sluiten
Home
Uden

Hypotheekadviseur Uden

Hypotheek Visie Uden

Welkom bij Hypotheek Visie in Uden. Je vindt ons aan de Volkelseweg, op 5 minuutjes rijden van het centrum. Op doordeweekse dagen stap je tijdens kantoor uren binnen, ’s avonds ben je welkom op afspraak.

Maak een vrijblijvende afspraak

Op werkdagen bellen we vaak binnen 4 uur al terug

Bel voor vragen: 0413 - 72 90 19
Financieel en hypotheek advies voor de hele regio Uden | By Michielverbeek - Own work, CC BY-SA 3.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=23209875

5,0 in Google

Hypotheek Visie Uden

 • Franchisenemers Mark Liet en Tom Verrijt heten je welkom.

 • Hypotheek Visie - al sinds 1992 expert in financiële dienstverlening.

 • Onafhankelijke adviseurs. Wij werken niet met afsluitpremies of provisie vanuit hypotheekverstrekkers.

 • Heb je in 2022, 2023 of 2024 hypotheekadvies ontvangen? Dan kun je een dinerbon ter waarde van €100,- verdienen met onze klant-werft-klant actie

In ons kantoor in Uden helpen we je graag verder bij het kopen van je woning. Of deze woning nu in Uden ligt of aan de andere kant van het land.

Het eerste kennismakingsgesprek is volledig gratis. Hierin leggen we je uit hoe wij jou kunnen helpen, en beginnen we bij het schetsen van de mogelijkheden binnen jouw financiële situatie. Dat kan overdag, maar ook in de avonduren na het werk op afspraak.

Erkend hypotheekadviseur

Adres

Volkelseweg 18a
5405 NA Uden (Noord-Brabant)

Contact

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
09:00 - 22:00

* Buiten kantooruren en zaterdag op afspraak

Er zijn voldoende mogelijkheden om voor het pand aan de straat te parkeren, of op de parkeerplaats achter het pand. Beide parkeeropties zijn kosteloos en zonder verplichting van een blauwe parkeerschijf.

We helpen je graag met persoonlijk advies

Mark Liet

Financieel Adviseur

Mark Liet

Tom Verrijt

Financieel Adviseur

Tom Verrijt

Marije Bakker

Managementassistente

Marije Bakker

Uitgelicht

Nieuw van Hypotheek Visie: HypotheekBox

Bij het afsluiten van een hypotheek komt een heleboel kijken. Het is voor iedereen een spannend proces, waarin het soms overweldigend kan zijn om het overzicht te bewaren. Om die reden introduceert Hypotheek Visie de nieuwe app HypotheekBox. HypotheekBox helpt jou om het overzicht te bewaren. Door middel van een handig Dashboard, en signalen wanneer het nodig is, weet jij precies wanneer er wat van je wordt verwacht.

Meer weten?

Lees meer nieuwsartikelen

Volledig onafhankelijk hypotheekadvies

Wij vergelijken het aanbod van 40 banken en geldverstrekkers

 • Het grootste aanbod en de scherpste prijs
 • Wij krijgen geen afsluitprovisie voor jouw hypotheek
 • 100% Aandacht en tijd voor jouw persoonlijke situatie
Hypotheekverstrekkers
Bekijk alle 40 banken en geldverstrekkers

Hulp bij het vinden van een huis?

Ben je nog op zoek naar je droomwoning? We helpen je graag bij je zoektocht. Als we je droomwoning gevonden hebben, gaan we samen aan de slag om de kansen te vergroten dat jouw bod wordt geaccepteerd. Als dat zo is, sluiten we de meest passende hypotheek voor jou af. Zo heb je het gehele aankoopproces onder één dak. Wel zo gemakkelijk.

Een afspraak maken Meer weten over onze aankoopbegeleiding?

Veelgestelde vragen

Bekijk alle veelgestelde vragen

Actueel

Lees de laatste marktontwikkelingen en onze Hypotheek Visie Blogs over diverse onderwerpen rondom een huis kopen en een hypotheek

  Starter in Uden?

  Als starter is het lastig om een hypotheek te krijgen. Maar wist je dat sommige gemeentes een starterslening aanbieden? Wij weten precies welke gemeentes dit doen en helpen je hier graag bij. Ook is het vaak voordeliger om van huur naar koop te gaan. Wij laten je graag zien wat de mogelijkheden hiervoor zijn en hoe je dit kunt financieren. Wij helpen je graag met het vergelijken van hypotheek en rente, zodat jij de beste keuze maakt.

  Overwaarde op je huis in Uden

  De term overwaarde hoor je tegenwoordig steeds vaker. Wat houdt het precies in? De overwaarde van je huis is het verschil tussen de verkoopwaarde van je huis en je huidige hypotheek. Deze overwaarde kun je opnemen. Bijvoorbeeld om te besteden aan de verbouwing in of rondom je huis, of aan verduurzamingsmaatregelen. Ook is het gebruik ervan voor andere dingen dan de eigen woning vaak mogelijk. Zo kun je het investeren of deels schenken aan je (klein) kinderen. De WOZ waarde kan een indicatie geven van  de waarde van je woning en de verwachte overwaarde.

  Woon je in gemeente Uden of omstreken? Dan is de kans groot dat jij ook overwaarde hebt op je huis. In Uden en omstreken is de WOZ-waarde in 2023 namelijk gemiddeld met 17% gestegen. En de gemiddelde woningwaarde in de gemeente Maashorst steeg van €257.533 in 2013 tot €336.000 in 2022!

  Meer weten wat er mogelijk is met jouw overwaarde? Hypotheek Visie Uden helpt je graag verder.

  Verduurzaming

  Woon je in Uden of omgeving en wil je verduurzamen? Er zijn diverse mogelijkheden om verduurzaming te financieren. Dit kan bijvoorbeeld met spaargeld, maar ook met het verhogen van je hypotheek. Je kunt hiermee je maandlasten verlagen, en de waarde van je huis verhogen. Hypotheek Visie Uden zet graag alle mogelijkheden voor je op een rij in een kosteloos kennismakingsgesprek.

  Weet je niet hoe en waar je moet beginnen? Hypotheek Visie Uden kan voor een kosteloze energiescan (aan huis!) zorgen. Dan weet je zo hoe rendabel verduurzamen in jouw situatie is, en krijg je meteen inzicht in facturen en subsidies voor jouw zonnepanelen, warmtepomp of spauwmuurisolatie.

  Maak hiervoor een afspraak met Mark of Tom van Hypotheek Visie Uden.

  Hypotheek meeverhuizen

  Heb je een hypotheek in Uden of omgeving met lage rente? Dan kan het bij de aanschaf van een nieuw huis zinvol zijn om deze hypotheek mee te verhuizen. Dit is vaak bij je huidige hypotheekverstrekker mogelijk. Wij zetten dit voor je in gang. Wij hebben veel ervaring met de zogeheten verhuisregeling van diverse aanbieders, waarmee jij mogelijk veel op je maandlasten kunt besparen. Maak een afspraak met Mark of Tom van Hypotheek Visie Uden. Een eerste gesprek is kosteloos en zo weet je of het in jouw situatie gunstig is om je contract mee te nemen naar een nieuwe woning. De koffie staat klaar!

  Verhuurhypotheek

  Denk je na over het investeren in vastgoed? Ook in Uden en de gemeente Maashorst kan het rendabel zijn om een verhuurhypotheek af te sluiten. Vaak is het bij een verhuurhypotheek mogelijk om een hypotheek op te nemen van 50% tot zelfs 90% van de waarde van de woning. De rente die je betaalt ligt vaak iets hoger dan bij een reguliere hypotheek. Daar staat tegenover dat je rendement maakt in de vorm van huurinkomsten. Er zijn diverse aanbieders met elk hun eigen voorwaarden.

  Wij kunnen je helpen met de eerste stappen. Voor informatie kun je een afspraak maken met Hypotheek Visie Uden.

  Wonen en leven in Uden

  Het gastvrije Uden mag dan een dorp zijn, maar dan wel een dorp met veel stadse voorzieningen. De plaats kent een levendig en gezellig centrum met veel restaurantjes, terrasjes en een theater. Gelegen aan de rand van natuurgebied De Maashorst, valt er van alles te ontdekken. Uden bestaat uit drie kernen: Uden, Volkel en Odiliapeel. Het dorp biedt voor elke woonwens wat wils. Er zijn verschillende nieuwbouwprojecten van woningen in verschillende stijlen. Ook is het mogelijk om op een kavel zelf te bouwen. Wil jij graag een huis kopen in Uden? Ben je benieuwd naar jouw financiële mogelijkheden om een huis te kopen? Maak dan een afspraak met Hypotheek Visie Uden. Eén van onze adviseurs maakt het graag voor jou inzichtelijk.

  Wonen in De Burgt samen met Hypotheek Visie Uden

  Vlakbij het centrum van Boekel wordt binnenkort gestart met de bouw van Fase 1 van het nieuwbouwproject De Burgt. Het is een locatie met veel groen. Behoud van het karakter en het groen van De Burgt zijn belangrijke uitgangspunten bij de realisatie van dit nieuwbouwproject. Zowel jong als oud zal zich hier thuis voelen. Het is de bedoeling dat er uiteindelijk ongeveer 600 woning worden gebouwd. Halverwege april start de inschrijving voor Fase 1

  Wonen in Doonheide II in Gemert

  Niet alleen in Boekel wordt er de komende jaren volop gebouwd. Ook in Gemert komen nieuwe woningen. Plan Doonheide II biedt een diverse aanbod woning: appartement, rijtjeshuis, twee-onder-een-kap, vrijstaand. Er zijn zelfs bouwkavels. Doonheide wordt een wijk waar volop ruimte is voor groen. De verwachting is dat rond mei 2022 wordt gestart met de verkoop van de eerste fase.

  Nieuwbouwwoning kopen De Burgt in Boekel of Doonheide II in Gemert

  Heb je plannen om een nieuwbouwwoning te kopen in De Burgt in Boekel of Doonheide II in Gemert? Dat is best spannend. Waarschijnlijk heb je veel vragen. Wat kan ik maximaal lenen? Wat worden mijn maandlasten? Wat is een bouwdepot? Kan ik meerwerk meefinancieren? Voor het antwoord op al deze vragen kun je bij Hypotheek Visie Uden terecht. De hypotheekadviseurs van Hypotheek Visie Uden zijn op de hoogte van alle mogelijkheden, kennen de producten en weten precies welke route ze moeten doorlopen. Graag nemen zij uitgebreid de tijd om jou en je wensen te leren kennen, zodat ze een verantwoord en financieel plan kunnen maken voor de aankoop van een woning in De Burgt. Het resultaat? Een hypotheek die bij je past zonder de vervelende rompslomp.

  Jouw mogelijkheden voor een nieuwbouwwoning in De Burgt of Doonheide II

  Heb je interesse in een nieuwbouwwoning in De Burgt of Doonheide II en wil je weten wat je mogelijkheden zijn? Hypotheek Visie in Uden geeft je graag inzicht en denkt met je mee!

  Wat kost hypotheekadvies bij deze vestiging?

  Prijzen over de kosten van hypotheekadvies, risico's afdekken en vermogensopbouw vind je hier.

  Het team van Hypotheek Visie Uden staat voor je klaar
  Binnen d'n Office kan je de gespreksruimtes makkelijk vinden
  Binnenkijken bij Hypotheek Visie Uden