laagste hypotheekrente maar vergelijken ook de voorwaarden, de premie, de manier waarop je aflost en de eventuele risico’s die je loopt. Uiteindelijk gaat het erom dat je een hypotheek afsluit die past bij jouw wensen en mogelijkheden. Dat is het vertrekpunt van ons hypotheekadvies. Onze hypotheekadviseurs zoeken voor jou de hypotheek die het beste bij je past. Nu maar ook in de toekomst.

Hypotheek oversluiten

Door je hypotheek over te sluiten kun je je maandlasten te verlagen. Als de hypotheekrente lager is dan de rente die je nu betaalt voor je hypotheek, dan kan het oversluiten van je hypotheek je financieel voordeel opleveren. 

Het oversluiten van je hypotheek houdt in dat je je huidige hypotheek aflost en een nieuwe hypothecaire lening afsluit. Door over te sluiten kun je de hypotheekrente weer voor een lange periode vastzetten en dus profiteren van de lage rente. Oversluiten brengt alleen wel extra kosten en vaak ook een boete met zich mee. Toch kan het voordelig zijn om je hypotheek over te sluiten. Als je oversluit betaal je elke maand minder voor je hypotheek. De kosten en de boeterente kun je vaak binnen een paar jaar terugverdienen. Bij Hypotheek Visie Uden kijken we graag met je mee.

Weten of je hypotheek oversluiten voor jou zinvol is? Maak een afspraak.

Wonen en leven in Uden

Het gastvrije Uden mag dan een dorp zijn, maar dan wel een dorp met veel stadse voorzieningen. De plaats kent een levendig en gezellig centrum met veel restaurantjes, terrasjes en een theater. Gelegen aan de rand van natuurgebied De Maashorst, valt er van alles te ontdekken. Uden bestaat uit drie kernen: Uden, Volkel en Odiliapeel. Het dorp biedt voor elke woonwens wat wils. Er zijn verschillende nieuwbouwprojecten van woningen in verschillende stijlen. Ook is het mogelijk om op een kavel zelf te bouwen. Wil jij graag een huis kopen in Uden? Ben je benieuwd naar jouw financiële mogelijkheden om een huis te kopen? Maak dan een afspraak met Hypotheek Visie Uden. Eén van onze adviseurs maakt het graag voor jou inzichtelijk.

Wonen in De Burgt samen met Hypotheek Visie Uden

Vlakbij het centrum van Boekel wordt binnenkort gestart met de bouw van Fase 1 van het nieuwbouwproject De Burgt. Het is een locatie met veel groen. Behoud van het karakter en het groen van De Burgt zijn belangrijke uitgangspunten bij de realisatie van dit nieuwbouwproject. Zowel jong als oud zal zich hier thuis voelen. Het is de bedoeling dat er uiteindelijk ongeveer 600 woning worden gebouwd. Halverwege april start de inschrijving voor Fase 1

Wonen in Doonheide II in Gemert

Niet alleen in Boekel wordt er de komende jaren volop gebouwd. Ook in Gemert komen nieuwe woningen. Plan Doonheide II biedt een diverse aanbod woning: appartement, rijtjeshuis, twee-onder-een-kap, vrijstaand. Er zijn zelfs bouwkavels. Doonheide wordt een wijk waar volop ruimte is voor groen. De verwachting is dat rond mei 2022 wordt gestart met de verkoop van de eerste fase.

Nieuwbouwwoning kopen De Burgt in Boekel of Doonheide II in Gemert

Heb je plannen om een nieuwbouwwoning te kopen in De Burgt in Boekel of Doonheide II in Gemert? Dat is best spannend. Waarschijnlijk heb je veel vragen. Wat kan ik maximaal lenen? Wat worden mijn maandlasten? Wat is een bouwdepot? Kan ik meerwerk meefinancieren? Voor het antwoord op al deze vragen kun je bij Hypotheek Visie Uden terecht. De hypotheekadviseurs van Hypotheek Visie Uden zijn op de hoogte van alle mogelijkheden, kennen de producten en weten precies welke route ze moeten doorlopen. Graag nemen zij uitgebreid de tijd om jou en je wensen te leren kennen, zodat ze een verantwoord en financieel plan kunnen maken voor de aankoop van een woning in De Burgt. Het resultaat? Een hypotheek die bij je past zonder de vervelende rompslomp.

Jouw mogelijkheden voor een nieuwbouwwoning in De Burgt of Doonheide II

Heb je interesse in een nieuwbouwwoning in De Burgt of Doonheide II en wil je weten wat je mogelijkheden zijn? Hypotheek Visie in Uden geeft je graag inzicht en denkt met je mee!

Het team van Hypotheek Visie Uden staat voor je klaar
Binnen d'n Office kan je de gespreksruimtes makkelijk vinden
Binnenkijken bij Hypotheek Visie Uden

Hypotheek Visie gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren